فناوری ها رو باید بخونیم؟؟؟؟؟
بالاخره فصل ۲ تموم شد![]()
فناوری ها رو باید بخونیم؟؟؟؟؟
بالاخره فصل ۲ تموم شد![]()
آره دیگه..... خدایی من دو تا دفتر فیزیک دارم یکیش فقط فصله اولهاما محبی همه ی فصل ها رو خوب درس داد خدایی...
فردا صبح فصله 2 رو میخونم و بعد از ظهر اون دوتای دیگه
خداییش خیلی خوشبحالتونه ها ... از بچگی از ترمو بدم میومدآره دیگه..... خدایی من دو تا دفتر فیزیک دارم یکیش فقط فصله اولهاما محبی همه ی فصل ها رو خوب درس داد خدایی...
فردا صبح فصله 2 رو میخونم و بعد از ظهر اون دوتای دیگه
طبق نظر اکثر بچه ها محبی بهترین دبیر فیزیکیه که تا حالا داشتیم ... کلا نمیدونم دبیر فیزیکای این شهر چشونه
من فصل دو (همون فصل یک شما) رو تموم کردم الان . سعی میکنم امشب فصل 3 رو هم تموم کنم .
سلام
من داشتم صفحات این تاپیک رو میخوندم . دیدم یکی از دوستان گفت احتمال داره سوال 17 هندسه حذف شه . معذرت میخوام من دوباره این موضوع رو مطرح میکنم امکان داره همچین اتفاقی بیافته ؟ چون به شخصه برام خیلی مهمه .
ممنون .
من هنوز هیچی نخوندم
فردا 3 فصل میخوام بخونم
دو فصل آخرو تازه خوندم
واسه همین اشکال زیادی توش ندارم
من بلاخره فصل 3 ام هم تموم شد !
4 و 5 رو سعی میکنم امروز تموم کنم .
+
ما خودمونو کشتیم بازم بعضیا میان میگن اه این جزوه چه زیاده ...
دیگه نمیگم ... کتاب درسی تمریناش اصلا هم آسون نیست . خیلیاشو اگه تا حالا حل نکرده باشید سر امتحان نمیتونید حل کنید ... تعریفای کتاب درسی هر سال 2 تا 4 نمره میاد . آزمایش کنید ها و فعالیت هاش هر سال میاد
حالا دیگه خود دانید . من دیگه نمیگم چی بخونید و چی نه
موفقم در شرایط حاضر محبی از بقیه بهتره.... البته محمودی بزرگه هم میگن خوبه...من باهاش نداشتم اما بچه هایی که با هر دوشون داشتن میگن محبی درس دادنش بهتره اما جزوه و سوالات محمودی یه سر و گردن بالاتره....
منم فصل سه تموم شد.یه عادتی افتضاحی که دارم اینه که آخره فصل ها که میرسم حوصلم سر میره و دیگه نمیخونمشونمن بلاخره فصل 3 ام هم تموم شد !
4 و 5 رو سعی میکنم امروز تموم کنم .
مثلا فصل اول از پل وتستون به بعد دیگه نخوندم.... بعدا میخونم
چرا میهن بلاگ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پل وتستون تو کتابه مگه ؟مثلا فصل اول از پل وتستون به بعد دیگه نخوندم.... بعدا میخونم![]()
اسمایلی دیگه نبود بزنی ؟چرا میهن بلاگ؟؟؟![]()
خوب میهن بلاگ امکاناتش خیلی عالیه
صفحهی 167 کتاب توی پیوست این سوال اومده. تو صفحه 155 سوال 7 هم توی تمرینای کتاب اومده. من از دو تا معلم مدرسه پرسیدیم تکلیف این چی شد گفتن معلوم نیست ولی تو پیوست بوده. حوزه ما که حوزه تصحیح هم هست یه معلم مراقب چند تا از بچه ها بوده گفته به ما ابلاغ کردن حذفش کنین. حرف اونه من نمیگم. من خودم اثباتم درسته همونه که توی پیوسته.
Last edited by xerxes again; 04-06-2011 at 13:14.
نمیدونم اومده یانه...محبی برامون گفتش اما زیاد روش بحث نکرد.....
فکر نکنم بیاد اما تضمینی نیس
اون قسمتی که خازن رو با مقاومت قاطی میکنن هم اسمش یادم نیس اون هم برا ما نمیاد برا شما نمیدونم
کلاس نداره....خوب میهن بلاگ امکاناتش خیلی عالیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)