تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 171 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اساتيد من گرافيک اينتلو که دسيبلش ميکنم وري استارت ميشه سيستم با اينکه. گرافيک انوديا نصبه در ديوايس منجر بعد از بالا اومدن سيستم اصلا گرافيک نداره وروي هر بازي که ميرم همين پيغامو مبني برفاقد گرافيک بودن سيستمو ميده جواب بديد ممنون ميشم ايرادش حاده برم عوض کنم کمي عجله دارم مهلت تعويض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون از توجه شما منظورم تمام اموزشها رو رفتم وقتي گرافيک اينتلو دسيبلش ميکنم هيچ گرافيک ديگه اي ندارم يعني نصبه فقط در ديوايس منجر عملا کنترل پنل گرافيک اينوديا وجود نداره تا اينتلو اينيبل کنم وفقط با اون اينتل کار ميکنه با اين دراو جديد حله لينکها خرابن يا فايل روبرداشتن ميشه لينک بديد ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من لپ تاپ Dell Inspiron 5110 Core i 7 دارم و براش یک کول پد 3 فنه خریداری کردم .
    میخواستم بدونم وقتی این کول پد 3 فنه به لپ تاپ وصل باشه مشکلی برای سخت افزار لپ تاپ مانند درگاه USB ، باتری و . . . ایجاد نمی کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام در مورد زیگورات نمایندگی اصلی که ما به اسم زیگورات میشناسیم سایت با دامنه Com تو سایت برید لیست فروش هست ولی جدیدا قیمت رو نمی زنن تلفن بزنید بهتون میدن.
    در مورد ریفر بودن چند بار توی صفحات قبل به صورت کامل توضیح داده شده بررسی کنید.
    در مورد ریویژن B2 یا B3 باید بایوس آپدیت رو کنید حتما باید B3 نشون بده البته من تا حالا موردی که B2 بزن بعد از آپدیت ندیدم احتمالا هم این مدل چون بعد از حل مشکل مادربرد ها ارائه شده مشکلی در این مورد نداره ولی حتما چک کنید.
    در موقع خرید کانفیگ مهم نیست شما فقط چک کنید ریفر نباشه ولی حتما با گرافیک GT 525 بگیرید چون خیلی قویتر از 6470.
    ممنون دوست عزیز از جواب شما.من چون تازه عضو شدم نه میتونم تشکر کنم و نه پیام خصوصی بدم.همونطور که گفتم از لب تاپ چیزی سر در نمیارم.اگر ممکنه شما یا یکی از دوستان بصورت ساده راه چک کردن بایوس رو بهم بگید و همچنین بازهم متوجه نشدم وقتی تگ لیست دستگاه رو در سایت دل میزنیم کدوم اطلاعاتی که نوشته میشه به معنی ریفر بودن یا نبودن دستگاه است؟

داره خودمونی میشه persianboy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک مدتی نبودم و الان که اومدم می بینم که این تاپیک هنوز رو پا هست و از تب و تاب نیفتاده، تشکر از mansia و FremderJunge و بقیه دوستان بخاطر پاسخگوییشان به سوالات.

درمورد بلوتوث مثل اینکه بعضی از دوستان مشکل داشتند که تجربم رو در اختیارتون میگذارم ممکنه بکار بیاد.
    توی قسمت Tray کنار ساعت ویندوز آیکون بلوتوث باید باشه که با راست کلیک روی اون و بعد هم کلیک روی تک گزینه Torn Adapter on بلوتوث روشن میشه وبعد گزینه Send by Bluetooth to به راست کلیک اضافه میشه وبالعکس با کلیک روی Torn Adapter Off در همون Icon tray این گزینه از لیست راست کلیک حذف میشود.

من به دو موبایل یکی N73 نوکیا و دیگری K510 سونی اریکسون هم فایل ارسال کردم و هم از اونها به laptop که ساکسفول بود. از طریق بلوتوث موبایل که بسته جی پی آراس سیم کارتش رو فعال کرده بودم یک کانکشن ساختم و به اینترنت متصل شدم. بازهم مشکلی نبود چه با n73 و چه باk510 هردوشون و البته جداگونه و بدون نیاز به نصب Nokia pc suite و امثال اون!

اما یکسری از تنظیمات بلوتوث که ممکنه مشکل دوستان با تغییرات در اون حل بشه:
    در کنترل پنل تو تکست باکس بالا سمت راست همونجایی که نوشته search control panel تایپ کنید: Bluetooth که سه حرف اولش رو بزنید کفایت میکنه، بعد در سمت چپ در قسمت Devices And Printers روی Change Bluetooth Settings کلیک کنید تا پنجره تنظیمات بلوتوث باز بشه. درتب اول یعنی options در قسمت Discovery تیک گزینه مربوطه باید زده شده باشه تا لپ تاپتون توسط موبایل یا هر بلوتوث دیوایس دیگه ای قابلیت پیدا شدن داشته باشه.

در همون تب و در قسمت Connections گزینه اول اجازه میده تا موبایل یا هر بلوتوث دیوایس دیگه ای اجازه داشته باشه که به سیستم شما وصل بشه و گزینه دوم زمانی که یک موبایل یا هر بلوتوث دیوایس دیگه ای می خواد به سیستم شما وصل بشه با یک alert به شما خبر میده . تیک هردوشون باید زده شده باشه.

همچنین درقسمت زیر اون تیک گزینه show the …. باید زده شده باشه تا آیکون بلوتوث همیشه در قسمت icon tray کنار ساعت ویندوز نمایش داده بشه.

در تب share هم تیک گزینه اول که برای ارسال و دریافت فایل هست باید زده شده باشه . در زیر اون هم می تونید مسیر فایلهای گرفته شده ازطریق بلوتوث رو تعیین کنید.
    گزینه زیرش هم برای اشتراک گذاری پرینتره که مثلا با موبایلتون میتونید از یک فایل درون موبایل پرینت بگیرید با پرینتری که به لپ تاپتون وصله.
    اینها گزینه های مهمش بود که توضیح دادم. باز اگه مشکلتون حل نشد درایور بلوتوث رو عوض کنید و جدیدترش ورژنش رو نصب کنید.

موفق باشید.
    Last edited by persianboy2000; 05-07-2011 at 23:40.

6. 3 کاربر از persianboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از جواب شما.من چون تازه عضو شدم نه میتونم تشکر کنم و نه پیام خصوصی بدم.همونطور که گفتم از لب تاپ چیزی سر در نمیارم.اگر ممکنه شما یا یکی از دوستان بصورت ساده راه چک کردن بایوس رو بهم بگید و همچنین بازهم متوجه نشدم وقتی تگ لیست دستگاه رو در سایت دل میزنیم کدوم اطلاعاتی که نوشته میشه به معنی ریفر بودن یا نبودن دستگاه است؟
    این پست ها و لینک هایی که دوستان قرار دادن بخونید سوالی داشتید من در خدمتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

8. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    من لپ تاپ Dell Inspiron 5110 Core i 7 دارم و براش یک کول پد 3 فنه خریداری کردم .
    میخواستم بدونم وقتی این کول پد 3 فنه به لپ تاپ وصل باشه مشکلی برای سخت افزار لپ تاپ مانند درگاه USB ، باتری و . . . ایجاد نمی کنه ؟
    سلام مدل کول پدتون چیه؟
    بستگی داره کول پدتون استاندارد باشه یا نه اگه استاندارد باشه که اصلا مشکلی نیست من خودم یه Deepcool مدل n8 دارم البته 2 فنه که تاثیر آنچنانی تو خنک کردن نداره شاید در کل یک درجه دما رو کاهش بده باید برم یه کول پد درست حسابی که خودش آداپتور جداگانه داشته باشه بگیرم.

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

ممنون از توجه شما منظورم تمام اموزشها رو رفتم وقتي گرافيک اينتلو دسيبلش ميکنم هيچ گرافيک ديگه اي ندارم يعني نصبه فقط در ديوايس منجر عملا کنترل پنل گرافيک اينوديا وجود نداره تا اينتلو اينيبل کنم وفقط با اون اينتل کار ميکنه با اين دراو جديد حله لينکها خرابن يا فايل روبرداشتن ميشه لينک بديد ممنون
    حتما گرافیم انویدیا رو نصب نکردید اگه نه تو Device Manager باید هر دو رو نشون بده.
    من از پست زیر لینک دوم گرفتم اینو نصب کنید مشکل حل میشه.
    کد:

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کارت گرافیک این لب تاب چطوره>
    آیا با کارت ATi 6470 DDR5 خیلی تفاوت داره؟ممنون . تا 750 چه کانفیگی میتوانم انتخاب کنم
    خواهشا سریعتر ممنون

یه سایت بود که کارت گرافیک ها را مقایسه و ... اسم اون سایت رو هم اگه امکان داره بذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    چند تا سئوال داشتم:

لپ تاپ Dell Inspiron 5110-A با این مشخصات میخوام بگیرم:
    پردازنده:
    Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    6 GB DDR3
    هارد دیسک:
    640 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
    با قیمت 1 میلیون
    1: لپ تاپ خوبی هست؟
    2:در مقایسه با acer با همین مشخصات کدوم پیشنهاد می کنین؟
    3: نصب ویندوز xp برای من حیاتی هستش آیا میشه روش نصب کرد، اگه نمیشه روی چه لپ تاپی میشه نصب کرد؟
    4:Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition این ویندوز شامل کلیه درایورهای SATA یا AHCI و RAID برای چیپستهای Nvidia و Intel می باشد،
    میشه این ویندوز روی لپ تاپ نصب کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام اگه ویندوزتون رو آپدیت کردید این جور مشکلات عادیه من خودم ویندوزم رو مرتب آپدیت کردم بعد از چند هفته یه سری مشکل برام پیش اومد از جمله سرعت لود ویندوز به شدت پایین اومد تقریبا 5 دقیقه طول می کشید یا وسط کار هنگ می کرد و یا ریست میشد که مشکل من با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
    اگه ویندوز رو آپدیت نکردید و مشکل از ویروس هم نیست ویندوزتون رو عوض کنید مشکل حل نشد شاید عیب سخت افزاری باشه.
    نتیجه اخلاقی که من گرفتم این بود که دیگه هیچ وقت ویندوزم رو آپدیت نکنم.
    سلام؛
    بعد از نصب ویندوز فقط آپدیت‌هایی که توی CD ویندوز بود را نصب کردم (سرویس پک1 و دو تا آپدیت KB958559 و KB977206 و برنامه Windows XP Mode)، به نظر شما ویندوز را بدون این آپدیت‌ها دوباره نصب کنم مشکلم حل میشه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •