تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 167 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان اینطور که میگی الان lg lw9800 موجود نیست؟؟؟

راستی مگه باهاش مشکل پیدا کردی؟؟ مگه خراب شده برات می خوان اعویض کنن؟

من فردا 100 درصد میرم جمهوری امروز هم گفتم شاید بیشتر فروشگا ها بسته باشند نرفتم

چون می خوام 3 مدل مقایسه کنم

فقط بدیش اینه که هر کدوم از اینها که من می خواهم مقایسه کنم تو یک فروشگاه نیستند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببينيد برام كيفيت چه تصوير و چه صوت خيلي مهمه . و اينكه تو ما ه و اره هم تصاوير رو عالي نشون بده . ( كدوميكي از اين دوتا بهترن ؟؟‌ )
    و اينكه فرمتهاي تصويري رو روي USB جواب ميدن ؟ آيا فرمت MKV رو ميشه با همين زيرنويسهاي SRT تو اين تلويزيونها بدون مشكل ديد با USB خود تلويزيون ؟؟؟
    ببینید از نظر کیفیت تصویر ال جی و سامسونگ جفتشون خوبند و جفتشون هم فایل های MKV رو با زیرنویس فارسی بدون مشکل پخش می کنند. شما اگر می خواید بین این دو برند یکی رو انتخاب کنید بهتره اولویت های دیگه ای رو هم لحاظ کنید. مثلا تکنولوژی سه بعدی به کار رفته، اسمارت بودن، امکانات جانبی مثل وایرلس داخلی، فرکانس انطباق تصویر، قیمت و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینطور که میگی پس الان تو بازار LW98000 موجود نیست؟؟

مگه شما با TV مشکل دارید که باید تعویض بشه؟؟؟

من فردا 100 درصد برای مقایسه 3 tv به جمهوری میرم فقط بدیش اینه که هر 3 تا تلویزیون تو یک فروشگاه نیست که همزمان تست کرد

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من يكي از گزينه هاي ثابتم شارپ مدل LC-40LE8300X هست . و دوم ال جي يا سامسونگ . تو اين موارد ميخوام انتخاب كنم . ممنون .

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب من يكي از گزينه هاي ثابتم شارپ مدل LC-40LE8300X هست . و دوم ال جي يا سامسونگ . تو اين موارد ميخوام انتخاب كنم . ممنون .
    شارپ دو بعدیش خوبه ولی سه بعدیش چنگی به دل نمیزنه
    اگر سه بعدی تا40% برات مهم هست فقط ال جی وگرنه همون شارپ رو بگیر

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

6. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود
    یک سوال داشتم میخوام تا 2 میلیون بزارم برای تیوی نمیدونم سامسونگ بگیرم یا سونی و یا پاناسونیک لطفا راهنمایی گنید سه بعدی باشه و زیرنویس فارسی نشون بده با فلش ممنون

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود
    یک سوال داشتم میخوام تا 2 میلیون بزارم برای تیوی نمیدونم سامسونگ بگیرم یا سونی و یا پاناسونیک لطفا راهنمایی گنید سه بعدی باشه و زیرنویس فارسی نشون بده با فلش ممنون
    پس سونی نگیر چون پشتیبانی از فرمت های تصویریش ضعیفه. سامسونگ و ال جی جفتشون هم پشتیبانی از فرمت های تصویریشون قوی هست و هم زیرنویس فارسی رو نشون می دن. در مورد پاناسونیک هم اطلاعی ندارم.
    برای سه بعدی هم با این بودجه می تونید 40 اینچ سامسونگ یا 42 اینچ ال جی بگیرید.

9. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    یک سوال داشتم ، تلوزیون من سامسونگ 46 اینچ سری D8880 است و هنگامی که یک هارد اکسترنال را با پورت usb به آن متصل میکنم میتوانم عکسها و فیلمها و موزیک های موجود روی هارد را استفاده کنم ولی فیلم هایی را که با دوربین فیلم برداری خودم گرفتم و روی هارد ریختم که فرمت آنها mts و m2ts هست بیشترشان را اصلا لیست نمی کند و آنهایی را که لیست می کند موقع پلی کرن فقط چند ثانیه اول آنرا نشان داده و بقیه تصویر به هم میریزد لطفا چنانچه در حل این مشکل اطلاعاتی دارید کمک فرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من یه 6960 گرفتم، دیروز به ایکس باکس وصلش کردم که فوتبال بزنم، دیدم توپ وقتی سریع حرکت میکنه پشتش یه هاله سفید میمونه. بعضی وقتا هم تصویر میلرزه. در حالی که من قبلش که sony ex-500 داشتم که تازه 100Hz LCD بود، اصلا از این خبرا نبود. حالا اینکه LED 400Hz هستش باید اینجوری شه؟ کسی میدونه مشکل چیه؟طبیعیه؟ باید زنگ بزنم گارانتی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگه برات کیفیت تصاویر و نمایش رنگهای طبیعی مهمه به نظر من روی le8300x شک نکن . تکنولوژی کواترونش باعث بوجود آوردن یکی از بهترین رنگهای زنده و طبیعی شده و پنلش هم که ژاپنیه و به نظرم یه بار دیگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببین و از نزدیک راجع بهش قضاوت کن .
    و به نظر من اگه از رنگ تصاویر تند و غیر طبیعی خوشت میاد بین سامسونگ و الجی حتما" LG رو بگیر چون قیمت و خدماتش از سامسونگ مناسبتره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •