اگه مشکل دلار پیش نیومده بود من حتما رفته بودم چون مشکل سربازی هم ندارم ولی خوب پیش اومد و نشد
الان خیلی ها دارن بر می گردن
اگه مشکل دلار پیش نیومده بود من حتما رفته بودم چون مشکل سربازی هم ندارم ولی خوب پیش اومد و نشد
الان خیلی ها دارن بر می گردن
بله دیگه با این وضعیت دلار دیگه همه چی 3برابر شده.ولی باز ترکیه ارزونتر میشه.زبانشم که برای من مشکلی نداره.مدرکشم خیلی معتبره.
من شنبه رفتم هم پزشکی و هم دندونو با هم ثبت نام کردم بعد گفتن اسامی و مکان مصاحبه رو تا بیستم میزنن روی سایت دانشگاه
گفتن تا بیستم زمان و مکان مصاحبه رو روی سایت دانشگاه اعلام می کنن.
بعد شما نمی دونید رتبه ی لازم برای قبولی چنده ؟
میتونم بدونم رتبتون چند بوده و چه منطقه ای بودید؟
Last edited by rezamousavifard; 02-11-2012 at 23:41.
نگفتن آزمون چه وقته؟رتبرو نمی دونم باید چند باشه.ولی ماروکه برای مصاحبه دعوت کردن پس هنوز باید امیدوارباشیم.بیشتر نتیجه مصاحبه براشون مهمه تا رتبه.شما که برای ثبت نام رفته بودین مراجعه کننده زیادبود؟وضعیت دندان چطوری بود؟
بله رتبه من 3500منطقه3.معدل کتبیم 17/33.شما چی؟
ثبت نام کردین؟ متوجه نمی شم!!!
کدوم دانشگاه؟
نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله
Last edited by rezamousavifard; 03-11-2012 at 14:45.
آره ثبت نام کردم
دانشگاه شهید بهشتی
اول ثبت نام میکنی بعد میری برای مصاحبه
ازکجا میدونین احکام می پرسن؟اگه اطلاع دارین که چه چیزایی می پرسن لطفابگید.شما منطقه چندین؟![]()
[QUOTE=rezamousavifard;7299061]نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله.
ببخشید یه سوال دیگه..شماام قصد کمک به دانشگاهو دارین؟؟
Last edited by maryam36; 03-11-2012 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)