بیاین این آکوئیلانی رو از ما بخرین هم ما سود می کنیم هم شما![]()
بیاین این آکوئیلانی رو از ما بخرین هم ما سود می کنیم هم شما![]()
فعلا که شایعه ها دور و بر هازارد میچرخه
گفته شده امومدنش منوط به صعود آرسنال به لیگ قهرمانان هست
کاره سختی داریم توی بازی برگشت
آکوئیلانی هم یه استعاد ناب ایتالیایی بود که کشته شد :(
اکوئیلانی اگر خوب بود یووه نگه اش میداشت!!
ولی امیدوارم اکو بره آرسنال تا این که بیاد میلان!!![]()
خوب آرسنال در دومین بازی خودش تو لیگ برتر با نتیجه 2 بر صفر مغلوب لیورپول شد. اینم از اولین باخت خانگی. امسال از اون سالا میشه.
یه زمانی این آکوئیلنی تیرک کاسیاس رو به لرزه در اورد و توی سنتیگو یه نمایش خیره کننده داشت..
ای کاش رم می موند و لیورپول نمی رفت که به این روزگار بیفته.
10 نفره و با گل اول آفساید
که 10 دقیقه آخر حتی 9 نفره هم شدیم( جنکینسون مصدوم شد )
درسته
هیچی رو توجیح نمیکنه
ولی وضعیت داوری فوق العاده افتضاح بود
بمیرم برات بابایی
و باز هم .... به روی بعضی ها
![]()
2-0 توی خونه باختیم .
باری رو ندیدم می خواستم دانلود کنم . حالا دو دلم !
این فصل چی می شه؟!
ولی دلم روشنه ...
ونگر: تنها بلا و تیره روزی وجود ندارد
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل لیورپول.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با لیورپول.
در مورد اینکه آیا احساس می کنید زیر فشار هستید...
من همیشه این احساس را دارم که زیر فشار هستم اما نه بیشتر از حد معمول.
در مورد تاسف پیش امده ...
بله، احساس می کنم نتیجه برایمان بسیار سنگین بود. تصمیم به اخراج و همچنین گل آفساید تصمیمات سرنوشت ساز این بازی بود.
در مورد بی تجربگی...
فکر می کنم فریمپونگ قربانی عدم تجربه، اشتیاق و احساسات خود شد. او شایسته کارت زرد دوم بود، او نباید وارد آن چالش می شد.
در مورد شعارهای هواداران ...
فکر می کنم هدف این است که تیم خوب و بازیکنان خوب داشته باشید. می توانید پول خرج کنید و تیم بدی داشته باشید. شما می خواهید هواداران خوشحال باشند و وقتی بازی خود را پیروز نمی شوید می توانید درک کنید که انها راضی نیستند. اما فکر می کنم ما امروز 8 بازیکن خارج از ترکبب داشتیم و همچنان عملکرد خوبی ارائه دادیم.. بنابراین همه چیز تنها بلا و تیره روزی ما نیست، نکات مثبتی هم در بازی امروز وجود داشت.
در مورد غایبین...
ما محرومین و مصدومینی داشتیم. ما چندین بازیکن اسیب دیده داشتیم، چرا؟ من دکتر نیستم. فکر نمی کنم پر تعداد بوده باشیم، در ابتدای فصل ما برنامه ای سنگین در مقایسه با دیگر تیم ها داریم زیرا چهارشنبه در دور انتخابی اروپا بازی می کنیم، این هم تاثیرگزار است. وقتی تیم کاملا اماده نیست ما باید 5 بازی انجام دهیم.
در مورد دوره ای حیاتی برای باشگاه...
این تاثیر بزرگی خواهد گذاشت، خصوصا چهارشنبه شب، آن بازی بسیار مهمی برای ماست. بعد از ان در مقابل منچستر یونایتد بازی می کنیم اما ما با تمام حریفان بزرگ ابتدا خارج از خانه بازی می کنیم، بجر لیورپول. بخش دوم فصل با همه انها در خانه بازی می کنیم.
در مورد وظیفه شما در حال حاضر...
در حال حاضر برایمان مهم است که بازیکنان را به خود بیاوریم زیرا آنها امروز بسیار دلسرد و نا امید هستند. ما نیاز داریم برای عملکرد و نگرش امروز آنها به انها اعتبار دهیم، در بازی نتیجه بسیار سنگین بود که اینگونه شکست بخوریم.
در مورد آینده سمیر نصری...
نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. همیشه گفته ام که سعی می کنم سمیر نصری را نگه دارم و هرگز ذهن خود را در این زمینه تغییر نمی دهم زیرا امروز او را بازی دادم که برای همه تعجب اور بود. او عاشق این باشگاه است، او می خواهد برای ما بازی کند، اگر تصمیم بگیریم او را بفروشیم این کار را خواهیم کرد و باید پای این مساله باستیم. در این لحظه بسیار خوشحالم که او در اینجاست. نمی دانم ایا چهارشنبه بازی خواهد کرد یا نه، ما تنها باید بازی کنیم.
در مورد پتانسیل خرید های جدید ...
می دانید ما این مساله را در نظر داریم اما تلاش می کنیم که کارهای درست را برای این باشگاه انجام دهیم. فکر می کنم کوسیلنی و ورمالن زوج فوق العاده ای در دفاع مرکزی هستند اما این بسیار دشوار است زیرا اگر دفاع وسط دیگری بخرید و بعد یک نفر مصدوم شود باید یکی دیگر را بخرم. شما نمی توانید هر وقت یک بازیکن مصدوم می شود این کار را انجام دهید.
در مورد آینده شما...
هیچ شانسی وجود ندارد که در این شرایط از اینجا بروم. سعی می کنم که بهترین توان خود را برای باشگاه به کار گیرم. ما در شرایطی زندگی می کنیم که هر شکست بدون شک یک رسوایی و ویرانی است. ما در ابتدای فصل هستیم و ما بسیار دلسرد هستیم که بازی را شکست خوردیم اما ما در ابتدای فصل هستیم.
منبع :
gunnerstrust.com
خوب دومین بازی رو باختیم. بعد 11 سال تو خونه به لیورپول باختیم ... !
(البته لیورپول تنها تیمیه که بعد آرسنال یکم دوسش دارم البته با اختلاف خیـــــــــــــــــــــــ ــــلی زیاد. دوست دارم به دوران خوبش برگرده)
در مورد داور و این پیزا که هیچ ...
در مورد مصدومیتم که هیچ ...
در مورد بی روحیه بودن بازیکن ها هیج ...
با این هیچ ها دیگه چیزه خاصی از بازی نمونده ... !
فقط امیدوارم ونگر هرچی زودتر بازیکن بخره. تیم نیاز به مهره جدید داره مخصوصا اول تو دفاع بعدش تو هافبک. یه مهاجم گلزن مادرزاد هم بگیره عالی میشه ...
هفته دوم لیگ برتر
ورزشگاه امارات - شنبه 20 آگوست 2011 ساعت 16:15
Arsenal 0 - 2 Liverpool
گزارش بازی
نیمه اول:
آرسنال این نیمه را خیلی خوب شروع کرد و توانست خیلی زود نزدیک محوطه لیورپول شود. دقیقه 5 روی کرنر ارسالی، توپ برگشت داده شد و به آرشاوین رسید اما ضربه او بسیار بد بود و نتوانست دروازه را تهدید کند. دقیقه 10 تئو در راست حرکت کرد و پاس در عرضی خود را برای آرشاوین در چپ فرستاد اما در بین راه رینا آن را مهار کرد.
دقیقه 16 کوسیلنی در حالی که توپ را در دفاع حرکت میداد، ناگهان مصدوم شد!!! به نظر می رسید این مشکل از ناحیه کمر بوده است. او به سختی و با کمک پزشک آرسنال و نصری به بیرون از زمین هدایت شد و ایگناسی میکل جوان و بی تجربه جای او را در این بازی حساس گرفت! پس از این تعویض بود که آرسنالی ها مالکیت توپ را از دست دادند و این لیورپول بود که سوار بر بازی شد.
در این دقایق بود که مالکیت توپ 74 درصد به 26 به سود لیورپول بود!! دقیقه 20 جدی ترین صحنه بازی تا به اینجا رقم خورد. در سمت راست سانتری روی دروازه ارسال شد و کارول ضربه سر زیبایی به توپ زد اما ژسنی با شیرجه ای عالی آن را به کرنر فرستاد! دقیقه 22 اینبار کویت روی دروازه سانتری انجام داد و ایبار ژسنی ضربه سر هندرسون را مهار کرد.
دقیقه 30 فریمپونگ با حرکتی در عمق، نزدیک محوطه شد و یک شوت بسیار خوب زد اما رینا با نوک انگشتان آن را به کرنر فرستاد. دقیقه 35 نصری در حرکتی انفجاری، از زمین خودی توپ را گرفت و پس از جا گذاشتن چند بازیکن،نزدیک محوطه شد اما شوت او با اختلاف کم به بیرون رفت! او همچنین در آخرین دقایق بازی نیز پشت محوطه شوت خود را زد اما توپ با اختلاف زیاد به بیرون رفت.
این نییمه بدون گل تمام شد اما آرسنال بسیار خوب دفاع کرد. ضمن اینکه آرسنالی ها در حمله زهردار نشان ندادند. باید دید آیا توپچی ها می توانند روند خوب دفاعی خود را حفظ کنند و به گل نیز برسند یا خیر...
نیمه دوم :
شروع نیمه دوم با آغاز بارش شدید باران در لندن همراه بود. آرسنالی ها نتوانستند در این نیمه روند نیمه اول خود را ادامه دهند و پس از وقایعی عجیب، بازی را واگذار کردند. دقیقه 54 کارول با پاس رو به عقب خود،کلی را صاحب توپ کرد اما شوت او در زاویه بسته به تور کنار دروازه برخورد کرد.
دقیقه 68 آرسنال جدی ترین موقعیت گل خود را به دست آورد. در سمت چپ آرشاوین در محوطه جریمه با سماجت توپ را گرفت و با پاس خود رابین را در موقعیت شوت زنی قرار داد. رابین در چند قدمی دروازه، توپ را زمینی و سرضرب به سمت دروازه زد اما رینا با پا آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه 70 شیرازه آرسنال پاشیده شد. فریمپونگ که در نیمه اول کارت زردی دریافت کرده بود، با تکل خشن خود بر روی لوکاس، کارت زرد دوم را دریافت کرد و از زمین بازی اخراج شد. بالافاضه لنزبوری به جای آرشاوین وارد زمین شد تا میانه میدان آرسنال کم تعداد نباشد. اما این اخراج، شروع افت شدید آرسنال بود. آرسنال دیگر نتوانست بر بازی مسلط شود و توپ و میدان را به لیورپولی ها سپرد و آنها هم توانستند نهایت استفاده را ببرند.
دقیقه 74 ژسنی توانست تک به تکی از سوارز بگیرد. یک دقیقه بعد داونینگ در سمت راست و در زاویه ای بسته شوت زد و باز هم ژسنی آن را به کرنر فرستاد. دقیقه 77 ورمالن خودش به زمین حریف آمد و شوت خود را روانه دروازه کرد اما توپ او به بیرون رفت. در برگشت، لیورپولی ها حمله را ترتیب دادند. سوارز در عمق دفاع فرار کرد و پاسی برای او ارسال شد، اما سوارز در موقعیتی 100 درصد آفساید قرار داشت که کمک داور ادامه بازی را دستور داد و ایگناسی میکل که قصد دفع توپ را داشت، توپ را شوت کرد اما به کتف رمسی برخورد کرد و در عین ناباوری درون دروازه قرار گرفت!! ناامیدی آرسنالی ها بیش از پیش شد...
دقیقه 80 بنتنر به جای والکات وارد زمین شد تا به آرسنال کمک کند اما پاهای خسته بازیکنان و روحیه بدشان اجازه این کار را به آنها نمی داد. تا اینکه در آخرین دقایق بازی، در حالی که لیورپولی ها حمله را ترتیب داده بودند و فقط چند نفر از دروازه محافظت می کردند، میرالس وارد محوطه شد و با پاس خود سوارز را در مقابل دروازه خالی قرار داد و او نیز گل دوم را به ثمر رساند.
- فریمپونگ با اخراج خود ، بازی بسیار خوبش را زیر سوال برد. می توان گفت بزرگترین ایراد کار او خشونت بیش از حد است که در بسیاری موارد برایش دردسر ساز می شود. اما توپ گیری ها و حرکات پا به توپ او بسیار خوب است.
- ورمالن در خط دفاع عملکردی فوق العاده داشت و چه بسا اگر او نبود، آرسنالی ها متحمل شکست به مراتب سنگین تری می شدند.
- کوسیلنی نیز به جمع مصدومین پرشمار آرسنال پیوست و بدین ترتیب آرسنال با کمبود شدید بازیکن در تمامی خط ها به جز دروازه مواجه شده است!!!
- تنها 11 روز به پایان نقل و انتقالات باقی مانده است و باشگاه آرسنال روزهای بسیار سختی را در پیش روی خود می بیند.
منبع:نویسنده: میثاقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by VBYOFSKI; 21-08-2011 at 13:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)