حس دوباره گوی نیست این پست رو در جواب کسانی که از آخرین مصاحبه سسک نا امید شده بودن دادم همین جا باز میزارم
یه سوال دارم از شما، اگه الان جای سسک بودین چیکار میکردین ؟ خودتونو مقابل باشگاه و طرفدارانتون قرار میدادین ؟ به چه قیمتی؟ فراموش نکنین تایمی که سسک تو آرسنال گذرونده "8 سال" حتی از دورهای که تو بارسا بوده بیشتر هست "6 سال"، سسک زمانی که باید حرفش رو میزد خیلی واضح گفت دقیقا بعد جام جهانی وقتی رینا با بازیکنا بارسا لباس تیم رو تنش کردن خیلی واضح با این حرکت علاقشو به تیم نشون داد. شما انتظار دارین مثل کنترأئو خودش رو درگیر و منفور کنه؟ یا قضیه رونی رو یادتون رفته؟ تورس چطور؟ به جایی رسید که هم تهدید جانی شد هم لباسش رو آتش زدن ولی کدومشون به اندازه سسک برای تیمش مهم بودن؟ این مشخصه مطمئن باشین تو اکثر بازیکنان لاماسیا نیست چون اونجا قبل از یاد دادن هنر بازی اول ارزشهای انسانی رو به بازیکنا یاد میدن این شعار نیست، سسک هم مدیون ونگر و آرسنال هست این واقعیت قضیه هست حالا هرچقدر که میخوایم آرسنال و ونگر رو محکوم کنیم. سسک تو یکی از قسمتهای مصاحبش برای شما و دوستانی که منتظر هستین تو هر مصاحبه علاقه به بارسا رو تکرار کنه گفته: "از وقتی 11 سال داشتم دارم میگم که بازی کردن برای بارسا رویای من بوده، و نباید اینو تو هر کنفرانس مطبوعاتی هی تکرار کنم."
خوب بود یه نگاه به صحبتهای طرفداران آرسنال هم بیندازین که ببینین چطور زوم کردن رو مصاحبه و حرکات سسک، با اینکه کاپیتانشون هست و عاشقش هستن ولی با یک حرکت اشتباه سیبل انتقادات اونا میشه، بازی با بارسا رو فراموش کردین که یه پاس اشتباه داد اونو با صحبتهای احساسی خودشون به کم فروشی و خیانت ربط دادن.
قسمتهای مهم مصاحبه امروز سسک:
Cesc (Arsenal): Since I'm 11, I'm saying that playing at Barça is my dream. I don't have to repeat it at every press conference
Cesc: At this point, who can I fool about what's my dream… If it will happen or not, I don't know,
that's not in my hands
کلید انتقال تو حسابهای بانکی بارسا هست نه رضایت سسک
.gif)
اینطوری نیست که سسک بگه من میخوام برم بارسا بگن برو، حتی اگه سسک هم بخواد باز تو قیمت خرید هیچ تفاوتی نمیکنه.
فعلا اول فصل نقل و انتقالات هست به خبر مطبوعات اصلا توجه نکنین، اگه خریدی هم بشه خود همین خبرنگارا هم همون موقع متوجه میشن، تو این قسمت اگه این انتقال انجام نشه حتی یک درصد هم سسک مقصر نیست مقصر باشگاه هست (شما راسل بخونید
.gif)
) که نتونسته سسک رو جذب کنه، بدبخت هرکاری که لازم بوده تا الان انجام داده، دیگه سسک که نباید بیاد قرار داد با باشگاه ببنده باشگاه باید اقدام کنه، روسی و سانچز هم مثال خوبی نیستن اینا تو باشگاهایی هستن که از متوسط هم پاینتر هست و برای نشون دادن خودشون مجبور هستن به باشگاهی بزرگتر برن ولی سسک خودش رو ثابت کرده.