تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 241 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

2 تا رم یکی هستن ! ( با هم خریدم )

روی بردم 4 تا اسلات داره >>>>>>>>>> آبی - مشکی آبی - مشکی *

که مشکی که ستاره داره الان روش رم هست ! ولی هر کدوم از اسلات های دیگه رو رم میذارم هنگ میکنه !!!!!

بایوس هم با اینترنت میشه آپدیت کرد؟
    رمها رو ابتدا داخل اسلاتهای آبی تست کنید جفت بعدش دراخل مشکی از آخر سرم روی اسلاتهای ردیف اول مشکی و آبی نشد ردیف دوم مشکی آبی برای آپدیت بایوس هم ازبرنامه ASUSupdate هم میتونید استفاده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما رم هاتون رو جدا جدا تست کردین ؟
    این کار رو انجام بدین و نتیجه رو بگین
    یعنی، الان، مشکل از رم هست؟ و ربطی به 32 بیت بودن یا 64 بیت بودن سیستم عامل و آنتی ویروس نداره؟

من تا حالا از این کارها نکردم و راستش رو بخواهید می ترسم دست به سخت افزار سیستم بزنم تا خدایی نکرده اتفاقی نیافته.

منظورتون از جدا جدا یعنی اینکه یک رم رو بردارم و سیستم رو لود کنم و دوباره اون یکی و سپس هر دو؟ همون جایی که هستن، دوباره همونجا بگذارم؟ بلایی سر اطلاعات درون هارد نمی یاد؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی، الان، مشکل از رم هست؟ و ربطی به 32 بیت بودن یا 64 بیت بودن سیستم عامل و آنتی ویروس نداره؟

من تا حالا از این کارها نکردم و راستش رو بخواهید می ترسم دست به سخت افزار سیستم بزنم تا خدایی نکرده اتفاقی نیافته.

منظورتون از جدا جدا یعنی اینکه یک رم رو بردارم و سیستم رو لود کنم و دوباره اون یکی و سپس هر دو؟ همون جایی که هستن، دوباره همونجا بگذارم؟ بلایی سر اطلاعات درون هارد نمی یاد؟
    بله با هر رم به صورت تک یه مدت کار کنین ببینین BSOD میده یا نه
    نه مشکلی پیش نمیاد

4. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsham_joon_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من به این نتیجه رسیدم که مشکل اصلی سیستمم رم هامه !
    سیستم من فقط با یه رم می تونه کار کنه !

هر مدلی که فکرشو بکنید من تست کردم ! جواب نمی ده !!!!!

بایوس هم آپدیت کردم ! ویندوز هم آپدیت کردم ! با آنتی ویروس ، بی آنتی ویروس ، با برنامه ، بی برنامه فرق نمی کنه !

به محض اینکه رم دوم رو در اسلات میذارم ، بعد از 3-4 دقیقه کار کردن ، سیستم هنگ میکنه ، حتی بعضی مواقع موقع روشن کردن ، windows exploler هم خوب اجرا نمی شه و حی اخطار میده که می خواد ریستارت بشه !!!!

خب دلیلش چیه ؟ چرا نمی شه 2 تا رم رو با هم استفاده کرد ؟

داره خودمونی میشه arsham_joon_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عکس رم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اون راههایی که گفتم انجام دادین یعنی ابتدا داخل اسلاتهای آبی رم تست کنید نشد رو اسلاتهای مشکی آخر سرم تو دو تا اسلات اول بازم اگر نشد تو اسلاتهای دوم تست بشه درضمن شماگزینه extreme memory profile از داخل ستاپ enable کنید ببینید درست میشه یا نه برنامه cpu-z رو نصب کنید بعدش یک عکسم از تپ مموری جفت رمها اینجا آپلود کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من به این نتیجه رسیدم که مشکل اصلی سیستمم رم هامه !
    سیستم من فقط با یه رم می تونه کار کنه !

هر مدلی که فکرشو بکنید من تست کردم ! جواب نمی ده !!!!!

بایوس هم آپدیت کردم ! ویندوز هم آپدیت کردم ! با آنتی ویروس ، بی آنتی ویروس ، با برنامه ، بی برنامه فرق نمی کنه !

به محض اینکه رم دوم رو در اسلات میذارم ، بعد از 3-4 دقیقه کار کردن ، سیستم هنگ میکنه ، حتی بعضی مواقع موقع روشن کردن ، windows exploler هم خوب اجرا نمی شه و حی اخطار میده که می خواد ریستارت بشه !!!!

خب دلیلش چیه ؟ چرا نمی شه 2 تا رم رو با هم استفاده کرد ؟
    شما رمتون رو با MemTest86+ چک کنین
    Memtest86+ V4.20
    http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.iso.zip

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من نتوستم سیستم رو بالا بیارم. حتی ریست و یا خاموش نمی شد که از برق کشیدم. یکی ار رم ها رو که به سمت پردازنده هست برداشتم و به راحتی و بدون دردسر وارد سیستم شدم.
    حالا این رم رو سر جاش می گذارم و رم دوم رو بر می دارم و اوضاع رو گزارش می کنم.

دور دوم و با رم دوم: حالا رمی رو که در آورده بودم رو سر جاش گذاشتم(رمی که کنار پردازنده است) و رم کناری رو برداشتم. الان هم بدون هیچ دردسری وارد سیستم شدم.

مدت زمان آزمایش برای هر رم رو حدوداض 5 دقیقه در نظر گرفتم.

اینقدر الان راحتم که دوست داشتم همین 2 گیگ رم روی سیستمم داشته باشم. به سیستم، استراحت می دم و دوباره با همین رم 2 گیگ بالا می آیم و دوباره گزارش می کنم.

استراحت 10 دقیقه ای به سیستم دادم یعنی سیستم رو خاموش کردم و الان با همون رم 2 گیگی که نزدیک پردازنده است وارد سیستم شدم و هیچ دردسری هم نداشتم.

حالا دو رم رو کنار یکدیگه قرار می دم و مثل قبل وارد سیستم می شم. این کار رو کردم و مشکلی نیست. اگه فردا صبح بتونم به راحتی وارد سیستمم بشم، یعنی مشکلی نیست چون هر روز و هر دفعه که چند ساعتی به سیستمم استراحت می دم دچار این مشکل می شم.

پس مشکل از کجاست؟
    Last edited by قله بلند; 25-09-2011 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    امروز دچار همون مشکل سابق شدم. دو رم در کنار هم هستند. اگه نیاز به آزمایش دوباره هست بهم بگید و دقیقاً اینکه چه مدت، تست رو انجام بدم.
    متشکرم

ویرایش: در حال حاضر یکی دو ساعتی هست که دارم با یک رم کار می کنم و فعلاض مشکلی ندارم. اگه لازمه، تا 24 ساعت با همین یک رم کار کنم.
    Last edited by قله بلند; 25-09-2011 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امروز دچار همون مشکل سابق شدم. دو رم در کنار هم هستند. اگه نیاز به آزمایش دوباره هست بهم بگید و دقیقاً اینکه چه مدت، تست رو انجام بدم.
    متشکرم

ویرایش: در حال حاضر یکی دو ساعتی هست که دارم با یک رم کار می کنم و فعلاض مشکلی ندارم. اگه لازمه، تا 24 ساعت با همین یک رم کار کنم.
    سلام
    شما همان مدت زمان رو که با دو تا رم BSOD میگیرین رو با هر کدوم از رمها به صورت جدا کار کنین
    و با اون برنامه ای که گفتم هم رمهاتون رو تست کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •