سلام.
من وقتی پچ رو میخوام نصب کنم اینerrorرو میده باید چیکار کنم؟
error creating temporary file
پچ هم از همینجا دانلود کردم!
سلام.
من وقتی پچ رو میخوام نصب کنم اینerrorرو میده باید چیکار کنم؟
error creating temporary file
پچ هم از همینجا دانلود کردم!
سلام
دوستان من هم بازی رو گرفتم. اول بازی یکسری مشکلات داشت که خیلی ناراحتم کرد مخصوصا دیدم اول بازی فریم ریتم از 30 بالاتر نمی ره! هر چند توی دمو هاش خوشکل 90 فریم رو می گرفتم! بعد از کلی این ور اون ور کردن و ور رفتن با بازی بالاخره حل شد و الان 40-60 فریم بعضی جاها 70 80 فریم هم می گیرم!البته بعضی جاها افت فریم هست که دیگه مشکل از بازیه فکر کنم با آپدیت های بعد بهتر هم بشه البته اگر آپدیتی در کار باشه! و اما من نکته های مهم رو جمع کردم شما هم بخونید ایشاالله جواب بده!
کدوم نسخه رو بگیریم؟
شما نسخه 4 تا dvd فکر کنم بهترین نسخه بازار باشه و موقع نصب بازی باید حدود 13.3 حجم بازی نصب شده باشه
----------------------------------------------------------------------------
با کدوم گرافیک بهتر جواب می ده؟
مسلما Nvidia
-------------------------------------------------------
بعد از نصب چه کار کنم؟
بعد از نصب بازی شما باید اول Patcher_EFIGS.exe رو اجرا کنید!
نکته بسیار مهم: دوستان می گند موقع اجرای این پچر وسط یا انتهاش ارور می زنه! دوستان بعد از نصب بازی یک پنحره باز می شه که از شما active code می خواهد حواستون باشه این پنجره باید بسته باشه و بعد پچر و اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------
مرحله بعد نصب پچ ها: خوب دوستانی که اول بازی هستید یعنی دقیقا بعد از نصب dvd این پچ رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از نصب هم این یکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: خوندم بعضی ها بعد از همه این کار ها باز هم مشکل نصب پچ دارند و کاری کردند جواب داد فایل های داخل coockedpc رو پاک کردند بعد پچ رو نصب کردند! البته واسه من به شخصه مشکل نداشت و این ها رو هم پاک نکردم
نکته: بعد از نصب پچ ها احتباجی به کرک نیست
--------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما دوستانی که از نصب بازی می گذره و کرک رو هم ریختند
اول این فایل رو دانلود کنید و فایل هاتون رو جایگزین کنید که فایل هاتون فایل ها اصلی بشه
بعد از جایگزینی هم پچ ها رو بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته: دوستانی که ستاپ بازیشون دستکاری شده و نمیتونند فایل configure.exe را اجرا کنند:
ابتدا فایل رجیستری زیر را دانلود کنید:
برای ویندوز 32 بیت:برای ویندوز 64 بیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس روی آن کلیک کنید تا اطلاعات آن به رجیستری ویندوز اضافه بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا وارد رجیستری ویندوز بشوید و به آدرس زیر بروید:
ویندوز 32 بیت: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CD Projekt Red\The Witcher 2
ویندوز 64 بیت: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red\The Witcher 2
در قسمتی که نوشته InstallFolder=C:\The Witcher 2 به جای C:\The Witcher 2 مسیر صحیح بازی رو وارد کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------
تنظیمات بازی:
خوب برای تنظیمات بازی این جوری من خوندم به نظر میاد دوستان Nvidia از سری 460 و بالاتر و دوستان ati هم از سری 5800 به بعد بازی رو در حالات high و ultra می تونند بازی کنند 1680 و 1920.
نکته های مهم در تنظیم: این 3 تا گرینه رو حتما disable کنید SSAO , UBERSAMPLING , V-SYNC
خوب اگر باز افت فریم داشتید این گزینه ها رو تغییر بدید: SHDOW QUALITY---LOW MEDIUM
TEXTURE MEMORY SIZE--- MEDIDUM
ANTI-ALIASING---- DISABLE
MOTION BLUR---- DISABLE
---------------------------------------------------------------------------
جهت اطلاع: برای نصب dlc کافیه فایل های اون که پسوند dzip دارند داخل فولدر coockedpc کپی کنید
---------------------------------------------------------------------------------
خواستید بدونید در بازی چند فزیم می گیرید هم از این نر افزار استفاده کنید
اجراش کنید برید توی بازی تعداد فریم رو با رنگ زرد گوشه تصویر می نویسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از همه دوستان موفق باشید
Last edited by T_L_O_T_D; 11-07-2011 at 12:58.
دوست عزیز پچ 1.1 رو که میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
Error creating temporary file![]()
Last edited by Cris9 ripper; 10-07-2011 at 19:55.
Patcher_EFIGS.exe رو اول باید نصب کنی و در ضمن توی progam files هم اگر بازی رو install کردی Unistall کن و یک جا دیگه بازی رو نضب کن
و اصولا یک کار دیگه هم که بعضی وقتی ها جواب می ده پچ رو بریز توی فولدر بازی از اوجا اجراش کن
Last edited by T_L_O_T_D; 10-07-2011 at 20:20.
این Patcher_EFIGS کجاس؟
میشه لینکشو بدین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by T_L_O_T_D; 11-07-2011 at 12:43.
بازم همین ارورو میده...دوباره نصب کنم؟
راهی نیست؟؟
راه دیگه واسش ندیدم!
من دو باره (دوباره که نه n باره ! ) نصب کردم . اولم پچ رو زدم بازم همون اروور رو میده :installed game version is invalid or incomplete
در ضمن این فایل ep9irvkv46m7cd/w2.rar اگه می شه یه جای دیگه آپلود کنین ممنون میشم واسه من نمیاد بالا.![]()
لینک تصحیح شد
خدمت شما
توجه داشته باشید شما کاری به کار کرک نداشته باش! مستقیم بعد از نصب بازی پچر رو اجرا کن بعد هم پچ ها بازی رو اجرا کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by T_L_O_T_D; 11-07-2011 at 12:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)