تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 37 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    فقط تونستم نیمه دوم بازی رو ببینم که خوب هم بازی نکردیم

پاسهای اشتباه ، سانترهای بی هدف ، اشتباهات مکرر و ...
    توپ رو رو خیلی خوب تا پشت محوطه ذوب میاوردیم و بعد خیلی راحت سانترش میکردیم تو اوت یا تو دستای گردان
    یا یه پاس اشتباه میدادیم و به ذوب مفت مفت موقعیت ضد حمله میدادیم

نیمه دوم که من دیدم اصلا بازی دلچسب نبود ولی اینطور که چند جا خوندم نیمه اول خوب بازی کردیم و موقعیت ها ی گل خوبی هم داشتیم

ذوب هر چی توان داشت واسه این بازی گذاشت
    اگه تو بقیه بازیاشون هم همینقدر توان میزاشتند الان راحت سهمیه رو گرفته بودن

با اینکه بازی زیاد خوبی انجام ندادیم ولی با این حال بازم 5-6 تا موقعیت خوب داشتیم که اگه یکیش گل شده بود الان قهرمانی مسجل بود

تراکتور هم مساوی کرد تا بازی آخر رو راحت تر بازی کنیم
    هر چند که نباید به هیچ وجه مس رو دست کم بگیریم و خودمون رو قهرمان بدونیم
    بازی با مس فوق العاده حساسه و حتما باید واسه 3 امتیاز به زمین بریم

اگه خدا بخواد و اتفاق خاصی نیوفته ایشالا قهرمانیم

پ.ن : بازی که مساوی شد ولی فقط میتونم بگم واقعا متاسفم واسه کسانی که به این دو تیم تهمت تبانی زدن

2. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیشنهادی از فدراسیون فوتبال کرواسی نداشتم
    کرانچار: عدالت در بازی امروز رعایت نشد
    اگر خسته بودیم می باختیم

برگزاری ایمنا: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: اگر موقعیت های کریمیان،‌سوکای یا بنگر گل می شد، می توانستیم پیروز شویم و بر همین مبنا می گویم عدالت امروز رعایت نشد.

به گزارش ایمنا، زلاتکو کرانچار در نشست خبری پس از دیدار ذوب آهن و سپاهان که با تساوی بدون گل به پایان رسید گفت: به هر دو تیم تبریک می گویم به خصوص به بازیکنان تیم خودم. ذوب آهن خوب بازی کرد و می خواست به ما ضربه بزند. توانستیم بعد از بازی های آسیایی یک بازی با کیفیت مقابل ذوب آهن انجام دهیم. از هر لحاظ خوب بودیم. از شانس های بزرگی که داشتیم بهره نبردیم و اگر استفاده کرده بودیم می توانستیم برنده باشیم.

وی در خصوص تعویض کریمیان گفت: در مورد هر تعویض برنامه خاص و مسائل مختلفی را مد نظر داریم و با توجه به شرایط تاکتیکی تیم سعی می کنیم تعویض کنیم. کریمیان یک بازی خوب ارائه کرد و از طرفی ما باید مراقب بازیکنان تیم باشیم. هر سه چهار روز یک بار بازی می کنیم و باید نهایت استفاده را از بازیکنان روی نیمکت کنیم.

کرانچار در خصوص شایعاتی که می گویند می خواهد با تیم ملی کرواسی قرارداد ببنند، گفت: تماس و پیشنهادی از فدراسیون کرواسی نداشتم و با سپاهان قرارداد دارم و تا زمانی که قرارداد داشته باشم یا تمام قدرت کار می کنم.

وی درباره اینکه چه تضمینی برای قهرمانی سپاهان می دهد، اظهار داشت: سه امتیاز بیشتر داریم و می توانم بگویم با این اندوخته ای که داریم از هم اکنون قهرمانیم.

سرمربی سپاهان در خصوص اینکه آیا عدالت در این دربی رعایت شد، عنوان کرد: شانس های مختلفی داشتیم. اگر موقعیت های کریمیان،‌سوکای یا بنگر گل می شد، می توانستیم پیروز شویم و بر همین مبنا می گویم عدالت امروز رعایت نشد.

وی در پاسخ به این سؤال که قبول دارد سپاهان شاداب نبود، گفت: این طور نیست. بازیکنان ۹۰ دقیقه پابه پای ذوبی ها دویدند اما شرایط حاکم بر بازی شانس ها را از ما گرفت و در یک جمله می گویم اگر خسته بودیم در این مسابقه می باختیم.

روی ضد حملات برنامه داشتیم
    ابراهیم زاده: افتخار می‌کنم که یک اصفهانی هستم
    سپاهان روی بازی خود تمرکز کند

خبرگزاری ایمنا: سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: صادقانه باید بگویم که امروز با قدرت در زمین ظاهر شدیم و به همراه تماشاگران دو تیم یک بازی معقولانه انجام دادیم.

به گزارش ایمنا، منصور ابراهیم زاده در نشست خبری بعد از بازی ذوب آهن و سپاهان که با تساوی بدون گل به پایان رسید اظهار داشت: افتخار می کنم که یک اصفهانی هستم و اینکه این تفکر در تیم های اصفهانی حاکم است که جوانمردانه بازی کنند و کاری به صحبت های انحرافی نداشته باشد. صادقانه باید بگویم که امروز با قدرت در زمین ظاهر شدیم و به همراه تماشاگران دو تیم یک بازی معقولانه انجام دادیم.

وی افزود: ما امروز یک بازی قوی انجام دادیم. باید بگویم با شناخت کافی از سپاهان و آنالیز دقیق تیم را به زمین فرستادم. روی این نقطه کار کردیم که ارتباط هافبک و مهاجمان سپاهان را قطع کنیم. برنامه ریزی خود را بر روی ضد حمله تنظیم کرده بودیم.

ابراهیم زاده تاکید کرد: روی ضد حملات با استفاده از دوندگی صادقیان و قدرت درگیری قاضی در میانه بازی حساب کرده بودیم شاید سپاهانی‌ها ارسال های زیاد داشتند ولی ما به صورت معقولانه توانستیم با منطق خاصی فوتبال مان را ادامه دهیم.

وی افزود: من خدا قوت به همه بازیکنان می گویم که با تمامی ناملایماتی که بعضا در اطراف تیم بود امروز فوتبال خوبی ارائه کردند و به سپاهان تبریک می گویم. این تیم با توجه به امتیازی که امروز کسب کرد شانس اول قهرمانی هستند و امیدوارم در بازی های آسیایی هم موفق باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که در دو هفته قبل به کنفرانس خبری نیامدی ولی با دوربین ۹۰ صحبت کردید، گفت: از این نظر که شاید من نباید با دیگر رسانه ها مصاحبه می کردم حق را به شما می دهم اما بعد از بازی با داماش مدت زمان زیادی در ورزشگاه بودم و چون خبرنگار ۹۰ آنجا بود رویش را زمین نزدم.

وی در پاسخ به این سوال که توصیه اش به سپاهان چیست، گفت: توصیه ام این است هر برنامه ای برای قهرمانی دارند برای بعد از دقیقه ۹۰ بگذارند و تمام تمرکز را روی بازی خودشان بگذارند و به کسب نتیجه به داخل بازی فکر کنند.از حالا به فکر بعد از بازی نباشند.

ابراهیم زاده در خصوص تعویض ابوالحسنی که دقیقه ۷۹ به زمین فرستاد و سپس دوباره او را تعویض کرد، گفت: اعتقادم این است که جوان ها باید آبدیده شوند و به تجربه خود بیفزایند. تصورم این است که بازی که مقابل فجر انجام داد را بدهد اما امروز تمرکز نداشت و شاید اگر تعویض نمی کردم به ضرر تیم می شد و شما اکنون به من خرده می گرفتید که چرا او را تعویض نکردم. امید یک بازیکن خوب است منتها به دلیل نداشتن تمرکز تصمیم گرفتم تعویض کنم. شرح وظایف بازیکن را می دهم و وقتی می بینم درست کارش را انجام نمی دهد نمی توانم او را در زمین حفظ کنم.

سرمربی ذوب آهن در خصوص بازی حمید شفاعت در خط دفاع ذوب آهن گفت: خوشحالم تعدادی بازیکن جوان را در باشگاه آماده کنم که برای آینده این تیم خوب هستند. هدف های خود را با جوان ها پیاده کردم و به خودم و بازیکنان می بالم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا عدالت در بازی امروز رعایت شد، گفت: عدالت به همان دلایلی که کرانچار می گوید برقرار نشد. من هم می گویم ما هم شانس های زیادی داشتیم که اگر استفاده می کردیم برنده بودیم.

وی در مورد تصمیمش برای فصل بعدی گفت: من با ذوب آهن قرارداد دارم و تا پایان قرارداد با تیمی صحبت نمی کنم و تمام فکرم را معطوف ذوب آهن می کنم. در این مدت که در ذوب آهن بودم ۸ بازی با سپاهان انجام دادم. چهار بازی را برده ام و سه بازی را باختم و سه بازی مساوی شد. این نشان دهنده کارنامه من در دربی هاست.

4. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ........................
    پ.ن : بازی که مساوی شد ولی فقط میتونم بگم واقعا متاسفم واسه کسانی که به این دو تیم تهمت تبانی زدن
    من اعتقادی به تبانی نداشته و ندارم ولی بفرض اگر میخاستن تبانی هم کنن در صورتی لازم میشد که تراکتور ببره
    اونا وقتی دیدن تراکتور مساویه نیازی نبود تبانی کنن ( بفرض که اگر میخاستن )
    پس لازم نیست برای اونها که گفتن تاسف بخوری چون حرفشون نقض نشده
    Last edited by اسطقس; 06-05-2012 at 22:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از فیفا پیگیر مسئله هستیم
    خوروش: از حق خود در مورد رودریگو توزی کوتاه نمی‌آییم

خبرگزاری ایمنا: سرپرست تیم فوتبال سپاهان در مورد پیگیری های مسئولان این باشگاه پیرامون محرومیت بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: مطمئن باشید باشگاه سپاهان از حق خود در این زمینه کوتاه نمی آید و این مسائل را از هر طریق ممکن پیگیری می کنم.

به گزارش ایمنا، رسول خوروش پس از تساوی سپاهان مقابل ذوب آهن در چارچوب رقابت های هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور با اشاره به شرایط این مسابقه اظهار داشت: از عملکرد بازیکنان در این دیدار واقعا راضی هستم زیرا بازیکنان سپاهان در این مسابقه عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه باشگاههای سپاهان پیگیری های خود را در مورد وضعیت محرومیت رودریگوتوزی و بازی کردن این بازیکن مقابل سپاهان گفت مطمئن باشید پیگیری های خود را ادامه خواهیم داد زیرا این مسئله تنها حق باشگاه سپاهان نیست بلکه حق همه باشگاههای ایران است بنابراین تا زمانی که هستم در این زمینه پیگیری خواهم کرد.

خوروش ادامه داد: ممکن است من فردا در تیم سپاهان نباشم اما تا زمانی که در این تیم هستم از حق خود کوتاه نخواهم آمد و حق باشگاه را از تیم تراکتورسازی می گیرم.

سرپرست تیم سپاهان اضافه کرد: پیگیری کردن حق سپاهان تنها یک مسئله بین باشگاهی نیست بلکه مسئله ای است که همه باید به ما کمک کنند و حق فوتبال ایران است بنابراین در این زمینه از طریق مراجعه قانونی، فیفا و هر جایی که بتوانیم پیگیری خواهیم کرد.

مسافت فولادشهر تا اصفهان ۳۴ کیلومتر است نه ۲۵ کیلومتر
    مرزبان: گفتم بعد از قهرمانی پیاده تا اصفهان می‌روم نه اکنون

خبرگزاری ایمنا: مربی تیم فوتبال سپاهان بعد از تساوی تیمش برابر ذوب آهن گفت: گفته بودم بعد از قهرمانی از فولادشهر تا اصفهان را پیاده می‌روم نه حالا که هنوز قهرمانی ما مسجل نشده است.

به گزارش ایمنا علیرضا مرزبان پس از تساوی تیمش برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران گفت: تیم ما هنوز قهرمان نشده و تا قهرمانی فاصله زیادی داریم اما قول می دهم پس از مسجل شدن قهرمانی مسیر فولادشهر تا اصفهان را پیاده بپیمایم.

وی با بیان اینکه قهرمانی سپاهان هنوز مسجل نشده است تصریح کرد: زمانی قهرمانی ما مسجل می شود که جام قهرمانی در دستان ما باشد بنابراین هنوز نمی توانم بگویم ما قهرمانیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر اینکه از مسافت فولادشهر تا اصفهان اطلاع دارید یا خیر؟!؛ اظهار داشت: بله می دانم که مسیر فولادشهر تا اصفهان ۳۴ کیلومتر است و فاصله اندکی نیست اما من هم کوله پشتی و وسایلم را آماده کردم تا این مسافت را پیاده بروم.

پ.ن : از مرزبان خیلی خوشم میاد آدم باحالیه
    کنار زمین هم خیلی به تیم روحیه میده بنده خدا خیلی هم حرص میخوره
    الانم که جدی یا شوخی تصمیم گرفته پیاده تا اصفهان برگرده ولی احتمالا یکی دو کیلومتری میره و بعد میپره پشت ماشین
    اگه بخواد کل راه رو پیاده برگرده باید از بعد از بازی تا صبح پیاده روی کنه : دی
    ولی در کل دمش گرم

7. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ذوب‌آهن صفر- سپاهان صفر/ سپاهان، يك امتياز تا قهرماني
    ذوب‌آهن با متوقف كردن سپاهان فرصت نزديك شدن به اين تيم را به رقبا داد اما تراكتور از اين موقعيت سود نبرد

سايت گل-

ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران- جام خليج‌فارس

دوره يازدهم- هفته سي‌وسوم

ذوب‌آهن- سپاهان (نتيجه بازي رفت: 1-1)

يكشنبه 17 ارديبهشت1391- ساعت 17:00

ورزشگاه فولادشهر اصفهان

تماشاگر: 10 هزار نفر

داور: یدالله جهانبازی

كمك‌ها: رضا سخندان- رسول فروغی

اخطار: محمد قاضی (35) و فیلیپ آلوز دسوزا (65) از ذوب‌آهن

ذوب‌آهن: شهاب گردان – علی احمدی – محمد صلصالی – سینا عشوری – حسین ماهینی – فیلیپ الوز دسوزا – اسماعیل فرهادی – حمید شفاعت – داوود حقی (هوگو ماچادو-80) – پیام صادقیان (امید ابوالحسنی-78) و (محمد احمدپوری-87)– محمد قاضی

سرمربی: منصور ابراهیم‌زاده

سپاهان: رحمان احمدی – سیدجلال حسینی – محسن بنگر – حسن اشجاری – حسن جعفری – امید ابراهیمی – فابیو جان‌واریو (احمد جمشیدیان- 68) – مهدی کریمیان (مهدی جعفرپور- 72) – محرم نویدکیا – جواهیر سوکای (سیدمهدی سیدصالحی- 76) – برونو سزار

سرمربی: زلاتکو کرانچار

شرح بازی:

ذوب‌آهن در شرایطی روبه‌روي صدرنشین ليگ ايستاده که طرفداران پرشور تبریزي و اندکی استقلالی‌های امیدوار، دست به دعا برده‌اند تا شاگردان منصور ابراهیم‌زاده در استادیوم اختصاصی خود بتوانند ترمز سپاهان را بکشند. هرچند مصدومیت مهره‌های کلیدی ذوبی‌ها دست آن‌ها را در پوست گردو گذاشته تا آنان از نیروهای جوان و باانگیزه خود بهره ببرند اما به هر حال 3 امتياز اين بازي براي زردهاي اصفهان به سادگي به دست نخواهد آمد.

نیمه اول:

ال‌کلاسیكوی اصفهان سبب شد تا علم و هنر زلاتکو کرانچار و ابراهیم‌زاده در شرایطی به هم گره بخورد که هر یک در دقایق ابتدایی مسابقه بتوانند برتری خود را به یکدیگر دیکته کنند. از این رو بیشترین نیروی دو تیم درکمربند خط هافبک خلاصه می‌شد. سپاهانی‌ها تا حدودی از جناح راست خود يعني جایی که حسن جعفری گهگاهی به خط حمله تیمش کمک می‌کرد حملات خود را تدارک دیدند که سانترهای ارسالی زردپوشان با دستان بلند و کشیده شهاب گردان ناکام می‌ماند.

شاگردان ابراهیم‌زاده در همه نقاط زمین با عمل پرسینگ بر روی یار مقابل تمامی روزنه‌ها را بر روی زردپوشان بسته بودند و دل به ضدحملات داشتند که در دو سه موقعیت با شوتزنی داوود حقی و تکنیک ناب پیام صادقیان قدرت خود را به رخ کشیدند. به هر حال نیمه اول بدون رد و بدل شدن گلی به اتمام رسید تا وقت دوم تکلیف نتیجه و قهرمان لیگ یازدهم را مشخص کند.

نیمه دوم

جدال اصلی سپاهان و ذوب‌آهن در نیمه دوم مانند وقت اول در میانه زمین در شرایطی پیگیری شد که سفید و سبزپوشان اصفهان تا حدودی خود را باور داشتند که می‌توانند به صدرنشین و بخت اول کسب عنوان قهرمانی گل بزنند. تا جایی که اگر پیام صادقیان اندکی دقت به خرج می‌داد و توپی که از بنگر ربود را به چارچوب دروازه می‌زد شاید گل اول به نفع ذوب‌آهن رقم می‌خورد.

زلاتکو کرانچار برای برتری خود هر سه تعویضش را انجام داد تا حداقل در دقایق پایانی سیدمهدی سیدصالحی چاره‌ساز گره كور این شهرآورد شود. در آن سو منصور ابراهیم‌زاده به یکباره هوگو ماچادو و امید ابوالحسنی را برای تقویت خط هافبک و حمله خود به بازی فراخواند تا روحی تازه به کالبد تیمش بدمد که تا حدودی هم موفق بود، اما به ناگاه امید ابوالحسنی که چند دقیقه‌ای بود به بازی فرستاده شده بود جای خود را به محمد احمدپوری داد!!

زردپوشان در دقایق پایانی با استفاده از حربه تاکتیک ایستگاهی در صدد زدن گل به ذوب‌آهن بودند که موفق نشدند. به اين ترتيب شهرآورد اصفهان بدون هیچ‌گونه حرف و حدیثی با تساوی به پایان رسيد تا تکلیف قهرمانی به طور قطعي در هفته سي‌وچهارم مشخص شود. اگرچه با توجه به برتري 3 امتيازي و تفاضل گل بهتر سپاهان شانس قهرماني اين تيم را بايد بالاتر از 90 درصد دانست.

دقایق کلیدی:

6 : جواهیر سوکای در حالتی نامتعادل از روی خط محوط جریمه توپ را روانه دروازه کرد كه به شکل خطرناکی به بیرون رفت.

26 : ارسال سانتر سوکای از جناح چپ با ضربه سر شیرجه‌ای محسن بنگر توام شد که گردان آن را در آغوش گرفت.

52 : پیام صادقیان از تعلل محسن بنگر سود جست و پا به توپ در حالت تک به تک وقتی با رحمان احمدی رو به رو شد توپ را به بیرون زد.

اتفاق ویژه:

1-در حالی که ذوبی‌ها میزبان این دیدار بودند اما طرفدار پرشور و بی‌شمار سپاهان اکثر صندلی‌های ورزشگاه فولادشهر را با پرچم‌های زردرنگ خود آذین بسته بودند تا بدین وسیله اعتراض خود را نسبت به عدم تکمیل ورزشگاه نقش‌جهان که به آثار باستانی پیوسته به گوش مسئولین برسانند.

9. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رحمان احمدی در گفت‌وگو با فارس:
    باید چه‌کار می‌کردم که به تیم ملی دعوت شوم؟/کی‌روش به سپاهان توهین کرد
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان با انتقاد از لیست تیم ملی، گفت: در این فصل چه باید می‌کردم که نکردم و به تیم ملی دعوت نشدم؟

رحمان احمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مسجل شدن قهرمانی سپاهان و دعوت نشدنش به تیم ملی صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: یک بازی تا قهرمانی فاصله دارید...
    ما هم اکنون هم قهرمان هستیم. امروز تیم با یک روحیه خوب تمرین کرد و می خواهیم 3 امتیاز آخر را هم بگیریم تا یک جشن قهرمانی خوب را برگزار کنیم.
    فارس: البته برگزاری جشن قهرمانی خوب در ایران تقریبا غیر ممکن است؟
    امیدواریم امسال دیگر شاهد بی نظمی نباشیم. از مسئولان می خواهیم یک جشن در شأن و شخصیت سپاهان برگزار کنند.

فارس: امروز در تمرین در مورد لیست تیم ملی حرفی نشد؟
    این لیست قابل بحث نیست.

فارس: از اینکه از سپاهان فقط یک بازیکن به اردو دعوت شده ناراحت نشدید؟
    معلوم است که کل تیم ناراحت است. از تیم پانزدهم جدول 6 بازیکن به تیم ملی دعوت شده و از تیمی که قهرمان می شود یک نفر. شما ببینید در این فوتبال چه خبر است.

فارس: از دعوت نشدن خودت چقدر گلایه داری؟
    در این خصوص باید کی‌روش صحبت کند. این لیست را یا خود سرمربی داده یا اطرافیانش. من این فصل چه کار باید انجام می دادم که ندادم؟ فقط به همه بابت سرمربیگری کی‌روش در تیم ملی تبریک می گویم. حتما همه چیز سلیقه ای است. یعنی از سپاهان هیچ بازیکن دیگری لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملی را نداشت؟ پس سپاهان چطور توانسته به قهرمانی برسد؟ واقعا خنده دار است. سید جلال هم اگر دعوت شده چون یک مهره ثابت در تیم ملی است و نمی تواند او را دعوت نکند. کاری که کی‌روش کرده توهین به باشگاه سپاهان و هواداران تیم است. مسئولان باشگاه باید یک واکنش جدی به این انتخاب داشته باشند. دفعه قبل هم سه بازیکن از سپاهان دعوت شدند که دو نفر خط خوردند. حتما مسائلی پشت پرده است ما که از آنها خبر نداریم.

11. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام

من به عنوان یک اصفهانی ، قهرمانی سپاهان را تبریک میگم و این قهرمانی گوارا طرفداران این تیم اصفهانی باشه .

من از اینجا همه بازیکنان سپاهان که یک غیور مرد بودن را میبوسم ...

این قهرمانی مبارک تیم سپاهان و طرفدارانش

مخلصیم

13. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک میگم به سپاهان و طرفداراش.

کم کم قدرت فوتبال ایران داره میاد اصفهان.

15. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این قهرمانی رو تبریک میگم به دوستان سپاهانی
    فکر میکنم امسال سپاهان لیاقت قهرمانی رو داشت
    آهسته و پیوسته پیش رفت و در نهایت با شایستگی قهرمان شد
    سپاهان امسال با اینکه خیلی از ستاره هاش رو از دست داد از نظر تیمی و کارهای تاکتیکی خیلی بهتر از سپاهان دو فصل پیش بود

در سالهایی که حاشیه خیلی تیمهای استقلال و پرسپولیس رو اذیت میکنه
    آرامش در مدیریت سپاهان واقعا بیشترین کمک رو به قهرمانیهای پیاپی این تیم میکنه

امیدوارم تیمهای دیگه به ویژه پرسپولیس و استقلال هم به این آرامش در ساختار باشگاهشون برسن

17. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صبا سهمیه گرفت، قلعه‌نویی بالاتر از مظلومی ایستاد
    سپاهان برای چهارمین بار بر بام فوتبال ایران ایستاد
    خبرگزاری فارس: در شب پایانی لیگ برتر سپاهان با وجود توقف برابر مس سرچشمه قهرمان شد، تراکتورسازی به نایب قهرمانی رسید و دست استقلال از جام کوتاه ماند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سپاهان با تساوی بدون گل برابر مس سرچشمه با کسب 67 امتیاز قهرمان لیگ برتر یازدهم شد. در 11 دوره لیگ برتر، زرد پوشان اصفهانی با 4 عنوان قهرمانی پرافتخار‌ترین تیم لیگ برتر هستند. این سومین قهرمانی متوالی سپاهان در لیگ برتر محسوب می‌شد.
    تراکتورسازی نیز به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به استقلال با 66 امتیاز نایب قهرمان شد و جام نایب قهرمانی که قرار است امسال اهدا شود، را گرفت. تیم کهکشانی استقلال که در جام حذفی قهرمان شده بود دستش از جام قهرمانی و نایب قهرمانی لیگ برتر کوتاه ماند و به سومی اکتفا کرد تا در نبرد قلعه‌نویی و مظلومی برای نایب قهرمانی، قلعه‌نویی برنده شود.
    صبا هم با تساوی در شیراز چهارم شد و توانست سهمیه آسیایی کسب کند.
    نتایج این 4 بازی به شرح زیر است؛
    سپاهان صفر- مس سرچشمه صفر
    تراکتورسازی تبریز 2- ملوان انزلی صفر

گل‌ها: لوپز (3)، محمد ابراهیمی(7)
    فجرسپاسی صفر – صبای قم صفر
    استقلال 3 - نفت تهران صفر

گل‌ها‌: آرش برهانی(2و 3+90)، یرکوویچ(17)
    سه تیم شاهین بوشهر، شهرداری تبریز و مس سرچشمه نیز به لیگ دسته یک سقوط کرده‌اند. پرسپولیس هم با 42 امتیاز در رده دوازدهم جدول لیگ قرار گرفت.

برای مشاهده جدول رده بندی در پایان لیگ یازدهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.

19. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •