ممنون از راهنماییهاتون ولی پست رو دقیق بخونید متوجه می شید که گفتم آی اس پی مخابرات تو لیست نیست.
بازم این تنظیماتی که دوستمون گفت تست می کنم خبر می دم.
ممنون
پ.ن: درست شد.
ممنون از راهنماییهاتون ولی پست رو دقیق بخونید متوجه می شید که گفتم آی اس پی مخابرات تو لیست نیست.
بازم این تنظیماتی که دوستمون گفت تست می کنم خبر می دم.
ممنون
پ.ن: درست شد.
Last edited by M@hdi-B; 28-07-2011 at 19:01.
امروز هم رفتم مخابرات اون یارو گفت منطقه ی شما کابل نوری هست و فعلا شما نمی توانید ای دی اس ال داشته باشید!یعنی چی؟ کابل نوری که جدیدتره باید بهترهم باشه؟
همچ شرکتی هم اینجا ای دی اس ال نداره!!!
حالا تکلیف من با ای دی اس ال چیه؟
دوستان سرعت دانلود سرویس 2 مگ چقدره؟(نگران بند پ نباشید.جور میکنمش)
ضمنا کل مراحل ثبت نام رو میگید که باید چکار کنم؟
مرسی
مخابرات شماره پشتیبلانی داره؟
راستی مودم های زایکسل باهاش سازگاره ؟
سرعت دانلود 1 مگ و 512 مخابرات چقدر هست؟
Last edited by peaceful1; 30-07-2011 at 11:35.
اره 1899.اگه تونستی بگیریش به ما هم خبر بده.البته میتونی پیغام بگذاری اونا بعد 2-3 ساعت باهات تماس میگیرن
فکر نکنم با مودمی مشکلی داشته باشن لااقل با مارکهای شناخته شده.
مثل نامحدود شرکتهای دیگه.من 256 دارم بین 21-26 هست.البته دوستان دیگه تا اونجا که من از نوشته هاشون خوندم 25-26 هستن.خودت دیگه ضرب کن.
25*8=200
25 سرعته منه که 256 دارم.
کپی کارت ملی و کارت ملی صاحب خط.اگه مستاجرید اجاره نامه رو ببرید با کپی کارت ملی و کارت ملی بابا
کپی اخرین فیش تلفن
واسه 2 مگ دیگه هر چی سند و مدرک واسه دادگاه لاهه میبری اینجا هم باید ببری.
میری مرکز مخابرات منطقتون و میگی ای دی اس ال میخوام
از من بهت نصیحت اصلا به خاطر کارهاشون عصبانی نشو و با خونسردی کارهات روپیش ببر.اول کارمند و بعد هم رییس.البته رییس شاید واسه تایید بفرستتت مرکز اصلی.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
فکر کنم نمیتونی بگیری.باید وایمکس بگیری.بچه ها زیاد مطرح کردن.البته اینترنت م-اهو-اره ای هم میتونی بگیری ولی باید از پاسگاه محل مجوز بگیریو اکانتاش هم گرونه
دومی رو بی خیال شو.![]()
دوستان شرمنده اگه سوال تکراریه.
از دوستانی که 128 مخابرات رو دارن،سرعت دانلودشون چه قدره؟
ممنون
سلام
امروز از مخابرات پرسیدم گفت فقط استاد دانشگاه می تونه 256 بگیره !!!
من کارت دانشجوی ارشد دارم با این 256 می دن؟!
برای 512 چی کاری می شه کرد؟! ممنون
سلام من یه چند وقتی نبودم اون تاپیک قبلی چرا بسته شد یاده قدیمای تاپیک شاتل افتادم !
یه سوال دارم لطفا کسی که میدونه جواب بده من مخابرات 128 دارم الان میخوام اونو آپگرید کنم به 512 دو باره باید برم همه مراحل ثبت نامو طی کنم؟؟ قیمتش چنده؟ از لحاظ قانونی به همه میدن یا حتما مدرک خاصی باید داشته باشی؟ و اگه مدرک داشته باشی بازم ممکنه به یه بهونه ای ندن یا دیگه مشکلی نیست؟؟ مرسی
من تو تهران تو مرکز صالح طبری اردیبهشت با کارت ارشد 256 گرفتم.برو با مدیر مرکز صحبت کن بندازشون تو منگنه.اونوقت اگه بتونن بهت میدن.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
سرعتهای 128 رو روی 160 بستن.تقسیم به 8 کنی میشه 20.یه خورده میاد پاییین تر.یعنی 18-17.فیلم یکی از بچه ها رو هم دیدم 18 بود
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)