تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 98 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

6

[QUOTE=AMIR MOHAMMAD . M;6527059]سلام
    آیا میدانستید که شبکه IFILM هم زمان با ارسال یک تصویر ،دو صدا ارسال میکنه که شما میتونید با زدن کلید AUDIO روی کنترل EX520
    صدا یا همان زبان را از فرسی به عربی تغییر دهید (البته نه بلعکس ) واین امکان روی گیرنده های دیجیتال هم وجود دارد .[/QUOTE
    ا

این هم از مهجزات سونی هست- بنده خدا این هم روی رسبور های معمولی هم نداره

2. این کاربر از CAPITAN MAC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

[QUOTE=CAPITAN MAC;6527256]
    سلام
    آیا میدانستید که شبکه IFILM هم زمان با ارسال یک تصویر ،دو صدا ارسال میکنه که شما میتونید با زدن کلید AUDIO روی کنترل EX520
    صدا یا همان زبان را از فرسی به عربی تغییر دهید (البته نه بلعکس ) واین امکان روی گیرنده های دیجیتال هم وجود دارد .[/QUOTE
    ا

روی تلویزیون سامسونگ هم این امکان هست.

4. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها اخر دیگه سونی 40ex520 گرفتم فقط یک چیزی فروشنده هم اشنا بود گفت یک سالی هست همه ایران تولید میکنه مونتاژ دیگه .
    یکی گفت سریال ببین با 7 شروع بشه ایرانه با 9 مالزی . برای منم با 9 شروع میشد ولی بارکدش زدم با برنامه میزنه ژابن؟؟؟؟؟
    فروشنده های دیگه میگفتن مالزی و ... ولی این بهتر بود و یکم اشنا بود راستش گفت همه ایرانه مونتاژش حالا نمیدونم چی شد برای من ساخته کجایه؟
    هنوز وقت نشده باز کنم میشه بگید داخلش بایه جدا هست و باید نصب کنم میشه یک اموزشی بزارید با عکسم بود مرسی
    22 اینچ مانیتور گرفته بودم گرفتاری داشت نصب بایش یک چیزی هم که قابش عرضش کم شده مراقب نباشیم موقع بیرون اوردن ار جعبه led سوراخ شده فکر کنم
    یک چیزی دست به صفحش بخوره مشکلی داره؟
    انتخاب شبکه هم توضیح میدید دیجیتال حتما باید انتن دیجیتال بخرم تا کیفیت خوب بده؟
    انشا... که سالمه فقط چطور بفهمم بیکسلاش سالمه یک فیلم hd بزارم و ریزوم کنم تصویر ببینم. شبکه های ما که تصویرشون داغونه برای شما ها همه سالم بود .
    اگه نکته ای داره موقع نصبش کمکم کنید موقع بیرون اوردن هم از جعبه از بالا خوبه ؟بالا دو طرفش بگیرم مشکل نداره. llcd ها قدیم خوب بود عرضش که کلفت بود
    کلا امکانات خاصی نداشت با cx دیگه خونه گفتن این بگیریم باندش خوبه و ..... راضی کننده هست ایرانم مونتاژ کنه که سوادش ندارن از خارج وارد میشه اینجا سرهم میکنند کیفیتش خوبه شما ها هم تو این یک سال خریدید بارکد که میگه ژابن نگرفتم ججریان چیه. برای بانه کسی بخره اونم گارانتی میکنن که نمیشه فهمید بانه هست یا نه گارانتی نمیکنند این فروشنده های .... ؟ گارانتی هم کنارش داره جعبش. کارگرا هم خارجی باشن بهتره تا خودی . شرکت بازرگانی چرا مونتاژ میکنه اخه گارانتیش که بدرد نمیخوره چه برسه به .......

مرسی که خوندید ببخشید زیاد شد

6. این کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مبارکه
    برای پیکسل توی فتو شاپ سه تا عکس با رنگ اصلی رو توی سایز فول درست کن یک پارچه وهر کدوم از سه تا رنگ رو بریز توی یک صفحه و عکس jpg ذخیره کن روی فلش بزن به تی وی توی قسمت عکس بازشون کن تا مطمئن بشی پیکسلهات سالمن
    قرمز زرد آبی
    می تونی مشکی سفید و سبز رو هم امتحان کنی
    فقط 1920 ×1080 باشه که فول پر کنه
    آبدیتش کن
    بعد کالیبره کن
    برای آنت اول همین آنتن رو بزن اگه قدرت و کیفیتت زیر 70 80 بود و 16 تا کانال و 111 تا رادیو کمتر گرفتی حتما باید آنتن بخری
    چیزی هم به عنوان آنتن دیجیتال وجود نداره همه آنالوگ هستن که با یه تقویت کننده و کیت داخلی بهتر می تونن شبکه های دیجیتال رو هم بگیرن
    گاما رو تا آخر بیار پایین حتما تصویر بهتری داره و یکم صفحه رو روشن تر کن

8. 3 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از توضیحت میشه وقت کردی اون عکس برام درست کنید بلد نیستم و برنامه نصب کردم
    سفید و سبز هم درست کردی مرسی.
    با انتن معمولی دیجیتال گرفتم خوب نشون میده ولی رو شبکه استان یک لحظه هایی گیر کرد و مثل ماهواره گفتم اون انتن بهتره شاید با انتن که کیت داره بوستر هست هم گاهی تصویر قطع یا تیک تیک میشه؟
    الان دیگه رو همون شبکه خوب میگیره نمیدونم از چی بود.وصل کردم رنگش خوبه حالا تست کنم بیسکل بهتره.
    انتن جدا میدن چنده؟ مارک خاصی داره
    ابدیت و کالیبره چطوره؟

10. این کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کالیبره تنظیمات تصویره رنگ و روشنایی و صفحه و تصویرو اینها
    آبدیت همین تاپیک رو بخون کامل
    کلا تاپیک ما خوبه و چیز های مفید توش زیاده

12. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام مرسی از توضیحت یک زحمت دیگم دارم ببخشا
    یک چیزی به برق زدم اول خودش رفت رو stand by چراغ قرمز میگم نباید اول با خود تل روشنش کنیم از رو کنارش؟؟تو دفترچه نوشته اخه؟
    کل روز باید رو چراغ قرمز باشه مشکل نداره بعدش این دکمه کنار تلویزیون رو خودش همون کار کنترل میکنه مثلا اون دکمه باورش رو خودش بزنی کلا خاموش میکنه shut down بعد بزنیم دیگه با کنترل روشن نمیشه ؟ یا اینکه دکمه رو خودشم مثل کنترل میمونه برای روشن خاموشه نه shut down کلی. شبا دیگه از برق بکشم اخه چراغ قرمز standby هس یا اون دکمه رو خوه تل کلا خاموشش میکنه
    برای من که بار اول تا زدم برق چراغ قرمز روشن شد یعنی قبل روشن کرده بودنش؟؟؟ اما اول یکسرس تنظیمات کرد خوده تل 40 sec رستارت و ... میخام بدونم تو مغازش کار نکرده باشه ؟ جلوی ما از انبارش داد ولی
    ولی lcd قبل سونی هم اینطوری بود میزدیم برق میرفت رو قرمز ولی از خودش روشنش نکرده بودم.
    ببخش اخر ببرسم که برای خودتم اولین بار برق زدی رفت رو چراغ قرمز با کنترل روشن شد یا نه اول باور بقل تل را زدی تا روشن شد؟
    اینم دوباره بگم دکمه باور سمت راست تل بقلش مثل کاره کنترل میکنه یا بزنیم کلا خاموش میکنه تل که با کنترل دیگه کار نمیکنه تل؟
    شب هم میخایم خاموش کنیم رو چراغ قرمزه محافظ بزنیم خاموش بشه مشکل نداره؟ یا اگه دکمه کنارش کلا خاموش میکنه اول اونو بزنیم بعد محافظ خاموش کنم؟
    دیشب که جراغ قرمز استند بای بود محافظ خاموش کردم مشکل داشت کارم بد بود؟؟

میشه عکس با فتو برا درست کنید تا تست کنم

14. این کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    قصد دارم از اینترنت تی وی ام( ex520) راحتتر استفاده کنم . ولی با توجه به نبود موس و صفحه کلید خیلی مشکله . یکجائی در همین فروم خوندم که آپدیت جدید تی وی کیبورد سونی را ساپورت میکند. آیا منظور همان کی بورد وایرلس مدل سونی است؟ هر مدل کی بورد سونی یا فرقی ندارد؟ خوب برای موس چی ؟ راستی من از یوس بی غیر از برند سونی استفاده کردم ولی نتونست به صورت وایر لس من رو به اینترنت پر سرعتم وصل کند . چون تی وی برند سونی رو میشناسه. آیا مدل خاصی از یو اس بی وایرلس مارک سونی هست یا هر مدل با برند سونی را میشناسد؟

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

برای راه اندازی و استفاده از سرویس DLNA
    تلویزیون EX520 چه سخت افزار یا ملزوماتی لازم است؟ از بس که فایل با یو اس بی بین کامپیوتر و فلش و تی وی رد و بدل کردیم خسته شدیم . ما که پول این امکان را پرداخته ایم و این آپشن روی تلویزیون ما است چرا نباید بتونیم از اون استفاده کنیم. لطفا اگر تجربیاتی در این خصوص دارین راهنمائی بفرمائید.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من الان یه گیرنده دنای هم دارم که این قابلیت رو داره و روی گیرنده های دوست و آشنا هم همچین
    چیزی دقیقا وجود داره .
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 08-10-2011 at 13:13.

17. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان، این تصویر در تصویرش چطوری همزمان برای دو تا شبکه داخلی کار میکنه؟ من اول ها که خریده بودم تونستم این کار رو انجام بدم (نمیدونم چکارش کردم) ولی الان هر کاری می کنم فقط بین شبکه داخلی و ویدئو کار میکنه

19. این کاربر از mycd2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •