بازي ارزش داشتن گل نداشت
بله
خير
فدراسيون بين المللي فوتبال نام علي کريمي را در کنار بازيکنان بزرگ جهان براي کسب عنوان «سلطان دريبل» جهان قرار داد.
به گزارش مهر، سايت رسمي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) براي انتخاب بهترين بازيکن دريبل زن جهان اسامي برخي از بازيکنان را براي حضور در نظرسنجي و رايگيري اعلام کرده است که در بين آنها نام «علي کريمي» هافبک تيم ملي فوتبال ايران و باشگاه بايرن مونيخ آلمان نيزديده ميشود.
کريمي در اين انتخاب بايد با بازيکناني نظير رونالدينهو ، زيدان و... رقابت کند.
![]()
دمش گرم ولي فكر نكنم تا رونالدينيو هست علي كريمي رتبه اي بيارد
سلام.من به سايت فيفا رفتم اما چيزي نديدم.لطفاً لينك صفحه مربوطه روبدين تابريم به كريمي راي بديم.ممنون.
يا قرار نيست كه نظر سنجي عمومي باشه و فقط از بزرگان فوتبال نظر سنجي بشهسلام.من به سايت فيفا رفتم اما چيزي نديدم.لطفاً لينك صفحه مربوطه روبدين تابريم به كريمي راي بديم.ممنون.
يا هنوز نظر سنجي عمومي راه نيفتاده
منبع خبر هم چيز جديدي ننوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال
ال ديگو تو ليست نيست
------------------
مرگ بر فيفا اگه نباشه همه آدم و عالم ميدونن كي سلطان دريبل ...... فرق نمي كنه فيفا كيرو انتخاب كنه ...........
مسعود جان ربطي نداشت كه بايد قبول كرد واقيعت ها ببين به علي كريم لقب مارادوناي آسيا رو دادند ولي نگفتند كه مارادونا علي كريمي جهان گفتند يا مارادونا فلاني جهان
مارادونا رو به همه نسبت ميدن ولي كسي رو به ال ديگو نسبت نمي دن
دوست عزیز جملاتت یه کمی نا مفهومه ،لااقل در جملاتت ویرگول یا نقطه بکار ببر که مفهوم باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)