من از بازی چلسی راضیم.تیمی که خوب بازی میکنه میشه بهش امیدوار بود.اگه نا داوری نبود ما الان برنده بازی بودیم.اما اشکالی نداره.هنوز خیلی بازی تا پایان فصل مونده.من خیلی به این تیم امیدوارم.ما میتونیم ا 4 جام ممکن حداقل 2 تا رو ببریم
من از بازی چلسی راضیم.تیمی که خوب بازی میکنه میشه بهش امیدوار بود.اگه نا داوری نبود ما الان برنده بازی بودیم.اما اشکالی نداره.هنوز خیلی بازی تا پایان فصل مونده.من خیلی به این تیم امیدوارم.ما میتونیم ا 4 جام ممکن حداقل 2 تا رو ببریم
آقایون یه سوال.این رامیرس چی داره که فیکس بازی میکنه؟؟؟
تيم فوتبال آنژي ماخاچکالا در تکاپوي جذب ستارگان تيمهاي ليورپول و چلسي از ليگ برتر است.
به نقل از نووستی روسیه، تیم روسی پس از آنکه با جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی نگاه علاقمندان جهانی فوتبال را به خود جلب کرد، اکنون سرگرم برنامهریزی برای استخدام استیوون جرارد و فرانک لمپارد است.
اخبار گزارش شده در این زمینه حکایت از آن دارد که مسئولان تیم روسی در حال آمادهسازی جهت تحقق پیشزمینههای مالی لازم برای جذب این دو بازیکن پابه سن گذاشته ملیپوش لیورپول و چلسی است.
مطابق اظهارات مقامات تیم روسی این دو خرید تا پایان فصل جاری تحقق خواهد یافت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم به خاطر جنگندگی و دوندگی زیاد میزارتش توو زمین.آخه هافبک جنگنده غیر از اون نداریم.لمپارد و ماتا و مالودا بیشتر بازی سازن.
و البته نیروی جوانی
رامیرس فصل گذشته خیلی پیشرفت کرد و حالا دیگه میشه بهش اعتماد کرد معمولا خوب بازی میکنه ولی تو بازی مقابل منچستر ضعیف بود
در کل بازیکن آینده داریه و در نبود اسین گزینه مناسبی برای وسط میدونه
لوکاکو : فرصت مناسبی برایم خواهد بود
روملو لوکاکو بازی در جام اتحادیه ( کارلینگ کاپ ) را فرصت مناسبی برای خود می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو که تابستان امسال اندرلشت را به مقصد چلسی ترک کرده است فرصتی زیادی برای درخشش در تیم چلسی را بدست نیاورده است و هنوز جایی در ترکیب اصلی چلسی پیدا نکرده است.
لوکاکو امیدوار است بتواند در بازیهای جام اتحادیه و در برابر فولام خودش را به کادر فنی نشان دهد ، وی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" این جام فرصتی برای بازیکنان جوانی که سخت تمرین کرده اند و می توانند بازی کنند و خودشان را به مربی نشان دهند تا مربی روی آنها حساب باز کند ، که من نیز امیدوارم فردا بتوانم شان خودم را امتحان کنم."
وی ادامه داد :" من مطمئنا به گلزنی فکر می کردم ، اما فشاری روی خودم نگذاشتم . من فقط می خواهم سخت کار کردنم را به عنوان یک مهاجم ادامه دهم، سپس گلها خواهند آمد."
لوکاکو اضافه کرد :" مهم این است که من در تمرینات سخت کار می کنم وپس از یک هفته احساس بهتری دارم، من احساس می کنم از زمانی که اینجا آمدم پیشرفت های زیادی با انگلیسی زبان ها کرده ام .بازیکنانی که فرانسوی و اسپانیایی صحبت کی کنند برایم خیلی مهم هستند چرا که آنها خیلی باتجربه هستند با آنها بودن می تواند به پیشرفتم کمک کند."
وی همچنین در خصوص اهمیت جام اتحادیه گفت :" در بلژیک چنین مسابقاتی را به یاد ندارم ، اما در اینجا تمام جام ها برای باشگاه مهم است ، پس برای من نیز مهم است . در چلسی باید تمام تلاش خود را برای برنده شدن بکار گیریم ، پس کارلینگ کاپ ( جام اتحادیه ) از دید ما خیلی مهم است."
پترچک و دفاع از تورس: این پسر هر روز پیشرفت می کند
EPL,Fernando Torres,Chelsea v Norwich City
سایت گل- پتر چک دروازه بان باشگاه چلسی در صحبتهایی به دفاع از فرناندو تورس برخاسته و اعلام کرده که این ستاره اسپانیایی هرروز پیشرفت می کند و به زودی شاهد گلهای فراوانی از او خواهیم بود.
چک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافته، گفت:« همیشه همین را می گویم. من هر روز روند پیشرفت تورس را می بینم. مقابل استوک سیتی او بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت و مقابل بایرلورکوزن شاید گل نزد ولی دو پاس گل داد. یکشنبه شب و در دیدار مقابل منچستریونایتد هم موقعیتهای گلزنی خوبی را برای رامیرس و دانیل استوریج فراهم کرد که متاسفانه آنها با بدشانسی نتوانستند این فرصتها را مبدل به گل کنند.»
این دروازه بان باتجربه ادامه داد:« این اتفاقاتی است که می افتد و آنچه لازم به یادآوری است این است که تورس واقعا خوب بازی کرد و گل مهمی برای تیم زد.بازهم می گویم ، نکته ای که باید یادآوری کنیم بازی خوب تورس و گل خوبی که به ثمر رساند، است. او تمام تلاشش را دراین بازی به کار گرفت. من اصلا نگران نیستم؛ چون می دانم که تورس گلهای زیادی خواهد زد. همه دنیا تنها گلهایی که یک مهاجم می زند را می شمارند ؛ همیشه همین طور است ولی به عنوان مثال دیمیتار برباتوف نه فقط به خاطر گلهایی که می زد، بلکه به خاطر 30 فرصتی که در هر فصل حضورش در تاتنهام ایجاد می کرد، روانه منچستر یونایتد شد.درمورد فرناندو هم همین طور است. او نه تنها گل می زند، بلکه موقعیتهای زیادی را هم خلق می کند. حالت ایده آل یک مهاجم این است که گل بزند؛ ولی اگر در طول بازی 2 پاس گل بدهد، چطور؟»
چلسی 0 (4) - (3) 0 فولام
تیم فوتبال چلسی توانست در ضربات پنالتی فولام را شکست دهد و به دور بعدی جام اتحادیه برود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی توانست با پیروزی 4 بر 3 در ضربات پنالتی از سد همشهری اهل جاده فولام گذر کند.
ترکیب چلسی : چک ( 45 – ترنبال ) ، لوئیز ، الکس، فرییرا ، برتراند ، رومئو ، مک ایچران ( 52 – تری ) ، مالودا ، لوکاکو ، کالو ، استاریج ( 44 – لمپارد )
بازیکنان استفاده نشده : بوسینگوا ، میکل ، کاتا ، دروگبا
اخطار : لمپارد
اخراج : الکس
ترکیب تیم فولام: اشوارزر، کلی ، بارید ، سندروس ، جریگرا ، بریگس ، کاسامی ( 79 – زامورا ) ، گکوو ( 90+1 – سایدول ) ، فری ، اورلاندو سا ( 59 – دمبل ) ، رویز
بازیکنان استفاده نشده : اتراج ، ریسه ، هالیچه ، زامورا
اخطار : فری
داور : فوی
ورزشگاه : استمفوردبریج
تماشاگران : 37632 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب : چلسی9 –4 فولام
شوت خارج از چارچوب : چلسی 12–8 فولام
کرنر : چلسی7 – 5 فولام
خطا : چلسی 7–10 فولام
درصد مالکیت توپ : چلسی 54 - 46 فولام
- در بازی امشب ، دنیل استاریج و پتر چک به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شدند.
- پنالتی های چلسی را به ترتیب لمپارد ، لوئیز ، تری ، کالو و مالودا زدند که لمپارد پنالتی نخست تیم را از دست داد ، و در ادامه ترنبال یک پنالتی را دریافت کرد و آخرین پنالتی فولام به تیر دروازه اصابت کرد.
سلام دوستان برد 30-40 روتبریک می گم اگه الکس اخراج نمی شوت تووقت معمول فولام رو می بردین!
بازی بعدیش مشخص نیست؟
بازی بعدی چلسی فردا (شنبه) با سوانسی در استمفورد بریج ساعت 17:30 به وقت ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)