Story Recap Trailer
Story Recap Trailer HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Story Recap Trailer
Story Recap Trailer HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو شماره قبلی بازی میانگین امتیازشون حدود 9 بودش و کلا از شماره اول تا قبل از این شماره هر شماره نسبت به شماره قبلی پیشرفت داشت ولی ظاهرا توی این شماره دیگه نباید انتظار اینو داشته باشیم!
میانگین امتیاز بازی فعلا 8 برای Xbox 360 و PS3 هستش که برای همچین بازی بزرگی زیاد جالب نیست...
اینجا دیگه بحث خوب و بد نیست بحث تکراری شدن هست.
هر عنوانی هرچقدر نوآوری داشته باشه وقتی همش همون رو تکرار کنند بی مزه میشه.کال او دوتی جدید مثلا.
سلام
بازی رو منم دیروز گرفتم. یه ایراداتی وارده اما نه اینقدر زیاد که دیگه بشه یه بازی بد. گیم پلی بازی همون گیم پلی دلنشین همیشگی با پیشرفت های خوب نبرد ها هم نسبتا پیشرفت داشته و چند تا فیشینر خوب اضافه شده بعلاوه ی اخرین نفری که تو صحنه ی مبارزه میکشید به صورت سینماتیک و اسلوموشن در میاد که البته تقلیدی نا موفق از بتمن هست.
هنوز اینقدری بازی نکردم که ببینم داستان تو چه مایه هایی اما فعلا که همون روند همیشگی و البته تکراری.
اما نکته ای که وجود داره اینه که بهر حال این یه اساسین دیگست که با وجود ایرادات بازم به دل میشینه و برای طرفدارای بازی میتونه سرگرم کننده باشه. منم به دوستدارای این بازی این شماره رو پیشنهاد میکنم.
از همون اول با نوع بازیش حال نمیکردم بنظر من شخصیتی مثل اساسین باید شخصیتی باشه که با دست خالی یا نهایتش یه شمشیر و یه خنجر به جنگ بره نه اینکه تفنگو مسلسلو.....تازه اینا که هیچ جنگهای گروهی و دعوا های قبیله ایم بهش اضافه شده یعنی رسما گند زدن به شخصیت بازی......یادمه اون اوایل یه دمویی میداد که چند نفر شخصیت مذهبی و سیاسی عصبانی نشتن دو ر یه میز دارن راه حل پیدا میکنن تا الطایر رو بکشن بعد که میان از رییسشون سوال کنن میبینن بله الطایر اومده رییسرو پخ پخ کرده رفته...همه اینو گفتم بخاطر اینکه اساسین بودن باید شخصیت مخفی و مرموز داشته باشه نه اینکه تابلو کار کنه و واسه خودش کمپ بزنه ..این بازی از اساس مشکل داره یعنی نوع شخصیتی که واسه بازی طراحی کردن با اون قیافه مرموز با نوع گیم پلیش سازگار نیست...بماند که بازی ایراداته فراوونه دیگه ای هم داره
Last edited by amaranth_silent; 15-11-2011 at 13:02.
از بازیش خوشت نمیاد تو تاپیکش نیا!!!
با اینکه با حرفت که شخصیت پردازی بازی داره خراب میشه کاملا موافقم, ولی باید بگم که بعد از 500-400 سال دیگه کسی نمیتونه مرموز یا پنهانی باشه نه از assassin ها و نه از templar ها...
بعد هم بازی تو قرن 19 و 20 نمیتونه با شمشیر یا خنجر ادامه پیدا کنه...
بازیش رو انجام ندادی در موردش صخبت نکن...![]()
چون اگه بازیرو دیده باشی دیگه بازی به اسلحه ختم نمیشه و به نیروهای ماورا هم ربط داره...
من که بازیش هر قدر هم تکراری شده باشه واسم میخرم و بازی میکنم...
آقا ضدحال خوردم:
تاریخ release بازی رو زده 29 نووامبرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by plsboy; 15-11-2011 at 19:38.
سلام
چرا تا این ساعت بازی منتشر نشده ؟!
ترو خدا اول صفحات قبلو نگاه کنید بعد بپرسید
برای بار صدم
بازی تأخیر خورد تا 29 نوامبر
salam bebakhshid man font farsi nadaram
mage omad?man ke nadidam age omade bedgin
واسه PC هنوز نیومده (برا کنسولا ریلیس شده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)