همون طور که Love King گفتن با تنظیمات High (پایین ترین تنظیمات گیم) و رزولیشن پایین میشه... البته همین تنظیمات High گرافیک بسیار زیبایی داره.
همون طور که Love King گفتن با تنظیمات High (پایین ترین تنظیمات گیم) و رزولیشن پایین میشه... البته همین تنظیمات High گرافیک بسیار زیبایی داره.
لینک دانلود پچ 1.2 همراه با کرک میخواستم مرسی
دوستان اگه میشه یک توضیحی در مورد بخش چند نفره بازی بدید که چطور میشه شبکه انجام داد من هنوز موفق به ورود به این بخش نشدم و نمیدونم لن میشه زد یا نه اگه میشه کرکی یا سریالی هست که بشه کاری کنه وارد این بخش بشه و اینکه برای بازی آپدیت و پچی قرار هست بیاد
Last edited by xlife; 10-04-2011 at 15:36.
کرک بازی رو کجا دانلود کنم؟
سلام دوستان عزیز خوبین
اقا من امروز یه نسخه از یان بازی رو گرفتم که نصبش طوری بود که وقتی فایل اول رو اجرا میکنی و سه دی وی دی رو اکسترکت میکنه باید بری تو پوشه bin32 و بازی رو اجرا کنی
بازی خوب اجرا شد ولی یهو بعد دمو ها تو اول بازی که کلت رو میگیره هنگ کرد و قفل شد
مشخصات سیستمم هم خوبه مشکل از کرکه؟چطوری میشه در مورد اخرین کرک و آپدیت هائی که براش اومده یکم توضیح بدین مشخصات سیستمم تو امضائم هست
قربان شما
منتظرم دوستان
اقا چرا من وقتي بازي رو رزومه ميكنم از اخرين چكپوينت نمياد؟؟؟؟
وقتي هم ميبازم وقتي اينترو ميزنم دوباره بياد ميندازه بيرون
لطفا كمك كنين......................
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان عزیز خوبین
اقا من امروز یه نسخه از یان بازی رو گرفتم که نصبش طوری بود که وقتی فایل اول رو اجرا میکنی و سه دی وی دی رو اکسترکت میکنه باید بری تو پوشه bin32 و بازی رو اجرا کنی
بازی خوب اجرا شد ولی یهو بعد دمو ها تو اول بازی که کلت رو میگیره هنگ کرد و قفل شد
مشخصات سیستمم هم خوبه مشکل از کرکه؟چطوری میشه در مورد اخرین کرک و آپدیت هائی که براش اومده یکم توضیح بدین مشخصات سیستمم تو امضائم هست
قربان شما
منتظرم دوستان
چطور بفهمیم نسخه ما اصلیه یا بتا
سلام
بازی شما به احتمال 100 درصد نسخه بتا هست!
قبلا گفته بودم که نسخه بتا هیچ نیازی به نصب نداره بدون کرک هم اجرا میشه.
شما باید نسخه اصلی رو تهیه کنید که چند تا نشانه داره :
1: ستاپ اصلی EA : اگه بازیهایی مثل FIFA رو روی PC نصب کرده باشین به راحتی میتونین این مورد رو تشخصی بدین.
2:کرک. بازی بدون کرک اجرا نمشیه و پیغام میده که بازی رو باید اول اکتیو کنید.
دوستان پچ 1.2 با پچ 1.1 چی فرقی داره؟
الان این نسخه بتا رو نمیشه کاری کرد و بازیش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)