منظورتون چهار چرخه؟مثل اینکه از سریال قبلی قسمتاش زیاد تر هم هست؟!
بله از اون خیلی بیشتره(خوشبختانه)اون سریال مخصوص عید ساخته شده بود و 15 قسمتی بود.ولی ساختمان پزشکان 45 قسمته.
منظورتون چهار چرخه؟مثل اینکه از سریال قبلی قسمتاش زیاد تر هم هست؟!
بله از اون خیلی بیشتره(خوشبختانه)اون سریال مخصوص عید ساخته شده بود و 15 قسمتی بود.ولی ساختمان پزشکان 45 قسمته.
55 قسمته. اون طور که تو همشهری جوان خوندم. پیمان قاسم خانی هم فقط چند قسمت رو کامل نوشته و تو مصاحبه امیدواری کرده بود مردم از قسمت های جدید که توسط نویسنده های جدید نوشته شده اند هم استقبال کنم. (فکر با توجه با تاریخ مصاحبه و چاپ مجله ما باید الآن اون قسمت ها رو ببینیم)
نگویعنی خوشیمون بهمون چند قسمت بود؟
![]()
نشست نقد و بررسی سریال «ساختمان پزشکان» در فرهنگسرای رسانه با حضور سروش صحت، نویسندگان، بازیگران و دیگر سازندگان مجموعه و امیر قادری
اولین نشست از سلسله برنامه های "پیشواز" فرهنگسرای رسانه ، به نقد و بررسی سریال «ساختمان پزشکان» به کارگردانی سروش صحت اختصاص یافته است.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، مجموعه «ساختمان پزشكان»، كاري از گروه فيلم و سريال شبكه سه سيماست و موضوع آن درباره: روانشناسی به نام نيما افشار است که با همسرش (یکی از بيماران سابقش) است در همسايگي والدينش زندگي ميكند. داستانهاي مجموعه به زندگي پر درد سر نيما ميپردازد. در ميان مشكلاتش با بيماران مختلف و گرفتاريهاي مالي ناشي از پرداخت اجاره خانه، اقساط مختلف، مهريه همسر سابقش، تلاش دائمي براي حفظ آرامش و صلح بين والدين بيملاحظه و همسر وسواسياش دارد.
اين سريال در 60 قسمت 40 دقيقهاي به تهيهكنندگي محسن چگيني ساخته شده و بهنام تشكر، بيژن بنفشهخواه، شقايق دهقان، هومن برقنورد، فرناز رهنما، هوشنگ حريرچيان، پروين قائم مقامي، رضا كريمي، اميد روحاني، اصغر حيدري، نعيمه نظام دوست، مونا فرجاد، مهدي محمدزاده، مجيد شهرياري، ميثاق جمشيدي و محمد شيري در آن ايفاي نقش ميكنند.
نشست نقد و بررسی مجموعه تلوزیونی "ساختمان پزشکان"روز سه شنبه 24 خردادماه با حضور سروش صحت، محسن چگینی، مهراب قاسم خانی، بیژن بنفشه خواه، بهنام تشکر، هومن برق نورد،شقایق دهقان، فرناز رهنما و امیر قادری از ساعت 15در فرهنگسرای رسانه برگزار می شود.
علاقمندان جهت شرکت در این برنامه می توانند به میدان ولیعصر ابتدای بلوار کشاورز جنب پایگاه انتقال خون فرهنگسرای رسانه مراجعه و یا با شماره تلفن :88800613 کنند.
واقعا سریال بی محتوا ومسخره ایه...! واقعا دیگه دارم به این نتیجه میرسم که اگه یه سبزی فروش هم بره تلویزیون بخواد سریال طنز بسازه بهش اجازه میدن...! آخه سروش صحت رو چه به کارگردانی...؟! واقعا سریال بیخودیه...! اگه بازی تک ستاره تئاتریه این سریال یعنی هومن برق نورد نبود مطمئنا همین چهارتا بیننده هم این سریال نداشت...! واقعا آدم دلش برای این مردم میسوزه که این شبای تابستون باید چه مزخرفاتی رو ببینن...!
تو مصاحبه گفته بود ۶ قسمت رو کامل نوشته. خب تا حالا که بیشتر از ۶ قسمت پخش شدهنگویعنی خوشیمون بهمون چند قسمت بود؟
![]()
![]()
چه عجب یه منتقد پیدا شد واسه این سریال !
انقدر از این سریال تعریف کردیم که زد زیر دلمون !
خب دوست عزیز میگفتی .... که بی محتواست ها ؟چهار تا بیینده ؟ عجب ...
با اینکه تا حدودی درست میگین اما شما این سریال رو باید با سریال های صدا و سیما مقایسه کنی
لااقلش اینکه از یه سری سریال هایی چون چهار چرخ خیلی بهتره![]()
به قول مجید اولین منتقد این سریال هستیند تبریک میگم بهتون
این سریال برعکس حرف شما کاملا پر محتوا هست فقط باید دقت کرد
"مثلا همین الان نیما به تهیه کننده ی رادیو گفت بیاید در مورد خط قرمز ها و محدودیت هاتون برنامه بسازیم؟
که اون گفت مگه واسه تهیه کننده ها اینجا خط قرمزی هم وجود داره ؟"
که داشت به وضعیت نابسامان الان اشاره می کرد !
سلام مجــدد
باز یه قسمت قشنگ دیدیـــم ....
نکات و تیکه ها :
- وقعا خوشم اومد از سکانس های تلفیق و ترکیبی خواستگاری ناصر و گفتگو نیما با مسئول صدا و سیما .... کلا ایده جدید و خوبیه !
- این تیکه کولاک بود : فرید : من ناصر رو همیشه آزاد و رها تربیت کردم . ناصر : آره راست میگه من همیشه تو کوچه ها ولو بودم : دی
- وان تیکه پیس پیس کردن ها هم که عالی بود ! ....
- این تیــکه رو فقط ما اصفهانی ها فهمیدیم ...
مرجان داشت میگفت بریم باغ وحش و استادیوم و ... آخرش با ذوق گفت که مترو هم بریم ، آخه تو اصفهان نزدیک هفت ساله پروژه متر رو شروع کردن و هنوز به جای قابل قبولی نرسیدن و پیگیری نمیکنن ، واسه همین ما اصفهانی ها همه تو کف مترو موندیم : دی...
- امشب دلم واسه نازنین خیلی سوخت .... چقدر تو سرش زدن !
- 30 ثانیه آخر فیلم هم که در باره این بود که به کیا انتقاد بکنــید و به کیا نکــنید کولاک بود
خوش باشید ! : x
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)