تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 55 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 547

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    1-کیفیت HD فیلمبرداری با کیفیت 1280x 720هستش و Full HD با کیفیت 1920x1080 فیلمبرداری میکنه. پس
    کیفیت فول قطعا کیفیت بالاتری داره و جزییات بیشتری رو به تصویر میکشه. که نتیجه این مقایسه ارجحیت در
    خرید دوربینهای فول هستش.
    2-دوربینهای هارددیسکی رو به شخصه توصیه نمیکنم. چون تجربه خوبی از داشتن این کلاس دوربینها نداشتم و
    قطعا به کسی هم توصیه نمیکنم. سعی کنید بیشتر دوربینهای دارای حافظه فلش رو در نظر بگیرین.
    3-میزان اشغال شدن حافظه توسط اطلاعات حاوی تصاویر فیلمبرداری شده، بستگی مستقیم به کیفیت تصویر
    و صدای داره. که هر چی بالا باشه حجم تصویر هم بالا میره.

================================================== ====
    درا دامه باید متذکر بشم که شما نمیتونید همه موارد رو با همنهشتی کامل با گزینه های درخواستی تون، در مدل
    های ساخته شده پیدا کنید و یا لااقل کار دشواری هست. مدل زیر دارای قابلیت نویز کم در نور کم و لرزشگیر قابل
    قبول هست. و اینکه به راحتی قابل تهیه هست! من با کمی افزایش بودجه، مدل زیر رو توصیه میکنم:
    Panasonic HDC-SD90....1.080.000

با مشخصات:

• 28mm Wide-Angle
    • Intelligent 40x Zoom and HYBRID O.I.S.
    • 1080/60p Recording
    • 3D Image Recording
    • and....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی آقا حامد.این مدل ها چطورند؟یعنی تو مدلای سونی یه مورد مناسب پیدا نمیشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خواهش میکنم.
    دوست خوبم، برند سونی معمولا لوکوس کارامدی نداره و زیاد از پس صحنه های کم نور برنمیاد و بشدت تصویر رو
    نویز دار میکنه. با همین بودجه ای گفتم(در پست قبل!) اگر دوربین سونی تهیه کنید، نباید زیاد به کم بودن نویزش
    در نور کم امید داشته باشین.خصوصا سریهای X150 و X160.
    در بین مدلهای بالا، مدل زیر با بوجه شما نسبتا متناسب تر و کارامدی قابل قبولی هم داره:
    Sony HDR-CX360...1.100.000

3. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا کمتر راجع به دوربینهای JVC نوشته شده، بطور کلی کیفیتشون چطوره در مقایسه با سامسونگ و کانون؟
    سوال بعد اینکه Aiptek-AHD-H23 چجور دوربینیه؟ قابلیت هاش که بد نیست. کسی از قیمت روزش خبر داره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا کمتر راجع به دوربینهای JVC نوشته شده، بطور کلی کیفیتشون چطوره در مقایسه با سامسونگ و کانون؟
    سوال بعد اینکه Aiptek-AHD-H23 چجور دوربینیه؟ قابلیت هاش که بد نیست. کسی از قیمت روزش خبر داره؟
    ممنون
    سلام.
    از جی وی سی استفاده نکردم. اما سامسونگ رو داشتم. پول به این برند دادن بسیار اشتباهه. چون بعد از یک یا
    دو بار فیلمبرداری بشدت خریدار رو از کیفیت کار ناامید میکنه.
    کانن که همیشه در این عرصه حرف زیاد برای گفتن دشته.
    برند Aiptek زیاد در ایران شناخته نیست!!!البته منظورم نسبت به برندهای سونی و ... هستش!
    برند قابل قبول با کیفیت مناسب. ولی نمایندگی رسمی این دوربین رو پشتیبانی نمیکنن و بیشترشون شرکتهای
    واسطه هستن.
    شما اگر خرید دوربین ند تظتون هست، کارکرد و بودجه رو مشخص کنید تا سایر دوستان و یا من مدلهایی رو معرفی
    کنیم.

6. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

دوستان این حساسیت حسگرکه مثلأ در دوربین سونی hdr-pj50تقریبأ 7مگاپیکسل هست و در ‏hdr-pj10 حدود3.3مگاپیکسل،چه تفاوتی درکیفیت فیلم برداری ایجادمیکنه؟چون هردودوربین با فول اچ دی فیلم میگیرن.وسوال دوم:بهترین انتخاب کدوم هست ازبین دوربینای زیر:
    Sony hdr-pj10
    Sony hdr-cx130
    Sony hdr-xr160
    Sony hdr-cx160
    سوال سوم:کیفیت پروژکتور دوربین سونی pj10چطورهستش؟کارت مموری همراه دارد؟تشکر
    Last edited by p30world am; 15-03-2012 at 18:35.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    دوربین عکاسی تا 300 تومن چی پیشنهاد می کنین؟

10. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ا
    مروز رفتم یه Sony hdr-cx130 گرفتم. فیلمبرداریش تو روشنایی روز که عالیه و تو نور کم هم قابل قبوله. اما امکانات دیگه اش که سونی روش مانور میده و تبلیغ میکنه از قبیل 3 ثانیه فیلمبرداری با سرعت بالا و یا 12 ثانیه عکسبرداری پشت سر هم (گلف) اصلا تعریفی نداره و کیفیتش چنگی به دل نمیزنه. در هر صورت تو این رنج قیمتی (600 تومن) کاملا ازش راضیم. فقط یه مشکل اتصال حافظه جانبی از قبیل فلش و هارد اکسترنال بهش دارم که هر کاری کردم اونارو نمیشناسه. کسی تجربه ایی تو این زمینه داره؟

یه چندتا سوال دیگه:

آیا روشن کردن لرزشگیر تو کیفیت فیلمبرداری تاثیر میذاره؟ تو دفترچه اش نوشته فعال کردن لرزش گیر زوم توسعه یافته اش رو فعال میکنه (30 اپتیکال رو به 42 میرسونه) اما مگا پیکسل موثر رو پایین میاره؟

نکته دیگه low lux هست که نور زمینه رو روشنتر میکنه اما احساس میکنم نویز رو هم افزایش میده. نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم با بودجه 500.000تومن نمیشه همه گزینه ها را در یک مدل اجماع کرد. خرید دوربین هارددیسکی رو
    توصیه نمیکنم. روی این موضوع مفصلا در تاپیک بحث شده. و شاید از لحاظ کیفی هیچ مشکلی نداشته باشه، اما
    از لحاظ کمی اصلا نمیشه روش حساب کرد.(البته کمیت کاربردی مورد بحثه نه کیفیتی!). نظرات دوستانی هم که
    این کلاس از دوربینها رو توصیه میکننريال قابل احترام و عزیز است. اما به شخصه این کلاس رو توصیه نمیکنم. چون
    خودم نتونستن بیشتر از چند ماه با کارایی مطلوب با دوربینهای هارددیسکی کار کنم!!!
    توصیه میکنم کمی بودجه رو افزایش بدین تا گزینه بهتری رو بشه معرفی کرد. در غیر اینصورت، با این بودجه چندین
    گزینه در صفحات قبل معرفی شده!
    فرض کن مثلا 600 تومنم گذاشتم منتها باید دید چقدر دوربین بهتر میشه. ببین من مشکل بودجه ندارم مشکل اینکه نیاز چندانی به هندی کم ندارم منتها بنظرم رسید الان قیمتا با توجه به مسائل فنی دوربینا مناسبه. قیمت صفحات قبل بروز نیست. میتونی چند تا کنن مناسب تو این رنج قیمتا معرفی کنی تو تعطیلات عید که بازار کساده برم بخرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان این حساسیت حسگرکه مثلأ در دوربین سونی hdr-pj50تقریبأ 7مگاپیکسل هست و در ‏hdr-pj10 حدود3.3مگاپیکسل،چه تفاوتی درکیفیت فیلم برداری ایجادمیکنه؟چون هردودوربین با فول اچ دی فیلم میگیرن.وسوال دوم:بهترین انتخاب کدوم هست ازبین دوربینای زیر:
    Sony hdr-pj10
    Sony hdr-cx130
    Sony hdr-xr160
    Sony hdr-cx160
    سوال سوم:کیفیت پروژکتور دوربین سونی pj10چطورهستش؟کارت مموری همراه دارد؟تشکر
    پاسخ اول: اون مورد که Maximum Still Image Resolution هستش در حالت عکاسی و برای عکس گرفتن محاسبه میشه.
    یعنی کیفیت این مدل در حالت عکاسی 7مگاپیکسل هست و کیفیت عکاسی مدل دوم کمتر، یهنی روی3 مگاپیسل
    هست و به کیفیت فیلمبرداری ارتباطی نداره.
    پاسخ دوم:HDR-CX160!!! چون سریهای CX هاردیسکی هستن و به شخصه اونا رو توصیه نمیکنم و سری PJ بخاطر
    پروژکتورش ارزش خرید نداره(قیمت نا معقول!).
    پاسخ سوم: به شخه استفاده نکردم. اما در یکی از کنفرانسهای دانشکده که دیدم، کیفیت زیاد جالبی نداشت.

14. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •