پیکه: سرالکس همیشه "رئیس" است
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسلونا، در استانه دیدار مقابل منچستریونایتد در فینال چمپیونزلیگ، سر الکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ را مورد ستایش قرار داد.
پیکه که بین سال های 2004 تا 2008 برای منچستریونایتد بازی می کرد، سرمربی اسکاتلندی را به دلیل قهرمانی های زیادی که به دست آورده، تحسین کرد.
او در گفتگو با میرر گفت:"سر الکس همیشه رئیس است و خواهد بود. او واقعا فوق العاده است. او جام های زیادی برده و منسچتریونایتد را بهترین تیم انگلیس کرده است. "
علیرغم اینکه پیکه در زمان حضور در الدترافورد بازی های زیادی برای یونایتدها انجام نداد با این وجود معتقد است سرمربی اسکاتلندی تاثیر زیادی روی پیشرفتش داشته است.
" اگرچه بازی های زیادی برای منچستریونایتد انجام ندادم، رابطه خیلی خوبی با او داشتم. او همیشه با من رک و صادق بود. چون او رک حرفش را می زد، من هیچ مشکلی با او نداشتم.
شرایط سختی است وقتی نمی دانید برای چه بازی نمی کنید اما آنها دو مدافعان مرکزی فوق العاده داشتند، ریو فردیناندو نمانیا ویدیچ بنابراین خیلی سخت بود که بازی به من برسد.
من از 17 سالگی آنجا بودم و وقتی به بارسلونا برگشتم، 21 سالم بود. جراردی که به نوکمپ برگشت خیلی متفاوت بود."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید