تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 113 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من نمی دونم این کمک به دانشگاه دیگه چیه؟من امسال سال جاری بودم وسط سال یه مشکلی پیش اومد که نتونستم درس بخونم.بیشتر دوست داشتم که پشت کنکور بمونم. مامان وبابام به زور برام بین المللی زدن.با این همه هزینه که این دانشگاه ها فقط برای شهریه می گیره وهنوز هزینه های جانبی بماند..آدم میره کانادا هم شهریه دانشگاهشو میده هم اونجا راحت5سال زندگی میکنه.بهترین مدرک دنیارم می گیره.

اگه مشکل دلار پیش نیومده بود من حتما رفته بودم چون مشکل سربازی هم ندارم ولی خوب پیش اومد و نشد
    الان خیلی ها دارن بر می گردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه مشکل دلار پیش نیومده بود من حتما رفته بودم چون مشکل سربازی هم ندارم ولی خوب پیش اومد و نشد
    الان خیلی ها دارن بر می گردن
    بله دیگه با این وضعیت دلار دیگه همه چی 3برابر شده.ولی باز ترکیه ارزونتر میشه.زبانشم که برای من مشکلی نداره.مدرکشم خیلی معتبره.

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من شنبه رفتم هم پزشکی و هم دندونو با هم ثبت نام کردم بعد گفتن اسامی و مکان مصاحبه رو تا بیستم میزنن روی سایت دانشگاه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.شما چهارشنبه ثبت نام کردین؟گفتن مصاحبه چه زمانیه؟آزمون کتبی چه وقته؟من یکشنبه میرم.
    نه یه انتخاب رشته توآذر هست که اونجا باید اولویت بندی کنی مثلا اول پزشکی دوم دندان.آزمون کتبی هم من دارم کل کتابای زبان دبیرستانو می خونم.از اول تا پیش.فک می کنم آزمون زبانشوم خیلی پیشرفته نباشه.

گفتن تا بیستم زمان و مکان مصاحبه رو روی سایت دانشگاه اعلام می کنن.
    بعد شما نمی دونید رتبه ی لازم برای قبولی چنده ؟
    میتونم بدونم رتبتون چند بوده و چه منطقه ای بودید؟
    Last edited by rezamousavifard; 02-11-2012 at 23:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گفتن تا بیستم زمان و مکان مصاحبه رو روی سایت دانشگاه اعلام می کنن.
    بعد شما نمی دونید رتبه ی لازم برای قبولی چنده ؟
    میتونم بدونم رتبتون چند بوده و چه منطقه ای بودید؟
    نگفتن آزمون چه وقته؟رتبرو نمی دونم باید چند باشه.ولی ماروکه برای مصاحبه دعوت کردن پس هنوز باید امیدوارباشیم.بیشتر نتیجه مصاحبه براشون مهمه تا رتبه.شما که برای ثبت نام رفته بودین مراجعه کننده زیادبود؟وضعیت دندان چطوری بود؟
    بله رتبه من 3500منطقه3.معدل کتبیم 17/33.شما چی؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من شنبه رفتم هم پزشکی و هم دندونو با هم ثبت نام کردم بعد گفتن اسامی و مکان مصاحبه رو تا بیستم میزنن روی سایت دانشگاه
    ثبت نام کردین؟ متوجه نمی شم!!!
    کدوم دانشگاه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نگفتن آزمون چه وقته؟رتبرو نمی دونم باید چند باشه.ولی ماروکه برای مصاحبه دعوت کردن پس هنوز باید امیدوارباشیم.بیشتر نتیجه مصاحبه براشون مهمه تا رتبه.شما که برای ثبت نام رفته بودین مراجعه کننده زیادبود؟وضعیت دندان چطوری بود؟
    بله رتبه من 3500منطقه3.معدل کتبیم 17/33.شما چی؟

نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله
    Last edited by rezamousavifard; 03-11-2012 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ثبت نام کردین؟ متوجه نمی شم!!!
    کدوم دانشگاه؟
    آره ثبت نام کردم
    دانشگاه شهید بهشتی
    اول ثبت نام میکنی بعد میری برای مصاحبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله
    ازکجا میدونین احکام می پرسن؟اگه اطلاع دارین که چه چیزایی می پرسن لطفابگید.شما منطقه چندین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[QUOTE=rezamousavifard;7299061]نه نگفتن آزمون چه وقته تعدادم زیاد نبود من که رفتم ثبت نام کردم هیچکس به جز من نبود تازه ساختمون دانشگاهشم به درد نخور بود . بعد فهمیدم یکی با رتبه 10000 اسمش برای مصاحبه اومده بود . تو مصاحبه ازت در مورد احکام سوال می پرسن که خیلی تاثیر داره . بعدشم نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشی چون هم رتبت خوبه و هم معدلت. رتبه مهم نیست نمره کل زیر گروه یکت مهمه اگه بالای 7200 باشه حله.

ببخشید یه سوال دیگه..شماام قصد کمک به دانشگاهو دارین؟؟
    Last edited by maryam36; 03-11-2012 at 17:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •