تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 456 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بیا اینم از سسک توی تاپیک ارسنال پخش شده :

فابرگاس: از آرسنال درخواست فروش نخواهم کرد
    سسک فابرگاس بالاخره شخصا به تمامی شایعات خاتمه داد !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تابستان هم مانند تابستان های گذشته با شایعات زیاد ترک فابرگاس شروع شد و بسیاری از خبرگزاری ها حتی سسک را روز دوشنبه پیش به بارسلونا فروختند!

اما فابرگاس بالاخره خودش به تمامی این شایعات مانند سال گذشته خاتمه داد. او معتقد است بارسلونا بهترین تیم جهان است اما هیچ وقت از ونگر در مورد فروشش درخواستی نخواهد کرد.

" هیچ وقت به جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. پس از هشت سال بودن در آرسنال، نمی خواهم به باشگاه صدمه بزنم. من اینگونه نیستم!!

جام نبردن ناامید کننده است. بارسلونا بهترین باشگاه در جهان است و بازی کردن در آنجا به شما تضمینی برای پیروزی می دهد.

اما در اینجا بسیار خوشحالم. اکنون بازیکن آرسنال هستم. همین! بقیه حرف ها شایعه است. ونگر می داند که من چه می خواهم و او رئیس است و تصمیم میگیرد. "
    فابرگاس معتقد است آرسنال هیچ جامی نبرده است و این ناامید کننده است اما ایمان دارد که باشگاه بالاخره به موفقیت های خود می رسد.

" بازیکنی که از نبردن جام ناامید نباشد، به خود دروغ گفته است و جاه طلب نیست.

تیم خوبی اینجا وجود دارد و یک مربی خوب همراه با یکی از وفادار ترین هواداران در اروپا !! با وجود اینها، اعتقاد دارم ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم. "

خبرگزاری ها از ملاقات ونگر و فابرگاس و درخواست او مبنی بر خروج خبر دادند. اما فابرگاس اعلام کرد بین او و ونگر ملاقاتی وجود نداشته است و او نزدیک به شش هفته ونگر را ملاقات نکرده است!!

" او رئیس است و کسی که تصمیم گیری می کند. شما باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم شدم و او را حدود شش هفته است که ندیده ام !! "

منبع :
    Gunnerstrust.com

کلا فکر کنم باید بیخیلا این بشر بشیم
    دادن بازوبند کاپیتانی به یه بازیکن 19-20 ساله اینجاها بدرد میخوره دیگه. میشی رییس و حرف حرف تو میشه

زیاد هم جای نگرانی نیست. اگر یه بازیکن تو مایه های کیتا ولی یکم تکنیکی تر بگیرن، اونوقت با حضور تیاگو میشه نبود ژاوی یا اینیستا رو مقطعی تحمل کرد.(اگر هم هر دو با هم مثلا تو نیمه نهایی CL مصدوم شدن، خب مثل مرد میبازیم ) خط میانی یه جورایی میتونه گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه. فراموش نکنیم مسی با نمودار پیشرفت اکیدا صعودیش فصل بعد چه خواهد شد!!!!
    به نظر من حتی مهمتر از دفاع خط حمله است. وحشتناک احتیاج به بازیکن داریم. تیم سه مهاجمه بازی میکنه و دقیقا سه مهاجم خوب داره. روسی گزینه عالی ایه

2. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چقد راحت دارید تعصب و عشق یه بازیکن به تیمش رو با افتخار و جام زیر سوال میبرید ! حالا فابرگاسو نمیگم ...
    اما لیونبرگ و ... ؟
    مث این میمونه که تیمت 4 سال نتیجه نگیره بری طرفدار تیم دیگه بشی : )
    تعصب و عشق؟
    توی فوتبال حرفه ای به ندرت این چیزا پیدا می شه...
    خود رائول حاضره تعصب و عشقش رو بذاره کنار ولی نیمکت نشین نباشه و بره توی تیمی که بتونه 90 دقیقه بازی کنه...
    تازه این آقا دیگه همه می دونن از خداشه که بیاد بارسا...همین امسال بازی برگشت توی نیوکمپ هر کاری خواست کرد برای جلب توجه...
    والدز زد تو سرش هیچی نگفت توی درگیری های فیزیکی هم یه جوری میومد جلو که انگار واقعا بارسایی هست!!!
    من مثال لیونبرگ و ... رو زدم که بگم آخرش هم توی آرسنال وقتی سنت از 30 بزنه بالاتر می ندازنت بیرون...
    ربطش به پست شما رو متوجه نشدم!!!(متاسفانه)
    برای یه بازیکن هیچی مثل جام نمی مونه...توتی دیگه آخر تعصبه (مثل دلپیرو) ولی می گه تا من یه جام باشگاه ها نگیرم از فوتبال خداحافظی نمی کنم...

4. 8 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حس دوباره گوی نیست این پست رو در جواب کسانی‌ که از آخرین مصاحبه سسک نا امید شده بودن دادم همین جا باز میزارم

یه سوال دارم از شما، اگه الان جای سسک بودین چیکار میکردین ؟ خودتونو مقابل باشگاه و طرفدارانتون قرار میدادین ؟ به چه قیمتی؟ فراموش نکنین تایمی که سسک تو آرسنال گذرونده "8 سال" حتی از دوره‌ای که تو بارسا بوده بیشتر هست "6 سال"، سسک زمانی‌ که باید حرفش رو میزد خیلی‌ واضح گفت دقیقا بعد جام جهانی‌ وقتی‌ رینا با بازیکنا بارسا لباس تیم رو تنش کردن خیلی‌ واضح با این حرکت علاقشو به تیم نشون داد. شما انتظار دارین مثل کنترأئو خودش رو درگیر و منفور کنه؟ یا قضیه رونی رو یادتون رفته؟ تورس چطور؟ به جایی‌ رسید که هم تهدید جانی شد هم لباسش رو آتش زدن ولی‌ کدومشون به اندازه سسک برای تیمش مهم بودن؟ این مشخصه مطمئن باشین تو اکثر بازیکنان لاماسیا نیست چون اونجا قبل از یاد دادن هنر بازی اول ارزشهای انسانی‌ رو به بازیکنا یاد میدن این شعار نیست، سسک هم مدیون ونگر و آرسنال هست این واقعیت قضیه هست حالا هرچقدر که میخوایم آرسنال و ونگر رو محکوم کنیم. سسک تو یکی‌ از قسمتهای مصاحبش برای شما و دوستانی که منتظر هستین تو هر مصاحبه علاقه به بارسا رو تکرار کنه گفته: "از وقتی‌ 11 سال داشتم دارم میگم که بازی کردن برای بارسا رویای من بوده، و نباید اینو تو هر کنفرانس مطبوعاتی هی‌ تکرار کنم."

خوب بود یه نگاه به صحبتهای طرفداران آرسنال هم بیندازین که ببینین‌ چطور زوم کردن رو مصاحبه و حرکات سسک، با اینکه کاپیتانشون هست و عاشقش هستن ولی‌ با یک حرکت اشتباه سیبل انتقادات اونا می‌شه، بازی با بارسا رو فراموش کردین که یه پاس اشتباه داد اونو با صحبتهای احساسی‌ خودشون به کم فروشی و خیانت ربط دادن.

قسمت‌های مهم مصاحبه امروز سسک:

Cesc (Arsenal): Since I'm 11, I'm saying that playing at Barça is my dream. I don't have to repeat it at every press conference
    Cesc: At this point, who can I fool about what's my dream… If it will happen or not, I don't know, that's not in my hands

کلید انتقال تو حساب‌های بانکی بارسا هست نه رضایت سسک اینطوری نیست که سسک بگه من می‌خوام برم بارسا بگن برو، حتی اگه سسک هم بخواد باز تو قیمت خرید هیچ تفاوتی‌ نمیکنه.
    فعلا اول فصل نقل و انتقالات هست به خبر مطبوعات اصلا توجه نکنین، اگه خریدی هم بشه خود همین خبرنگارا هم همون موقع متوجه میشن، تو این قسمت اگه این انتقال انجام نشه حتی یک درصد هم سسک مقصر نیست مقصر باشگاه هست (شما راسل بخونید ) که نتونسته سسک رو جذب کنه، بدبخت هرکاری که لازم بوده تا الان انجام داده، دیگه سسک که نباید بیاد قرار داد با باشگاه ببنده باشگاه باید اقدام کنه، روسی و سانچز هم مثال خوبی‌ نیستن اینا تو باشگاهایی هستن که از متوسط هم پاینتر هست و برای نشون دادن خودشون مجبور هستن به باشگاهی بزرگتر برن ولی‌ سسک خودش رو ثابت کرده.

6. 8 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا درمورد آینده بویان تصمیم گیری می کند

ستاره جوان تیم کاتالان تصمیم گرفته تا رختکن نوکمپ را ترک کند

سایت گل – طبق صحبتهای مدیربرنامه های بویان کرکیچ، این ستاره جوان ممکن است به زودی رختکن بارسا را ترک کند

بویان 20 ساله به ندرت در ترکیب اصلی بارسا به کار گرفته می شود و فصل گذشته تنها 927 دقیقه برای این تیم به میدان رفت و گواردیولا در 23 بازی او را روی نیمکت قرار داد

این روزها تیمهای متعددی از جمله ویارئال، اودینزه و رم برای جذب بویان ابراز تمایل کرده اند و زوران وکیچ، مدیربرنامه های بویان تمایل زیادی دارد تا این ستاره جوان به دنبال لوئیس انریکه به رم برود.

وکیچ اعلام کرد که بویان ممکن است به سری آ برود و البته همه چیز به تصمیم بارسا بستگی دارد. اوبه یورو سپورت گفت:« مثل تمام جوانان فوتبالیست، بویان هم دوست دارد تا به طور منظم بازی کند.اگر سران رم پیشنهادی جدی ارائه دهند، سران بارسا و بویان باید تصمیم گیری کنند که او برود یا بماند.»

مدیربرنامه های بویان اعلام کرد که هنوز هیچ چیز قطعی نیست وهمه چیز در حد گمانه زنی است:« شایعات زیادی به گوش می رسد که ممکن است در آینده بویان تاثیرگذار باشد.»

پیش از این والتر ساباتینی، یکی از مدیران رم اعلام کرده بود که پرداخت 50 میلیون یورو برای جذب خاویر پاستوره، ستاره پالرمو خیلی زیاد است و این به معنای بررسی گزینه های دیگری برای رم خواهد بود.

ستاره جوان تیم کاتالان تصمیم گرفته تا رختکن نوکمپ را ترک کند

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا هيچي نميشه گفت تا فصل نقل و انتقالات تموم بشه
    اون موقع ليستها مشخصه و معلوم ميشه فابرگاس توي ليست آرسناله يا بارساي بزرگ

راستي آلترناتيو فابرگاس كيه
    هازارد؟

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض خوشبینی نایب رئیس بارسا به جذب الکسیس سانچس

سران باشگاه کاتالان برای اولین بار اعلام کردند که به دنبال جذب ستاره شیلیایی اودینزه می باشند

سایت گل- جوزپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس ورزشی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که سران این باشگاه مذاکراتی را با الکسیس سانچس، بازیکن شیلیایی اودینزه آغاز کرده اند
    شنیده می شود که در بازار نقل و انتقالات تابستانی این بازیکن شیلیایی رختکن اودینزه را ترک خواهد کرد و به دنبال پیوستن به تیم بزرگتری است. از سوی دیگر سران بارسلونا، منچسترسیتی، منچستریونایتد، میلان و اینتر هم برای جذب او ابراز تمایل کرده اند و سران بارسا حاضر نیستند تا مبلغی بیشتر از 30 میلیون یورو برای جذب سانچس بپردازند.
    بارتومئو اکنون اعلام کرده که سران بارسا در حال انجام مذاکراتی برای خرید این ستاره 22 ساله هستند . او به روزنامه شیلیایی لاترسرا گفت:« ما خوش بین هستیم ولی این تازه آغاز راه است.ما در حال مذاکره برای خرید سانچس هستیم.ما می دانیم که او بازیکن ارزشمندی است و به همین دلیل است که تیمهای زیادی به دنبال او هستند.ما باید روند مذاکرات را ادامه دهیم و ببینیم که در روزهای آینده چه پیش خواهد آمد.»
    این درحالی است که سانچس اخیرا در صحبتهایی از آرزویش برای پیوستن به نوکمپ گفته و در این میان بارتومئو اعلام کرد که بارسا درابتدا باید با سران باشگاه اودینزه توافق کند و بعد از آن مذاکرات را با سانچس آغاز خواهد کرد.

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این درحالی است که سانچس اخیرا در صحبتهایی از آرزویش برای پیوستن به نوکمپ گفته
    جالب اینه که تو جاهای مختلف خوندم که میگه منچستر یونایتد رویای کودکی من بوده و قطعا انتخاب اولم یونایتد هست!!!
    پس چون 2نوع حرف شده نمیشه به این حرف ها اعتماد کرد....

14. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پانزده جام ،‌حاصل كار بارسا در اين فصل

با قهرماني تيم بسكتبال بارسلونا در ليگ ، شمار جامهاي به دست آمده توسط تيم هاي حرفه اي بارسا در اين فصل به پانزده رسيد. اين قهرماني ها در رشته هاي فوتبال ، فوتسال،‌ هاكي ،‌بسكتبال و هندبال به دست آمده است

Football: League, Champions League and Spanish Supercup
    Basketball: League, Cup, Spanish Supercup and Catalan League
    Handball: League, Champions League and Pyrenees League
    Roller Hockey: Cup and Continental Cup
    Futsal: Copa del Rey, Spanish Cup and Catalan League

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی جدید،"خوان مانوئل ایتوربه" در یک قدمی پورتو

ستاره آرژانتینی در یک قدمی پیوستن به تیم پرتغالی قرار دارد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در آ بولا، خوان مانوئل ایتوربه ستاره جوان تیم سررو پورتنو در روزهای آتی به پورتو خواهد رفت
    این ستاره آرژانتینی این روزها لقب «مسی جدید» را یدک می کشد و در ماه ژانویه صحبتهایی از احتمال انتقالش به پورتو مطرح بود ولی سران باشگاه پرتغالی ماه گذشته درخواستی رسمی را برای خریداری او ارائه دادند
    انتظار می رود تا او در روزهای آینده به باشگاه پورتو رفته تا با تیم قهرمان لیگ اروپا قرارداد ببندند و بعد از آن هم به اردوی تیم ملی زیر 20 ساله های آرژآنتین خواهد رفت تا در رقابتهای جام جهانی زیر 20 سال که در کلمبیا برگزار می شود، شرکت کند.
    سران باشگاه پورتو رقم پیشنهادی شان برای جذب ستاره آرژآنتینی را اعلام نکردند و تنها اعلام کردند که 60 درصد از مراحل خرید این ستاره 18 ساله را طی کرده اند.

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آقا من یه سوآل از شما دارم. اگه فابرگاس بیاد بارسا چه طوری میخواد توی ترکیب 3-3-4 قرار بگیر یعنی منظورم اینه که به جای کی میاد تو ترکیب؟ چند تا راه داره که اولیش اینه که ژاوی یا اینیستا رو نیمکت نشین کنه ! یا خود فابرگاس رو مثل بویان کرکیچ نیمکت نشین کنه یا اصلا فابرگاس رو نخره ببخشید قصد توهین نداشتم اگه به کسی بر خورد معذرت میخوام

20. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •