تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 61 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آخه پیشـــ رادان چیـــکار میکنیـــ تو پســـــــــر !
    خوبه یا بد ؟!
    خوشت نمیاد از رادان ؟!

از پرو پا قرص ترین طرفداران رضاست بهرام، تو آلبوم موسیقیش هم که تا چند وقت دیگه در میاد، یه ترک با رضا با هم خوندن ... تو همه کنسرتای رضا هم صف اوله : دی

پ.ن: راستی بارسایی بودن رضا، استقلالی بودنش رو پوشش میده ولی خب پرسپولیسی بود بهتر بود

کافه سينما - محسن شرف​الدين: مراسم نمايش ال کلاسيکو با کري خواني هاي مرسوم و هميشگي اينبار بين هنرمندان و ورزشکاران در تالار رايزن برگزار شد. شبي که اتفاقات جذابي را به همراه داشت و از اهالي سينما، موسيقي و ورزش چهره هاي مطرحي در آن شرکت داشتند.يکي از نکات جالب اين مراسم که به همت شركت Samsung lounge برگزار مي​شد، گزارش زنده برنامه در سالن توسط مزدك ميرزايي و تحليل داوري آن توسط سعيد مظفري زاده بود. از هنرمندان حاضر در اين برنامه مي توان به : محراب قاسم خاني، رضا يزداني،مليكا شريفي نيا،ليلا بلوكات،خاطره حاتمي،ليلي رشيدي وشيرين بينا اشاره كرد همچنين تعدادي از بازيكنان تيم هاي ليگ برتر در اين برنامه حضور داشتند.

بقیه عکسا هم خیلی باحالن، حتماً ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلیا هستن !! از داورا و فوتبالیستا تا بازیگرا و نویسنده‌ها و ...
    دم سامسونگ گرم ...
    Last edited by Kurosh; 11-12-2011 at 13:45.

2. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

خوبه یا بد ؟!
    خوشت نمیاد از رادان ؟!

از پرو پا قرص ترین طرفداران رضاست بهرام، تو آلبوم موسیقیش هم که تا چند وقت دیگه در میاد، یه ترک با رضا با هم خوندن ... تو همه کنسرتای رضا هم صف اوله : دی

...
    دم سامسونگ گرم ...[/RIGHT]
    وووویـــــ ! نگو یه جوریـــم میشه !
    نه اصلا خوشم نمیـــاد ازش ! ( نه ایـــنکه اون عاشــــــق منه ! ؟ )
    ...
    یکی از اون چیزایی که مور مورم میشه همیه اینه بعضیا با صدای اصلی ترک همخوونی کنن ... اونم اگر مثل این دوستمون رادان باشه !!!
    خدا کنه رضا یزدانی راضی نشه ! ... !

4. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رضا باید شدیدا نگران از دست دادن اون دسته از طرفدارهاش که همزمان پرسپولیسی و رئالی هستن باشه

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگه طرفداراش پرسپولیسی باشن همون بهتر که نباشن (شوخی) از پرسپولیس خرابتر که دیگه نداریم ؟ پرسپولیستم رضا یزدانی
    در کل بابت اسپم معضرت خاهی میکنم تو این بخشه ساخت و ویرایش بسکه بی در و پیکره دیگه عادت کردم

8. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض نمایش کمی بالاتر با صدای رضا یزدانی

اجراهای نمایش «کمی بالاتر» از پنج‌شنبه آغاز می‌شود

مکان:خیابان حافظ/خیابان استاد شهریار/روبروی تالار وحدت

نمایش «کمی بالاتر»، نوشته محمد چرم‌شیر و کارگردانی آروند دشت‌آرای از پنج‌شنبه 24 آذر ماه ساعت 20 در تالار حافظ به روی صحنه می‌رود.

این نمایش قرار است تقریبا 30 روزی اجرا شود

نکته : گفتنی است اگرپنج شنبه شرایط برای شروع اجرا مناسب نبود این کار با چند روز تاخیر به هفته آینده یکشنبه دوشنبه موکول خواهد شد

نمایش «کمی بالاتر» اول هفته جاری، پس از بازبینی مجدد، مجوز اجرای خود را از سوی مرکز هنرهای نمایشی دریافت کرد.

متن نمایش «کمی بالاتر» دستخوش تغییراتی شده که آروند دشت‌آرای، درباره مدت زمان کار و کوتاه شدن اثر گفت: در اجرای جشنواره، برای این نمایش فرصت مناسبی برای دراماتورژی متن، آماده‌سازی اجرا، فضاسازی و زمان‌بندی نبود. برای اجرای عمومی و با توجه به نیازهای اجرایی اثر و با حضور فرهاد مهندس‌پور به عنوان دراماتورژ؛ متن از نظر مفهوم و زمان تغییراتی کرد که فکر می‌کنم دینامیزم اجرایی‌ بهتری نسبت به اجرای قبلی دارد.

پیش از این قرار بود نمایش «کمی بالاتر» با نام قلبی کمی تاب بخوریم، اجراهای خود را زودتر آغاز کند، دشت‌آرای در خصوص تعویق اجرای این نمایش افزود: تولید و به اجرا رساندن این نمایش از بسیاری جهات با روند تولید و آماده‌سازی عمومی نمایش‌های مرسوم کاملا متفاوت و وابسته به چندین تابع متغیر تاثیرگذار است که رسیدگی به هرکدام زمانبر است.

وی ادامه داد: از این تابع‌ها می‌توان به طراحی و تمرین تکنیک پیچیده، استفاده از ماشینری و مکانیک در تئاتر، صدابرداری متفاوت، اهمیت طراحی سیستم ایمنی، حضور بیش از 20 نفر از عوامل صحنه، برنامه‌ریزی و زمان‌بندی تمرین برای بازیگران حرفه‌ای، تولید پر هزینه و مدیریت بحران‌های مالی تئاتر خصوصی و ... را نام برد که تصور می‌کنم اگر به همه این عوامل پروسه چانه زنی و رفع سوء تفاهمات شوراهای مختلف و همچنین آماده شدن برای اجرای عموم در یک تالار تازه تاسیس را اضافه کنیم، دلایل قانع کننده‌ای برای به تعویق افتادن اجرای یک نمایش باشد.

دشت‌آرای گفت: لیکن گروه هنرهای اجرایی ویرگول، با آگاهی بدوی از مسیری که در آن گام گذاشته تاکنون تلاش کرده است تا همه صورت مسئله‌ها را پیش‌بینی و حل نماید تا اجرای متفاوت و با کیفیت و بدون عدول از ایده‌آل‌ها بخاطر شرایط موجود را به مخاطبینش ارائه کند. امیدواریم تلاش این گروه در زمینه گشایش فضاهای جدید و شیوه‌های اجرایی متفاوت در تئاتر کشور تاثیرگذار و فضاساز بوده باشد.

گفتنی است؛ رضا یزدانی، در این نمایش 3 قطعه را به طور زنده اجرا خواهد کرد که از میان این سه قطعه، دو ترانه جدید برای اولین‌بار در این نمایش خوانده خواهد شد. مخاطبان با تماشای نمایش «کمی بالاتر» شاهد طراحی، اجرای دکور و صحنه متفاوتی خواهند بود که پیش از این در تئاتر ایران رخ نداده است.

از دیگر بازیگران کار می‌توان به رویا تیموریان، بیژن افشار، خسرو احمدی، جواد نمکی، سینا رازانی، هانیه توسلی، طناز طباطبایی، امیرحسین رستمی و رضا یزدانی اشاره کرد.

در حال حاضر گروه هنرهای اجرایی ویرگول، آخرین شب‌های تمرین خود را برای تئاتر «کمی بالاتر» در تالار تازه تاسیس حافظ انجام می‌دهند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: من دلم می‌خواد توی چشم‌ها نگاه کنم. دست‌ها رو ببینم. وقتی یه نفر می‌شینه تماشاش کنم، وقتی بلند می‌شه، نگاش کنم. ورانداز کنم آدم‌ها رو وقتی راه می‌رن. ببینمشون وقتی می‌دوئن، وقتی حرف می‌زنن. من می‌خوام بشینم روبروی یه نفر بهش بگم دوستت دارم، یا بهش بگم ازت بدم می‌آد. من دوست دارم آدم ها نگاه کنم و اونهام منو نگاه کنن.

سایر عوامل گروه نمایش «کمی بالاتر» عبارتند از دراماتورژ: فرهاد مهندس‌پور، تهیه‌کننده: آرمان جعفری، دستیار تهیه‌کننده: ساسان خادم، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: لیلا مدن‌پور، دستیار دوم کارگردان: حمید خرم‌طوسی، آهنگساز: کریستف رضاعی، طراح لباس: نرمین نظمی، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، مدیر تولید: حسن جودکی، مدیر تبلیغات: فریبا ورکیانی، عکاس: رضا موسوی، مدیر اطلاع‌رسانی و مشاور رسانه‌ای: آرامه اعتماد

طراح پوستر : فرهاد فزونی

پ.ن: ای جونم تیم ... آهنگساز استاد رضاعی، طراح پوستر هم فرهاد فزونی عزیزم باید دیدن داشته باشه این نمایش ... خوش به حال تهرونی‌ها ... :(

10. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اون کلیپه که قبلاً از رضا و بهرام رادان گذاشته بودم، کامل‌ترش تو پست زیر هست:
    کد:

12. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

کد:
    ساسان خادم کاریکاتوریست همشهری نبود احیانا؟!

پ.ن:سعی میکنم این تئاتر رو از دست ندم...امیدوارم مثل کنسرت نشه!

14. این کاربر از amir_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با سلا م ...

به نظر من کارهای قبلیش خیلی بهتر بود

مخصوصا از آلبوم پرنده بی پرنده و به خصوص از " کافه نادری " اون وقتا خیلی خیلی خوشم اومده بود ....

16. این کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    ساسان خادم کاریکاتوریست همشهری نبود احیانا؟!

پ.ن:سعی میکنم این تئاتر رو از دست ندم...امیدوارم مثل کنسرت نشه!
    شاید تشابه اسمی باشه ...

اینم خبر تکمیلی واسه نمایش :

خبر تکمیلی : نمایش کمی بالاتر ( کمی تاب بخوریم ) از روز دوشنبه برای عموم اجرا خواهد شد و بلیط فروشی هم از همان روز دوشنبه آغاز میشود

ساعت اجرای نمایش هر شب : ساعت 20

مکان:خیابان حافظ/خیابان استاد شهریار/روبروی تالار وحدت

این نمایش قرار است تقریبا 30 روزی اجرا شود

گفتنی است؛ رضا یزدانی، در این نمایش 3 قطعه را به طور زنده اجرا خواهد کرد که از میان این سه قطعه، دو ترانه جدید برای اولین‌بار در این نمایش خوانده خواهد شد. مخاطبان با تماشای نمایش «کمی بالاتر» شاهد طراحی، اجرای دکور و صحنه متفاوتی خواهند بود که پیش از این در تئاتر ایران رخ نداده است

پیش از این قرار بود نمایش «کمی بالاتر» با نام قبلی کمی تاب بخوریم، اجراهای خود را زودتر آغاز کند، دشت‌آرای (کارگردان) در خصوص تعویق اجرای این نمایش افزود: تولید و به اجرا رساندن این نمایش از بسیاری جهات با روند تولید و آماده‌سازی عمومی نمایش‌های مرسوم کاملا متفاوت و وابسته به چندین تابع متغیر تاثیرگذار است که رسیدگی به هرکدام زمانبر بود

از بازیگران کار می‌توان به رویا تیموریان، بیژن افشار، خسرو احمدی، جواد نمکی، سینا رازانی، هانیه توسلی، طناز طباطبایی، امیرحسین رستمی و رضا یزدانی اشاره کرد.

در حال حاضر گروه هنرهای اجرایی ویرگول، آخرین شب‌های تمرین خود را برای تئاتر «کمی بالاتر» در تالار تازه تاسیس حافظ انجام می‌دهند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: من دلم می‌خواد توی چشم‌ها نگاه کنم. دست‌ها رو ببینم. وقتی یه نفر می‌شینه تماشاش کنم، وقتی بلند می‌شه، نگاش کنم. ورانداز کنم آدم‌ها رو وقتی راه می‌رن. ببینمشون وقتی می‌دوئن، وقتی حرف می‌زنن. من می‌خوام بشینم روبروی یه نفر بهش بگم دوستت دارم، یا بهش بگم ازت بدم می‌آد. من دوست دارم آدم ها نگاه کنم و اونهام منو نگاه کنن.

سایر عوامل گروه نمایش «کمی بالاتر» عبارتند از دراماتورژ: فرهاد مهندس‌پور، تهیه‌کننده: آرمان جعفری، دستیار تهیه‌کننده: ساسان خادم، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: لیلا مدن‌پور، دستیار دوم کارگردان: حمید خرم‌طوسی، آهنگساز: کریستف رضاعی، طراح لباس: نرمین نظمی، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، مدیر تولید: حسن جودکی، مدیر تبلیغات: فریبا ورکیانی، عکاس: رضا موسوی، مدیراطلاع‌رسانی و مشاور رسانه‌ای: آرامه
    اعتماد
    Last edited by Kurosh; 16-12-2011 at 17:32.

18. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این نمایش کمی بالاتر عجب ستینگ عجیب و جالبی داشته !‌
    همه‌ی بازیگرا رو اون تاب های وحشتناک باید بازی می‌کردن !
    به خصوص رضا که اون بالا باید گیتار هم می‌زده و می‌خونده ...

دو عکس پیوست شده رو هم ببینید ...
    عکس خیلی زیاده از این نمایش، می‌ذارم اگه شد

واسه تهیه‌ی بلیط هم مراکزش رو می‌تونید در عکس زیر ببینید :

Last edited by Kurosh; 20-12-2011 at 21:27.

20. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •