تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 67 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باسلام
    من هم امروز به نمایندگی سامسونگ رفتم وزیرو بم چند مدل رو کردم.
    6920
    6940
    6960
    که به ترتیب
    1720
    1960
    2150
    که روی کاغذ مدل 6960 خیلی کامل بود ولی باز من هم فکر مبکنم که واسه ما همون ال جی5700 بهترین گزینه باشه.
    منتظر نظر دوستان.......
    قیمت های سامسونگ بالا گفتن به ترتیب حدودا 1630 و 1850 و 1960 برای سه مدل بالا درضمن اگر خواستید می تونید پیغام بدید تا بگم از کجا با این قیمت ها خرید کنید ضمن این که می تونید هر 3 این مدل ها رو با تصویر 5700 مقایسه کنید

2. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

دوستان پس از گذشت مدتها و جمع کردن اندک اندک پول قصد خرید تلویزیون را دارم لطفا کمکم کنید

امروز که زنگ زدم نمایندگی سونی این دو مدل را معرفی کردند حالا به نظر شما کدوم یکی را بخرم که بعد از خریدم پشیمون نشم

1- تلویزیون سونی led مدل EX520 اندازه 40 اینج قیمت 1/696/000 تومان همین مدل اندازه 46 اینج 2/315/000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- تلویزیون سونی 3D مدل EX720 اندازه 40 اینج قیمت 1/920/000 تومان همین مدل اندازه 46 اینج 2/727/000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون پولم کمه مجبورم اندازه 40 اینج را بگیرم حالا به نظرتون led را بگیرم یا 3D

کیفیت تصویر کدوم بهتره از بغل نگاه کنیم کدوم یکی بهتر عمل می کنه ( زاویه دید کدوم بهتره )

اگر 3D را بگیرم روی خودش 1 دانه عینک سه بعدی داره و پرسیدم عینک جداگانه بخوام بخرم هر کدام 100/000 تومان می باشد حالا به نظرتون چیکار کنم ؟

پیشاپیش ممنون
    اگر جای شما بودم می رفتم سراغ پلاسما های پاناسونیک اما اگر مثل خیلی ها با پلاسما بدین و اگر براتون مهمه که تلوزیون براتون یه عمر تی وی باشه پس پاناسونیک مطمئن تره و طبیعی که امکانات کمتری بهتون میده مدل E3 پاناسونیک LED 42 اینج و از لحاظ امکانات تقریبا با EX520 برابری می کنه و حتی بهتره با توجه به اینکه منتاژ مالزی هم هست و قیمتش 1.800.000 تومان و 2 اینچ هم بزرگتر فکر کنم برای شما مناسب تر باشه .

4. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توصیه بنده این هست که بهتر هست صبر کنید تا یکی از مدلهای 2012 پاناسونیک وارد ایران شود vt50 به عنوان بهترین تلویزیون دنیا انتخاب شده است ولی مدلهای st50 و gt50 هم کیفیت تصویر فوق العاده عالی و نزدیک به vt50 دارند و نئوپلاسما هستند که گفته میشود در مکانهای بسیار پرنور هم کیفیت تصویرشان عالی است.

6. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر جای شما بودم می رفتم سراغ پلاسما های پاناسونیک اما اگر مثل خیلی ها با پلاسما بدین و اگر براتون مهمه که تلوزیون براتون یه عمر تی وی باشه پس پاناسونیک مطمئن تره و طبیعی که امکانات کمتری بهتون میده مدل E3 پاناسونیک LED 42 اینج و از لحاظ امکانات تقریبا با EX520 برابری می کنه و حتی بهتره با توجه به اینکه منتاژ مالزی هم هست و قیمتش 1.800.000 تومان و 2 اینچ هم بزرگتر فکر کنم برای شما مناسب تر باشه .
    بد بودن بسیاری از افراد با پلاسما به دلیل کمبود اطلاعات و تبلیغات منفی فروشندگان سود جو از مشتریان برای غالب کردن اجناس سود آورتر مثل ال ای دی هست.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته 57000 از نظر مشخصات "رو کاغذ" از 6920 هم پایینتره. ال جی میگه فرکانس انطباق 57000 برابر 100 هست در حالی که فرکانس انطباق 6920 برابر 200 و 6940 و 6960 برابر 400 هستند. البته ال جی سه بعدی پسیو داره که طرفداران خاص خودش و داره و درعوض تصاویرش سامسونگ شفافتر از 57000 هست به علت داشتن پنل براق. شما بهتره در مغازه تست کنی ببینی کدومشو بیشتر می پسندی ولی اگر می خوای ال جی بگیری به طوری که بتونه با سامسونگ رقابت کنه توصیه میشه 65100 رو بگیری.
    به غیر از یک مدل ال جی بقیه مدلهای ال ای دی ال جی کیفیت تصویر فوق العاده بد و کنتراست فوق العاده پائینی در مقایسه با اغلب مدلهای سامسونگ دارند که البته در نور زیاد به مانند مغازه ها کسی متوجه آن نمیشود ولی در منزل قطعا در کیفیت تصویر تاثیر منفی میگذارد برای همین لطفا برای مقایسه خریداران محترم را به مغازه ها ارجاع ندهید چون مکان مناسبی برای مقایسه نیست.

9. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یعنی شما می فرمایید نمایندگی به من قیمت بالا گفته؟
    مگه قیمت در همه نمایندگیها یکسان نیست؟
    البته من تا چند روز دیگه به بانه میرم واسه خرید.
    وفعلا در حال انتخواب هستم.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به غیر از یک مدل ال جی بقیه مدلهای ال ای دی ال جی کیفیت تصویر فوق العاده بد و کنتراست فوق العاده پائینی در مقایسه با اغلب مدلهای سامسونگ دارند که البته در نور زیاد به مانند مغازه ها کسی متوجه آن نمیشود ولی در منزل قطعا در کیفیت تصویر تاثیر منفی میگذارد برای همین لطفا برای مقایسه خریداران محترم را به مغازه ها ارجاع ندهید چون مکان مناسبی برای مقایسه نیست.
    خوب شما که مقایسه در مغازه رو نفی می کنید یه راه حل جایگزین ارائه می دادید که بالاخره فردی که می خواد خرید کنه باید چجوری قبلش از نزدیک تلویزیونشو مورد آزمایش قرار بده؟

12. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بابا به خدا مقایسه واسه یه لحظه امکان نداره مگه اینکه یه جایی باشه فروشنده همه مدلهارا بذاره جلوت کنترل هارا هم بده دستت بعد بره بیرون و یه ساعت دیگه برگرده.
    این حرف من شاید یه جور شوخی باشه ولی خدایی غیر از اینه؟
    توی مقایسه همه المانهای کنتراست -فیلم- زاویه تابش نور-فاصله تابش نور-وضوح تصویر- وخیلی چیزای دیگه باید واسه همه یکسان باشه.
    شما از در مغازه وارد میشین. به ترتیب چند مدل روی دیواره . همین جا آ فاصله اولی با آخری از مرکز تابش نور یکیه؟
    ما که کمک خواستیم نظرمون این بود که دوستان خارج از تعصب روی یه برند تجربیاتشون بر مبنای دلالیل فنی بگن تا ما بتونیم 10 سال دعاگو باشیم.
    ممنون....

14. این کاربر از arash51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

تا 2 میلیون می خوام هزینه کنم

از این دو مدل کدوم یکی را انتخاب کنم :

1- سونی 3D مدل KDL- 40NX720 قیمت بانه 18,500,000 ريال (
    قیمت در نمایندگی مشهد نداشتند )

2- سونی 3D مدل KDL- 46EX720 قیمت بانه 16,600,000 ريال
    ( قیمت در نمایندگی مشهد 27,270,000 ريال )
    Last edited by mostafa_rsx; 27-05-2012 at 16:59.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا به خدا مقایسه واسه یه لحظه امکان نداره مگه اینکه یه جایی باشه فروشنده همه مدلهارا بذاره جلوت کنترل هارا هم بده دستت بعد بره بیرون و یه ساعت دیگه برگرده.
    این حرف من شاید یه جور شوخی باشه ولی خدایی غیر از اینه؟
    توی مقایسه همه المانهای کنتراست -فیلم- زاویه تابش نور-فاصله تابش نور-وضوح تصویر- وخیلی چیزای دیگه باید واسه همه یکسان باشه.
    شما از در مغازه وارد میشین. به ترتیب چند مدل روی دیواره . همین جا آ فاصله اولی با آخری از مرکز تابش نور یکیه؟
    ما که کمک خواستیم نظرمون این بود که دوستان خارج از تعصب روی یه برند تجربیاتشون بر مبنای دلالیل فنی بگن تا ما بتونیم 10 سال دعاگو باشیم.
    ممنون....
    اگر من بگم الا و بلا سامسونگ بهترینه شما تو دلت نمی گی طرف داره تبلیغ می کنه؟ توی فروم هر کسی میاد از تجربیاتش می گه ولی معمولا کسی چند تا برند رو تو خونش کنار هم نداره که بیاد با تجربه بگه فلان نسبت به بهمان این مزایا رو داره.
    اولویت های افراد هم با هم فرق می کنه. اینکه می گم در مغازه تست کنید برای اینه که ممکنه شما مثل من برات مهم باشه تلویزیونی که می خری فایل های MKV با فرمت NTFS رو ساپورت کنه، وقتی رفتی در مغازه دیدی سونی فلشتو باز نمی کنه خوب سونی نمی خری.
    یا مثلا دوست دارید فیلم سه بعدی زیاد ببینید می رید روی ال جی مدل 57000 تست می کنید ببینید سه بعدیش چجوریه.
    انتخاب تلویزیون انقدر اهمیت داره که خودتون هم بابت تحقیق در موردش دست به کار بشید و فقط و فقط به توصیه افراد در فروم بسنده نکنید.
    Last edited by smhsh121; 27-05-2012 at 14:42.

17. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •