تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 34 اولاول ... 2228293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 337

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لوازم خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اسنوا از باکیفیت ترین تولیدکنندگان داخلی هستش.در مورد آشغال بود جنسهای ایرانی لطفا شما یک مورد جنس داخلی بخصوص لوازم خانگی آشغال به من معرفی کنید؟
    اجاق گازهای سینجر گاز! هم خودمون داریم هم خاله ام! واقعا آشغاله! به معنای واقعی کلمه آشغال!

2. 2 کاربر از siol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امیدوارم که اینجوری باشه
    حالا باز مجبورم از بازاری ها هم بپرسم یه چیزی دستم بیاد ببینم چی میشه

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اجاق گازهای سینجر گاز! هم خودمون داریم هم خاله ام! واقعا آشغاله! به معنای واقعی کلمه آشغال!
    اخه اگه آشغال باشه و مشتریان ناراضی که دیگه تا الان تولید نمیکرد و ورشکست میشد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

امیدوارم که اینجوری باشه
    حالا باز مجبورم از بازاری ها هم بپرسم یه چیزی دستم بیاد ببینم چی میشه
    90 درصد بازاریها به فکر سود خودشون هستن .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت لوازم خانگی با مصوبه سازمان حمایت.
    بیب‌الله انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اظهار داشت: به دنبال درخواست شرکت‌های تولید‌کننده لوازم خانگی مبنی بر افزایش هزینه تولید و لزوم تعدیل قیمت فروش محصولاتشان، پیشنهاد تغییر قیمت لوازم خانگی از سوی انجمن لوازم خانگی به سازمان حمایت ارائه و در نهایت با افزایش 5 تا 20 درصدی قیمت برخی لوازم خانگی موافقت شد.
    وی ادامه داد: به این ترتیب قیمت لوازم خانگی از جمله یخچال، اجاق گاز، لباسشویی، آبگرمکن، جاروبرقی، کولر، بخاری و چرخ خیاطی مشمول افزایش شده‌ است.
    انصاری افزود: کمترین افزایش قیمت مربوط به کولر و بیشترین افزایش قیمت مربوط به چرخ خیاطی بوده است.
    گفتنی است قیمت مصوب برخی لوازم خانگی در شهریور امسال نیز بین 10 تا 12 درصد افزایش یافته بود.
    قیمت جدید انواع لوازم خانگی بر روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اخه اگه آشغال باشه و مشتریان ناراضی که دیگه تا الان تولید نمیکرد و ورشکست میشد.
    پراید هم هنوز تولید میشه! پس ماشین باکیفیتی هست؟ مگه هرچی 100 سال تولید شد با کیفیته؟

8. 3 کاربر از siol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اجاق گازش رو نمیدونم ولی ما یخچال و فریزر دوقلوش رو داریم به قول شما واقعا اشغاله.توی 2 سال 5 دفعه خراب شده.یعنی صبح ها که از خواب بیدار میشیم میترسیم بریم توی اشپزخانه.نکنه ببینیم باز یخچال یا فریزر خراب شده باشه

10. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

پراید هم هنوز تولید میشه! پس ماشین باکیفیتی هست؟ مگه هرچی 100 سال تولید شد با کیفیته؟
    نمیخوام با شما بحث کنم ولی اول بگم موضوع خودرو با دیگر محصولات فرق میکنه. من بارها در همین تاپیک گفتم که لطفا موردی قضاوت نکنید. منم تلویزیون الجی داشتم که ساخت خود کره بود و بارها مورد پیدا کرد و آخرسر لامپ تصویر سوزند. الانم جاروبرقی الجی که یکبار تعمیرگاه رفته بازم مشکل داره. خب الان فکر کنم الجی باید آشغال باشه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به هر حال من توصیه میکنم به هیچ وجه سینجر نخرید واقعا بی کیفیت ترین محصول ایرانیه که من دیدم! همه ناراضی هستن از دستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به هر حال من توصیه میکنم به هیچ وجه سینجر نخرید واقعا بی کیفیت ترین محصول ایرانیه که من دیدم! همه ناراضی هستن از دستش
    میشه علت ناراضی بودنتون رو به طور دقیق ذکر کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •