نه مشکل از آپدیت بایوس نیست منم آپدیت کردم و بعد از آپدیت هم ریکاوری کردم و مشکلی نداشته
خب وقتی تو قسمت recovery manager میگه باید با DVD ریکاوری کنید dvd هاتون رو بزارید تو دستکاه تا شروع به ریکاوری کنه
نه مشکل از آپدیت بایوس نیست منم آپدیت کردم و بعد از آپدیت هم ریکاوری کردم و مشکلی نداشته
خب وقتی تو قسمت recovery manager میگه باید با DVD ریکاوری کنید dvd هاتون رو بزارید تو دستکاه تا شروع به ریکاوری کنه
ممنون که جواب دادی اما نمیگه dvd هاتونو بذارید میگه با dvd ریکاوری کنید که گفتم موقع اونکار ارور میده.
اما بالاخره درستش کردم ویندوز رو به یه زمان قبلتر restore کردمو بعد با dvd ریکاوری گرفتم.
واسه پارتیشن بندی من acronis 13 رو امتحان کردم اما باز میرم ورژن 11 رو هم گیر میارم.
تو هارد من مشخصات پارتیشنها دینامیکه هارد شمام همینجوریه؟
دوستان عزيز من هم 2-3 روز ميشه كه يكي از اينا خريدم . اما هنوز بابت چيپست اينا نگرانم . البته شماره سريال من هم بالاتر از 108 است اما در device manager اين هم ديده ميشه intel 6 series/ c200... من با پشتيباني آنلاين اچ پي هم با دو سه نفرشون چت كردم . اما جواب درست حسابي نشنيدم . اما همشون تاكيد داشتند كه اگه اون در ديوايس منيجر ديده بشه ممكنه كه از چيپ هاي نا سالم باشه . و اين چيپ ها در پورت هاي 2 تا 5 كه مربوط ميشه به 3گيگابايت . مشكل دارند. من نگاه كردم به دي وي دي . ميبينم كه به پورت 5 وصله ولي هارد به پورت 0 وصله كه مربوط به 6 گيگا هست. در ضمن اينتل هم گفته اين چيپ هاي معيوب واسه B2 ها است . كه در ژانويه تا 15 مي جمع آوري ميشوند ولي از فوريه شروع به ساخت B3 ها كرده كه سري برطرف شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ها چسبيديد به صداي لپ تاپ چجوريه . فلانه بهمانه . اصل قضيه كه ممكنه 2-3 ماه ديگه رو بده رو فراموش كرديد .
من با برنامه cpu -z نگاه كردم B2 نشان ميده . ولي يه جايي هم خوندم كه احتمالا بعد از تعويض چيپ بايوس آپديت نشده باشه .
من بايوس رو هم آپديت كردم و درايو چيپ رو دوباره نصب كردم . اما باز همونه .
يه گزينه آخر وجود داره اونم اين كه احتمالا اگه ويندوز ديگه اي به غير از مال خوده لپ تاپ روش نصب كنيم B3 نشون بده . شايدم نده . اما من اين احتمال رو هم ميدم كه شايد b2 در رجيستري ويندوز خوابيده و با تعويض ويندوز و نصب درايو چيپ عوض بشه .
نظرتون چيه ؟
دوستان عزيز من هم 2-3 روز ميشه كه يكي از اينا خريدم . اما هنوز بابت چيپست اينا نگرانم . البته شماره سريال من هم بالاتر از 108 است اما در device manager اين هم ديده ميشه intel 6 series/ c200... من با پشتيباني آنلاين اچ پي هم با دو سه نفرشون چت كردم . اما جواب درست حسابي نشنيدم . اما همشون تاكيد داشتند كه اگه اون در ديوايس منيجر ديده بشه ممكنه كه از چيپ هاي نا سالم باشه . و اين چيپ ها در پورت هاي 2 تا 5 كه مربوط ميشه به 3 گيگابايت . مشكل دارند. من نگاه كردم به دي وي دي . ميبينم كه به پورت 5 وصله ولي هارد به پورت 0 وصله كه مربوط به 6 گيگا هست. در ضمن اينتل هم گفته اين چيپ هاي معيوب واسه B2 ها است . كه در ژانويه تا 15 مي جمع آوري ميشوند ولي از فوريه شروع به ساخت B3 ها كرده كه سري برطرف شده است.
شما ها چسبيديد به صداي لپ تاپ چجوريه . فلانه بهمانه . اصل قضيه كه ممكنه 2-3 ماه ديگه رو بده رو فراموش كرديد .
من با برنامه cpu -z نگاه كردم B2 نشان ميده . ولي يه جايي هم خوندم كه احتمالا بعد از تعويض چيپ بايوس آپديت نشده باشه .
من بايوس رو هم آپديت كردم و درايو چيپ رو دوباره نصب كردم . اما باز همونه .
يه گزينه آخر وجود داره اونم اين كه احتمالا اگه ويندوز ديگه اي به غير از مال خوده لپ تاپ روش نصب كنيم B3 نشون بده . شايدم نده . اما من اين احتمال رو هم ميدم كه شايد b2 در رجيستري ويندوز خوابيده و با تعويض ويندوز و نصب درايو چيپ عوض بشه .
نظرتون چيه ؟
تکلیف چیه بلاخره؟؟؟
با این اوضاع داره من رو نگران میکنه
قضیه داره بودار میشه...
شما میخواید بگید ممکنه هنوز مشکل داره باشه؟؟؟![]()
نگراني شما بي مورده دوست عزيز خود سايت اچ پي گفته توليد بي 2 رو از فوريه متوقف كرده و از سريال 108 به بالا اين مشكل برطرف شده اگه سريال شما از 108 پايينتر باشه اون موقع ببينيد c200 توي ديوايس منيجر هست يا نه به نظرم شما با تعويض ويندوز اين مشكل رو ميتونيد برطرف كنيد و نگران نباشيد اصلا چون منم خودم msi 620 رو كه ديدم توي ديوايس منيجرش c200 هستش ولي از نوع اصلاح شده سندي بريج بود الان هم هم اون 620 مثل ساعت داره كار ميكنه هم اين لپ تاپ اچ پي خيالتون راحت اگه مشكلي داشت شايد من كه روزي 10 ساعت روشنش ميكنم همش دارم ازش رندر مي گيرم متوجهش ميشدم اما يكمي ناراحتم چون اگه منتظر ميموندم و صبر ميكردم تا لنوو بياد باز ميتونستم انتخاب مطمئن تري بكنم چون تو رويوي لنوو خيلي از سرعتش تعريف شده كه در عرض 9 ثانيه ويندوز 7 بوت ميشه!!! حالا منتظر لنوو هستم اگه اون واقعا آس بود يكمي ناراحت ميشم چون ديگه نميتونم لپتاپمو بفروشمو برم دوباره يه چيزه ديگه بخرم !! خدا كنه لنوو هم در حد همين لپتاپ باشه...
Last edited by .princess; 18-05-2011 at 12:29.
دست شما درد نکنه.چقد بفکر بقیه هستید که ممتظر لنوو هستند!!
میشه 2تا سوال بپرسم؟
اول اینکه این زمزمه های مربوط به مشکل دار بودن 6090 چیه؟شما 6090 داری؟راضی هستی ازش؟واسه رندر با vray چطوره؟رندر های سنگین رو سریع میگیره نسبت به pc ؟
به نظرت وایسم واسه y570 یا برم واسه خرید 6090 ؟ مگه چه برتری داره نسبت به 6090 که باید واسش معلوم نیست چقد صبر کنم و قیمتش هم معلوم نیس چقدر باشه؟!!(آخه امروز زنگ زدم به چندتا نمایندگی یا میگفتند y560 جدید اومده دیروز و معلوم نیس کی y570 بیاد یا میگفتند اصلا تا 1ماه دیگه هم نمیاد و شاید اصلا سازگار نیارش واسه ایران!!)
بلاخره چی کار کنم بنظرت؟
دوستان به نظر من 6090 بهترين لپ تاپ است . اچ پي هم بهترين توليد كننده لپ تاپ تو دنيا است .
اما همه نگراني من مربوط به چيپ سري 6 اينتل است كه خود اينتل گفته B2 ها مشكل دارند.
فكر كنم براي همه شما هم با برنامه cpu-z ورژن چيپ رو B2 نشون بده .
من خودم 1 ماه قبل اين مشكل چيپ هاي جديد رو ميدونستم . اما انتظار داشتم با توجه به گفته خود Hp در مورد شماره سريال . لپ تاپ من B3 رو نشون بده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تو اين سايت يه قسمت پايين نوشتهاين يعني بايد شامل هر دو گزينه شماره سريال و ديوايس منيجر بشه . ( البته احتمالا اچ پي اين صفحه رو قبل از توليدات جديدش زده باشه كه كاربراش براي تشخيص سري 6 بودن چيپ اينو نوشته باشه )
- For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.
و تعجبم از اينكه من از سايت اچ پي با 4-5 نفرشون چت كردم . يكيشون ميگفت لپ تاپت از روي سريال مشخصه كه ايرادي نداره ولي وقتي گفت ديوايس منيجر رو ببين . گفتم زده intel 6 series / C200 گفت احتمالا مشكل داره . من هم گفتم پس چرا اچ پي گفته از رو شماره سريال مشكل نداره . گفت بايد با نمايندگي هاش تماس بگيري تا بدوني مشكل داره يا نه و براي تعويض يا تعميرش از اونا بپرسي
نكته ديگه اينكه چون اينتل خودش گفته با ساتا 6 گيگ ها مشكل نداره . اچ پي هم آورده هارد رو به پورت 0 وصل كرده كه مربوط ميشه به ساتا 6 . ولي دي وي دي رو پورت 5 هست كه مربوطه به ساتا 3 . (پورت 0 و1 مربوط به ساتا 6 گيگ و 2-5 مربوط به ساتا 3 گيگ است) پس در مورد سرعت هارد فكر نكنم مشكلي برامون پيش بياد ولي اگه از چيپ هاي معيوب استفاده شده باشه احتمالا در كپي و ... دي وي دي رايتر مشكل داشته باشيم .
نكته ديگه هم اينه كه قبلا گفتم احتمالا هم چيپ ما B3 باشه و من همه راه ها رو امتحان كردم فقط راه آخر فهميدن B2 يا B3 نصب كردن يك ويندوز جديد به غير از مال خود لپ تاپ است . ( ريكاوري جواب نميده ) چون احتمال داره اچ پي بعد از در آوردن B2 چيپ B3 رو نصب كرده ولي در رجيستر اين B2 لعنتي خوابيده و برنامه cpu-z هم ميره از اونجا ميخونه .
بعد از كلي بحث در مورد شماره سريال و ديوايس منيجر براي فهميدن مشكل دار بودن لپ تاپ يا مشكل دار نبودنش با يكي از اسيستنت هاي اچ پي و بي نتيجه ماندن . اينو گفتم
اچ پي ميتونست رو قوطي لپ تاپ هايي كه B3 استفاده كرده يه برچسب 100 تومني بزنه كه مردم قبل از خريد ميدونستند كه اين از سري جديد است يا سري قبليه . كاري كه الان ايسوس و گيگا و... رو مادربوردهاي جديدش زده.
. جوابش اين بود كه ما نميتونيم شما رو پشتيباني كنيم و فقط مال امريكا و كانادا هستيم . چند تا شماره تلفن از دبي و عربستان و بحرين و عراق و... به من داد كه با اينا تماس بگير تا براي تعويض يا تعمير و يا صحت موضوع اونا بهت بگن .
بعد از كلي بحث در مورد شماره سريال و ديوايس منيجر براي فهميدن مشكل دار بودن لپ تاپ يا مشكل دار نبودنش با يكي از اسيستنت هاي اچ پي و بي نتيجه ماندن . اينو گفتم
اچ پي ميتونست رو قوطي لپ تاپ هايي كه B3 استفاده كرده يه برچسب 100 تومني بزنه كه مردم قبل از خريد ميدونستند كه اين از سري جديد است يا سري قبليه . كاري كه الان ايسوس و گيگا و... رو مادربوردهاي جديدش زده.
. جوابش اين بود كه ما نميتونيم شما رو پشتيباني كنيم و فقط مال امريكا و كانادا هستيم . چند تا شماره تلفن از دبي و عربستان و بحرين و عراق و... به من داد كه با اينا تماس بگير تا براي تعويض يا تعمير و يا صحت موضوع اونا بهت بگن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)