تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 44 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 440

نام تاپيک: خرید خودرو از مناطق آزاد

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام
    ببخشید من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم اما دقیقا متوجه نشدم
    1- در صورت خرید ماشین از منطقه آزاد شرایط و هزینه های پلاک ملی چقدر هست؟
    2-قیمت منطقه آزاد با بازار های جهانی برابره دیگه؟! ()
    3- حداکثر دفعاتی که میشه تمدید کرد پلاک گذر موقت رو چقدر هست؟
    4- با پلاک منطقه آزاد چه مدت و تا چه مسافتی خارج منطقه میشه رانندگی کرد؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام
    ببخشید من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم اما دقیقا متوجه نشدم
    1- در صورت خرید ماشین از منطقه آزاد شرایط و هزینه های پلاک ملی چقدر هست؟
    2-قیمت منطقه آزاد با بازار های جهانی برابره دیگه؟! ()
    3- حداکثر دفعاتی که میشه تمدید کرد پلاک گذر موقت رو چقدر هست؟
    4- با پلاک منطقه آزاد چه مدت و تا چه مسافتی خارج منطقه میشه رانندگی کرد؟

مرسی
    سلام
    جواب 1 - خیلی (یعنی حدود دوبرابر قیمت منطقه ازاد)
    2 - اره برابره
    3 - هر سال یک ماه
    4 - یک ماه میتونی توی سال و توی همه جای ایران رانندگی کنی در ضمن باید چک و سفته معادل 2 برابر قیمت خودرو گرو بزاری.

3. این کاربر از matarsaak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام
    2 - اره برابره
    3 - هر سال یک ماه
    4 - یک ماه میتونی توی سال و توی همه جای ایران رانندگی کنی در ضمن باید چک و سفته معادل 2 برابر قیمت خودرو گرو بزاری.
    من حرفم اینه که اگه 100% مالبات بگیرن برای پلاک ملی و از اونجایی که احتمال زیاد با 20 میلیون میشه یه ماشین مناسب اونجا پیدا کرد ( نو یا کم کارکرد) آیا وارد کردن این ماشین به خرید ماشین های 40 میلیونی(که هیچ کدوم 40 نمی ارزند) داخل نمی ارزه؟
    دردسر خاصی داره؟
    تعرفه ها چه جوریه دقیقا؟
    چرا ملت این کار رو نمی کنن؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

من حرفم اینه که اگه 100% مالبات بگیرن برای پلاک ملی و از اونجایی که احتمال زیاد با 20 میلیون میشه یه ماشین مناسب اونجا پیدا کرد ( نو یا کم کارکرد) آیا وارد کردن این ماشین به خرید ماشین های 40 میلیونی(که هیچ کدوم 40 نمی ارزند) داخل نمی ارزه؟
    دردسر خاصی داره؟
    تعرفه ها چه جوریه دقیقا؟
    چرا ملت این کار رو نمی کنن؟
    آقا ماشین باید صفر باشه و 2012.وگرنه نمیذارن بیاری.اگه اینطوری بود که همه اینکارو میکردن میرفتن یه کمری میخریدن 7 تومن میاوردن حالشو میبردن.

دردسر خاص اینه که در راستای حمایت از تولید ملی و هزار کوفت دیگه اینقدر اذیتت میکنن که یا از ماشین های تولید داخل بخری یا اگه بودجه بیشتری داری یه پولی تو جیب این دلال ها بره.

آقا 107% تا جایی که من خبر دارم گمرک میشه (ماشین صفر) و یه خرده هم پول پلاک اینا.(2-3 تومن)

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    2 - اره برابره
    3 - هر سال یک ماه
    خیر اینطور نیست! همه کارها با 35 تا 45 هزار تومن انجام میشه و پلاک گذر موقت واسه 45 روز صادر میشه.

آقا ماشین باید صفر باشه و 2012.وگرنه نمیذارن بیاری.اگه اینطوری بود که همه اینکارو میکردن میرفتن یه کمری میخریدن 7 تومن میاوردن حالشو میبردن.

دردسر خاص اینه که در راستای حمایت از تولید ملی و هزار کوفت دیگه اینقدر اذیتت میکنن که یا از ماشین های تولید داخل بخری یا اگه بودجه بیشتری داری یه پولی تو جیب این دلال ها بره.

آقا 107% تا جایی که من خبر دارم گمرک میشه (ماشین صفر) و یه خرده هم پول پلاک اینا.(2-3 تومن)
    ماشین تا سه مدل پایین تر هم مجاز به واردات به مناطق آزاد هست فقط ماشینی که یک مدل پایین تر باشه عوارض بیشتری نسبت به ماشین صفر کیلومتر بهش تعلق میگیره به همین ترتیب واسه مدل های پایین تر عوارض گمرک بیشتر میشه
    واسه ماشین صفر کیلومتر هزینه ی گمرک 20% هست

7. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    2 - اره برابره
    3 - هر سال یک ماه
    من هم باشما موافقم.اتفاقا دوست بابام 3 روز پیش اومده بود گرگان با یه Ford Edge که میگفت 56 گرفته.حالا اون گفت 160 تومن سفته گذاشته.

خیر اینطور نیست! همه کارها با 35 تا 45 هزار تومن انجام میشه و پلاک گذر موقت واسه 45 روز صادر میشه.

ماشین تا سه مدل پایین تر هم مجاز به واردات به مناطق آزاد هست فقط ماشینی که یک مدل پایین تر باشه عوارض بیشتری نسبت به ماشین صفر کیلومتر بهش تعلق میگیره به همین ترتیب واسه مدل های پایین تر عوارض گمرک بیشتر میشه
    واسه ماشین صفر کیلومتر هزینه ی گمرک 20% هست
    عزیزم اینی که شما میگی احتمالا واسه منطقه آزاد هست که تا جایی که من میدونم واسه منطقه آزاد هم نیست!

این دوستمون منظورش اینه که ماشین از منطقه آزاد بخره بیاره تو شهر خودشون استفاده کنه.

واسه منطقه آزاد هم هیچ پول اضافه ای مبنی بر گمرک و اینا گرفته نمیشه.پولهایی که میگیرن واسه پلاک و کارت ماشین ایرانی و ... هستش.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

من هم باشما موافقم.اتفاقا دوست بابام 3 روز پیش اومده بود گرگان با یه Ford Edge که میگفت 56 گرفته.حالا اون گفت 160 تومن سفته گذاشته.

عزیزم اینی که شما میگی احتمالا واسه منطقه آزاد هست که تا جایی که من میدونم واسه منطقه آزاد هم نیست!

این دوستمون منظورش اینه که ماشین از منطقه آزاد بخره بیاره تو شهر خودشون استفاده کنه.

واسه منطقه آزاد هم هیچ پول اضافه ای مبنی بر گمرک و اینا گرفته نمیشه.پولهایی که میگیرن واسه پلاک و کارت ماشین ایرانی و ... هستش.
    بله منظور من پلاک ملی داخل ایران بود
    اما شنیدم (از تلویزیون) که واردات ماشین تا 3 سال کارکرده آزاد شده ، الان اگه یه کمری یا ... رو بشه اونجا به قیمت مناسب کم کاردش رو آورد و با 100 % (یا شنیدم حتی کمتر) قیمت گمرک بدیم بازم از داخل ارزون تر میشه ، پس چرا این کار رو نمی کنن (نمی کنیم؟)

منتظرم

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر منظور خرید ماشین از کشورهای حوزه ی خلیج فارس باشه بله باید دو برابر قیمت خودرو چک به گمرک بدین اما قبلش باید شش ماه توی اون کشوری که ماشینو ازش میخرید ساکن باشید تا فدراسیون اتومبیلرانی کشور مبدأ اجازه ی خروج ماشین رو صادر کنه از اون کشور یا اینکه ماشین رو به نام یه نفر دیگه که اونجا ساکن باشه وارد کنید که البته اون شخص باید ایران هم بیاد تا گمرک ماشین رو ترخیص کنه
    اما منطقه آزاد : دوسته عزیز مناطق آزاد هم عوارض گمرک دریافت میکنن! خودم ساکن خرمشهر هستم و با قوانین کاملأ آشنایی دارم. ماشین تا سه مدل پایین تر هم میتونه پلاک بشه یعنی الان که سال 2012 هست تا مدل 2009 هم ماشین وارد میشه که عوارض گمرک واسه ماشین مدل 2012 20% ، 2011 23% ، 2010 26% و 2009 29% هست که برای دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد این مدارک لازمه : اصل پروانه ورود موقت دارای اعتبار ( تمدید ) به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل شناسنامه مالكیت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل كارت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل بیمه شخص ثالث به همراه تصویر آن ، اصل وكالتنامه وكیل به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل كارت ملی و یا مدرك شناسایی معتبر مالك خودرو و یا وكیل قانونی به همراه تصویر آن و اصل فیش های واریزی به همراه تصویر آن
    برای مرخصی گرفتن یا به عبارت دیگر دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد مبلغ 45 هزار تومن به حساب گمرک و بیمه واریز میشه
    برای خرید ماشین از منطقه آزاد و تبدیل اون به پلاک ملی (دائمی) باید تمام قوانین مربوط به واردات خودرو گمرک ایران رعایت بشه به طور مثال ماشین نمایندگی داشته باشه ، ساخت آمریکا نباشه و ... پس نمیشه مثلأ فورد ماستنگ از آبادان ، خرمشهر ، کیش و قشم خرید و پلاک ملی کرد! نهایتش میشه هیوندای و کیا و تویوتا پلاک ملی کرد که در این صورت واردات شخصی حساب میشه و در صورت خرابی ماشین یا هر اتفاق دیگری نمایندگی مسئولیتی نداره و هزینه ی هنگفتی بابت تعمیر باید پرداخت کرد.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

اگر منظور خرید ماشین از کشورهای حوزه ی خلیج فارس باشه بله باید دو برابر قیمت خودرو چک به گمرک بدین اما قبلش باید شش ماه توی اون کشوری که ماشینو ازش میخرید ساکن باشید تا فدراسیون اتومبیلرانی کشور مبدأ اجازه ی خروج ماشین رو صادر کنه از اون کشور یا اینکه ماشین رو به نام یه نفر دیگه که اونجا ساکن باشه وارد کنید که البته اون شخص باید ایران هم بیاد تا گمرک ماشین رو ترخیص کنه
    اما منطقه آزاد : دوسته عزیز مناطق آزاد هم عوارض گمرک دریافت میکنن! خودم ساکن خرمشهر هستم و با قوانین کاملأ آشنایی دارم. ماشین تا سه مدل پایین تر هم میتونه پلاک بشه یعنی الان که سال 2012 هست تا مدل 2009 هم ماشین وارد میشه که عوارض گمرک واسه ماشین مدل 2012 20% ، 2011 23% ، 2010 26% و 2009 29% هست که برای دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد این مدارک لازمه : اصل پروانه ورود موقت دارای اعتبار ( تمدید ) به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل شناسنامه مالكیت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل كارت خودرو به همراه تصویر آن ، اصل بیمه شخص ثالث به همراه تصویر آن ، اصل وكالتنامه وكیل به همراه 2 برگ تصویر آن ، اصل كارت ملی و یا مدرك شناسایی معتبر مالك خودرو و یا وكیل قانونی به همراه تصویر آن و اصل فیش های واریزی به همراه تصویر آن
    برای مرخصی گرفتن یا به عبارت دیگر دریافت پلاک گذر موقت برای ماشین های پلاک منطقه آزاد مبلغ 45 هزار تومن به حساب گمرک و بیمه واریز میشه
    برای خرید ماشین از منطقه آزاد و تبدیل اون به پلاک ملی (دائمی) باید تمام قوانین مربوط به واردات خودرو گمرک ایران رعایت بشه به طور مثال ماشین نمایندگی داشته باشه ، ساخت آمریکا نباشه و ... پس نمیشه مثلأ فورد ماستنگ از آبادان ، خرمشهر ، کیش و قشم خرید و پلاک ملی کرد! نهایتش میشه هیوندای و کیا و تویوتا پلاک ملی کرد که در این صورت واردات شخصی حساب میشه و در صورت خرابی ماشین یا هر اتفاق دیگری نمایندگی مسئولیتی نداره و هزینه ی هنگفتی بابت تعمیر باید پرداخت کرد.
    1=مثلا برای آوردن دائمی یه تویوتا کمری یا هیوندای سوناتا یا مزدا 3 یا خودرو های مشابه ( کارکده یا صفر جوری که تموم شده حدود 40000 در بیاد) ، چه شرایطی لازم هست؟

2=شخص معمولی هم می تونه بیاره ؟ با چه هزینه هایی؟
    Last edited by hsein; 10-07-2012 at 01:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

1=مثلا برای آوردن دائمی یه تویوتا کمری یا هیوندای سوناتا یا مزدا 3 یا خودرو های مشابه ( کارکده یا صفر جوری که تموم شده حدود 40000 در بیاد) ، چه شرایطی لازم هست؟

2=شخص معمولی هم می تونه بیاره ؟ با چه هزینه هایی؟
    دوست عزیز واردات خودرو توسط اشخاص معمولی هم میتونه انجام بشه به شرطی که شخص وارد کننده دارای کارت بازرگانی باشه.
    وارد کردن ماشین مستلزم رعایت این 4 شرطی هست که میگم : نو بودن خودرو، داشتن نمایندگان خدمات پس از فروش، شرایط بهینه‌سازی مصرف سوخت، استانداردهای 51 گانه و اعلامی از سوی محیط زیست کشور و رعایت اون از سوی واردکننده.
    البته ناگفته نماند که اگر پارتی گردن کلفتی داشته باشی این قوانین زیاد هم نباید آزرده خاطرتون کنه!!! چون قبلأ ماشینهایی مثل شورلت کوروت ، هامر و کرایسلر 300 پلاک شده و با قیمت های نجومی فروخته شدن برای مثال هامر 800 میلیون قیمت گذاری شده بود توی یکی از نمایشگاه های تهران در حالی که توی منطقه آزاد قیمتش 30 میلیونه!!!

13. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •