تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 58 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی بعدی ایران دوشنبه، ساعت 3:30 با مراکش

2. 5 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک میگم این مساوی کمتر از برد نبود!مقابل اسپانیا که شانس قهرمانی هست!اصلا فکرشو نمی کردم ...
    بازی نیمه دوم فوق العاده بود واقعا لذت بردم!نیمه اول با اون همه اشتباه و خطا و موقعیت گل اسپانیا گفتم کارمون تمومه! ولی برگشتیم به بازی تو نیمه دوم و از کمترین موقعیتها استفاده کردیم و یک مساوی دیگه مقابل اسپانیا که عالی بود!این بار 2-0 عقب افتادیم و 2-2 کردیم سه تا صحنه لحظات آخر بازی بود که تقریبا سکته کردم یکی دریبل دروازه بان اسپانیا توسط حسن زاده بود و دروازه خالی که به تیرک زد!بعد اشتباه دروزاه بان اسپانیا -که رو گل اول هم دمش گرم خوب بود -ولی توپ برگشتی رو اینبار نتونستیم گل کنیم و آخریش 2 ثانیه مونده بود که بازم نظری نجاتمون داد و 2-2 تموم شد

چند نکته:

1-جو سالن بود که کاملا به نفع ایران بود و شعارها و صدای تماشاگران کاملا اینو تایید می کرد

2-داوری یکم در سطح جام جهانی نبود و اشتباه ریز زیاد داشت!

3-نقطه ضعف ایران همچنان یک نوع ترس یا کم تجربگی هست که حفظ توپ رو سخت کرد برامون تو نیمه اول حالا شماره 9 که دانشور باشه با اینکه جوونه ولی کم تجربه نیست و سابقه حضور در جام جهانی و گلزنی به ایتالیا و .. هم داره ولی شماره 13 اسماعیل پور تا دلتون بخواد توپ لو داد و خطا کرد اما نیمه دوم گویا یکم اون ترس ریخت و بازی ایران کمی روان شد

4-نقطه قوت ایران دفاع تیمی و مصطفی نظری!واقعا نمیتونم فکر کنم کس دیگه بود چند تا گل میخوردیم!این بازی هم خیلی سیو داشت درود بر تو مقایسه کنید با دروازه بان اسپانیا که چند اشتباه مهلک داشت و گل تقدیممون کرد!

5-باید واقع نگر هم بود خوشحالی مساوی ما رو گمراه نکنه امروز واقعا خوش شانس بودیم و نظری به دادمون رسید اسپانیا هم چندین بار ضربات آخری رو بد زدن یا به تیرک چیزی از ارزش های این مساوی کم نمی کنم اما واقعا روز خوبمون هم بود!

6-این تساوی نشون داد درسته ما افت کردیم و خیلی ضعیفتر از دوره ها قبل شدیم و در جدول فیفا سقوط کردیم جام ملتها رو از دست دادیم بازیکنهای باتجربه و خوبمون رو کنار گذاشتیم مربی خیلی با تجربه و خوبی نداریم اما باز هم ورزش هست و اتفاقات و لحظات تیم ایران قدرتمند هست و مدعی حضور در جمع 4 تیم برتر جهان باید همین روند رو ادامه بدیم که امیدوارم برای اولین بار با این قرعه خوب بتونیم به جمع 4 تیم یا حتی دیدار فینال راه پیدا کنیم!

7-من از تی وی ایران بازی رو ندیدم اما با یکی از بچه ها صحبت میکردم گویا درست لحظه گل دوم ایران بازی رو قطع می کنن و اخبار ورزشی رو پخش می کنن بعد کلا 5 دقیقه اخبار و دوباره برمیگردن یعنی شاهکاری دیگر از صدا و سیما!تاخیر سانسور و صحنه آهسته و ... که همیشه بوده هست خواهد بود!فقط میتونم بگم متاسفم!!

آمار بازی:

بازی نیمه دوم برگشت و ما بهتر از اسپانیا شدیم!و در نهایت تقریبا تو همه چیز بازی نزدیک و مساوی بود و با جذابیتی هم که داشت دقیقا همون چیزی شد که میخواستیم !
    آمار هم اینو تایید می کنه صانعی هرچند خودم بهش اعتقادی ندارم زیاد ولی نشون داد بالاخره مربا هم نیست بهترین بازیکن زمین هم مسعود دانشور شد

نتایج امروز و جدول:(گروه E و F هم فردا بازی می کنن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Kianoosh; 02-11-2012 at 19:54.

4. 14 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم این بازی و نتیجه خوب رو تبریک میگم

نیمه اول اصلا خوب نبودیم
    کلا تیم تو نیمه اول سر در گم بود و خطاهای بی مورد و بیخودی رو در زمین حریف انجام میداد
    مالکیت توپ رو داشتیم ولی اصلا نتونستیم موقعیت خطرناک انچنانی ایجاد کنیم و شانس هم آوردیم که بیش از 2 گل نخوردیم

نیمه دوم کلا تیم برگشت و با پرس خوبی که در زمین اسپانیا میکردیم اجازه بازی سازی و خلق موقعیت رو ازشون گرفتیم
    و بعد از گل اول هم که دیگه تیم روحیه گرفت و من مطمئن بودم که بازی رو نمیبازیم و اگه بچه ها یه کم دقت میکردن حتی میتونستیم برنده بازی باشیم

مصطفی نظری تو این بازی فوق العاده کار کرد و چندین و چند موقعیت خوب رو ازشون گرفت
    مطمئنا اگه دروازه بان دیگه ای تو دروازه بود الان خیلی بیشتر از اینا گل خورده بودیم

یه تمام کننده تو تیم کم داریم و اگه شمسایی بود میتونست خیلی بهمون کمک کنه
    این کارها هم فقط از ما بر میاد که بهترین بازیکنمون رو در معتبرترین مسابقات جهانی به خاطر یه سری اختلاف بیهوده کنار میزاریم

شبکه 3 هم که دیگه شورش رو در آورده
    یعنی چی که در حین مهم ترین بازی ایران اخبار ورزشی پخش میشه ؟؟ اونم زمانی که ایران داشت خوب بازی میکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    میمردین بعد از بازی اخبار پخش میکردین ؟؟؟ گل دوم ایران رو سر همین قضیه از دست دادیم
    بعدش هم در حساس ترین لحظه بازی و در زمان حمله اسپانیا بر میدارن صحنه آهسته گل رو پخش میکنن
    یعنی یه بار نشد که واسه مخاطب ذره ای ارزش قائل بشن

امیدوارم در بازیهای بعدی هم خوب کار کنیم و بتونیم جزء 4 تیم برتر جام باشیم

6. 5 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    آقا فوق العاده بود
    یه چیزی که توی ذوق زد اخبار ورزشی بودآخه چرا ؟ اگه فوتبالیستا بازی داشتن بازیو قطع می کردن؟
    این تساوی از برد هم شیرین تر بود
    یه عکس از بچه های تیم میخوام برای امضا ، اگه پیدا کردین به منم بدینمرسی
    Last edited by Mohammad Yek110; 02-11-2012 at 19:57.

8. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقا فوق العاده بود
    یه چیزی که توی ذوق زد اخبار ورزشی بودآخه چرا ؟ اگه فوتبالیستا بازی داشتن بازیو قطع می کردن؟
    این تساوی از برد هم شیرین تر بود
    یه عکس از بچه های تیم میخوام برای امضا ، اگه پیدا کردین به منم بدینمرسی
    در مورد صدا و سیما تکرار مکررات هست و واقعا همه از این برخوردها و توهین به مخاطب خسته شدن!
    تصاویر بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید فقط دو عکسی که بیشتر به چشم من اومد :

Last edited by Kianoosh; 02-11-2012 at 20:10.

10. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بازیه خوبی بودو همچنان نشون دادیم از بهترینهای جهان هستیم و ذاتا فوتسال رو میفهمیم . و صد البته اعتقاد دارم باید بازی رو میبردیم. اینطور نبوده که تا الان با اسپانیا بازی نکرده باشیم تا به دنبال شگفتی باشیم . اصطلاح شگفتی برای ایران واقعا مسخرست . چون بارها دیدم سایت فیفا و آسیا حرف از شگفتی سازی ایران زدند اینو گفتم ..
    باز هم اسیر احساس شدیم . آدم دروازه خالی رو تو جام جهانی میزنه به تیرک ؟ بگذریم..
    خیلی دوست دارم به روسیه و ایتالیا بخوریم و شکستشون بدیم .

12. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم تبریک میگم
    نیمه اول که دو تا گل خوردیم هر چی بد و بیراه بود نثار ترابیان کردم که اخه چرا با شمس چنین رفتاری کردن
    و هنوزم بعد این مساوی همین فکر رو میکنم یه سرمربی باید ابهت داشته باشه
    به هر حال نیمه دوم عالی بودیم بچه ها خیلی دوندگی کردن و پرس شدیدی رو بر تیم اسپانیا وارد کردن اون تک موقعیتهای اخر اسپانیا هم از خستگی بچه ها بود چون واقعا 20 دقیقه مفید جنگیدن
    عید بر همه دوستان مبارک
    Last edited by D o l f i n; 04-11-2012 at 09:03.

14. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من امروز از دست مهمانها کلافه شدم. آخه یکی نیست بگه عید فرداست! آخه چرا امروز اونم زمان پخش بازی به این مهمی میاین؟

نیمه اول یه دسته مهمون داشتیم و نیمه دوم هم یه عده دیگه. من نمیدونستم باید دید و بازدید کنم یا در هیجان بازی غرق بشم؟ خلاصه کلاً چیز زیادی از بازی نفهمیدم. باید بگردم دنبال جایی که بازی تیم ملی را با کیفیت FullHD داشته باشه و دانلودش کنم و بعدش با آرامش نگاه کنم.

16. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من امروز از دست مهمانها کلافه شدم. آخه یکی نیست بگه عید فرداست! آخه چرا امروز اونم زمان پخش بازی به این مهمی میاین؟

نیمه اول یه دسته مهمون داشتیم و نیمه دوم هم یه عده دیگه. من نمیدونستم باید دید و بازدید کنم یا در هیجان بازی غرق بشم؟ خلاصه کلاً چیز زیادی از بازی نفهمیدم. باید بگردم دنبال جایی که بازی تیم ملی را با کیفیت FullHD داشته باشه و دانلودش کنم و بعدش با آرامش نگاه کنم.

حالا باز تو وضعت بهتر از من بود .. من وسط یه مجلس تولد بودم .. ازون طرف ملت داشتند میرقصیدند و من چشمم تو ال سیدی بود . اصلا هم صدا نداشتم
    حالا چرا full hd ? فقط الکی 4 گیگ از حجمت رو ببری که چی بشه ؟.. بشین با همون کیفیت 720 دانلود کن .. لینکشم بهم بده .. الان هر جا دنبالش گشتم پیدا نکردم

میگم خودمونیما ما ایرانیا رو باید تو کتاب گینس ثبت کنند . الان تو سایت فیفا بودم تو قسمت نظرات بازی هر چی نظر بوده واسه ایرانیا بوده یه دونه اسپانیایی پیدا نمیکنی .. جالبیش اینه گاها اماتور هم عمل میکنیم طرف اومده جوری نظر نوشته که مثلا کسی نفهمه از ایرانه حواسش نبوده که بابا آیپیت تو سایت ثبت میشه ملیتت رو مشخص میکنه

18. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تکراریه ولی میگم که عقده نشه

• جو سالن بی شباهت به داخل کشور نبود: یه پوئن مثبت مهم برای ما
    • اسپانیا با همه دبدبه و کبکبه از تیم ما یا بهتر بگم اسم تیم ما حساب می برد: یه پوئن مثبت دیگه برای ما
    • طاهری نظری و کشاورز نیمه اول تقریبا افتضاح بودن: می ذاریم به حساب مسابقه اول
    • بچه های ما وقتی که میخواستن اسپانیا رو تحت فشار میذاشتن: یه پوئن مثبت
    • لحظه 39:59 بازی، یه پوئن منفی: مشکلی که هنوز کادر فنی حلش نکرده
    • مشکل بند کفش حسن زاده: بندی که بسته نمیشد!
    • جدیدترین حرکت سیما: قطع اخبار چون ایران گل زده یعنی این مدلی دیگه نداشتیم تا حالا !!!!!!!!!!
    • حضور ترابیان روی نیمکت: چرا علی آبادی در افتتاحیه المپیک رژه رفت؟
    • و در نهایت بهترین نتیجه ممکن برای ما: فکر میکنم با این تساوی هم ابهت تیم کاملا حفظ شد و برای بقیه خط و نشون کشیدیم هم پتانسیل رسیدن به رتبه خوب دوم گروه رو داریم. چون بچه های ما بچه ها روزهای سخت هستن و قطعا مقابل مراکش و پاناما به اندازه رقابت این دو تیم با اسپانیا گل نخواهیم دید!

20. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •