اصلا جزر و مد ماه رو فرض کنید.....
یه لحظه ترسیدم![]()
اصلا جزر و مد ماه رو فرض کنید.....
یه لحظه ترسیدم![]()
من اطلاعات تا این حد تخصصی راجع به سیاهچالهها ندارم سوالم رو توی سایت کانوت مطرح کردم امیدوارم این بحث شیرین ادامه پیدا کنه، یکی از مطالبی که کمتر توی وب فارسی بهش پرداخته شده همین موضوع سیاهچالهها هستند.
من شنیده ام اگر با سرعت فرای نور حرکت کنیم به زمان گذشته خواهیم رفت. آیا چنین فرضیه ای قابل قبول است؟ در صورت امکان توضیح دهید.
سلام
کاملا نه.
نسبیت پیش بینی میکنه زمان در سرعت بالا بر ناظر خاص, کند میگذره.
همون نسبیت پیش بینی میکنه که هیچ ماده ای نمیتونه به سرعت نور برسه.
مبنای این دو پیش بینی یکشان و منتج از رفتار نامتعارف و دور از انتظار نور در فضا است.
پس هرگز چیزی نمیتونه به سرعتی فراتر از سرعت نور برسه تا سیر زمان رو معکوس کنه. روزی که بشه به سرعتی ورای نور دست پیدا کرد نسبیت به کل منسوخ خواهد بود و باقی پیش بینی هاش از جمله کندی سیر زمان, هم بی ارزش میشه.
تو نرم افزار skysafari که تو گوشیم نصب کردم اطلاعات ستاره آنتارس رو زده فاصله 600 سال نوری ولی توی نرم افزار گوگل ارث که رو حالت sky که میزارمش و بعد این ستاره رو میارم نوشته فاصله 140 سال نوری میشه بگید قضیه چیه و ما باید به کدوم اعتماد کنیم ؟
آنتارس جهنم 550 سال نوری فاصله داره
گوگل اسکای احتمالآ با مقیاس ------ نشون داده (هر پارسک 19.2 میلیارد مایل ه)
حدود 170 پارسک میشه 550 سال نوری
par...........sec
جالبه سایت این عبارت و فیلتر کرد.....
ببخشید میشه اطلاعاتی در مورد اختر فیزیک بدین ؟ بیشتر شناخت آسمونه ؟
عزیزان یه سوال دارم
فاصله ی چنین سیاراتی چطور اندازه گیری میشه؟
مثلا 550 سال نوری؟
چطور هست کلا؟
ممنون![]()
از ویکی پدیا
اَختَرفیزیک یکی از شاخههای فیزیک است که به ویژگیهای فیزیکی ستارگان میپردازد.
این شاخه به فیزیک ستارگان، فضای میان ستارهای، تولد و مرگ اجرام فضایی میپردازد.
تنها اطلاعاتی که ما از ستارگان بدست میآوریم امواجی است که دریافت میشود.
فقط نور، اختر فیزیک با کمک این اطلاعات و تطبیق قوانین فیزیکی از یک سو جهان را بهتر تبیین میکند و از یک طرف با کمک آزمایشگاهی به بزرگی عالم تئوریهای جدید را میآزماید.
محاسبه فاصله ستارهها از منظومه شمسی
از اختلاف منظر (همان روشی که ما با دو چشممان فاصلهٔ اجسام را تعیین میکنیم و سه بعدی میبینیم) استفاده میشود. برای استفاده از این روش مکان ستاره را به دقت تعیین کرده و در ۶ ماه بعد که زمین ۲ ای یو جا به جا شده (با چشم پوشی از حرکت خود خورشید) دوباره مکان ستاره را به دقت اندازه میگیرند و اختلاف زاویهای آن دو را مساوی با یک تقسیم بر فاصله بر حسب پارسک میگزارند بدین ترتیب چنین به دست میآید: فاصلهٔ ستاره بر حسب پارسک = اختلاف منظر/۱ البته این روش تنها برای ستارگان نزدیک مورد استفادهاست زیرا دقت تلسکوپهای زمینی به علت جو و فضاییهای کنونی به علت کوچکی بیش از ۰٫۰۰۱ ثانیه قوس نیست. برای تعیین فاصلهٔ ستارگان از زمین روش مثلث بندی نیز مشهور است ولی به شرط این که ستارگان نزدیک را بخواهیم با آن مورد مطالعه قرار دهیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)