10سال اختلاف سني كه چيزي نيست
انشاالله به پاي هم بسوزن و بسازن كه البته به همين دليل در كنار هم پير ميشن
اما جداي از شوخي تغيير روحيه اين جوون واقعا مشخصه
خيلي براش خوشحالم كه خوشحاله
10سال اختلاف سني كه چيزي نيست
انشاالله به پاي هم بسوزن و بسازن كه البته به همين دليل در كنار هم پير ميشن
اما جداي از شوخي تغيير روحيه اين جوون واقعا مشخصه
خيلي براش خوشحالم كه خوشحاله
انشاالله ولی یه موردی: الان جوونن بزار حال کنن/ولی وقتی پیکه 45 سالش شد زنش میشه 55 ساله.دی:/اونوقته که هر شب میره ........(خودتون میدونید دیگه نگم بهتره)![]()
اصل قضیه رو ول کردید و از بایرن و لیورپول مثال میزنید؟!بر چه اساس منچستر و ميلان رو مثال زدين
و برچه اساس طرفداراي اين سه تيم بايد خودشون رو جزء سه تيم اول بدونن
فكر نميكنيد بايد يه نگاه هم به افتخارات ليورپول و بايرن بندازين و اينا رو هم جزء ليست قرار بدين
البته اگه اينا رو به عنوان تيم قبول داريد
اگه از لیورپول اسم نبردم، به این خاطر بود که فراموش کرده بودم...
اما اصل موضوع اینه که بدون شک، اسمی از بارسا نمیتونید بیارید کنار این بزرگان..
من از منچستر یا میلان خوشم نمیاد اما حقیقت رو نمیتونم که انکار کنم(من یکی که خودم رو نمیتونم گول بزنم برعکس شما) و قبول دارم این تیمها هم خیلی بزرگ هستن و شاید در بعضی دهه ها، خیلی بهتر از رئال..
برادر من چطور اینها رو شما میگید؟؟ اول اینکه مگه تویه دو دهه ابتدایی قرن بیستم، فوتبالی درست و حسابی داشتیم؟! خود لالیگا تغریبا از دهه سوم قرن بیستم آغاز شد...یا لیگ قهرمانان از دهه 50...نميتونيد انكار كنيد كه رئال درصد زيادي از افتخاراتش رو در يكي دو دهه ابتدايي قرن بيست به دست آورده
البته عذر ميخوام فكر ميكنم شما ميتونيد انكار كنيد
+
واقعا بارسا همين دو سه ساله؟
شما از اول پستتون تا آخرش بارسا رو از بين بزرگان حذف كردين و البته كلا تيم بودن بارسا رو زير سوال بردين
بعد اینکه این بارسا طی 10 سال اخیر، چندتا جام گرفته؟؟ 13 تا..
رئال چند تا گرفته؟! 1-2 تا؟! نخیر عزیز..رئال هم 10 تا جام گرفته...
تفاوت چقدره بین بهترین بارسای تاریخ با رئالی که حتی خود هواداراش میدونن تویه افت به سر میبره(بدلیل نداشتن ثبات)...؟؟
نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...
شما هم تا کم میاری، برو از کتاب های روانشناسی|آسیب شناسی که خوندی، جمله بیار!من به خودم اجازه نميدم به شما بگم غير منطقي پست دادين
اما يه نقل قول ميكنم از كتاب آسيب شناسي رفتار روزمره نوشته فرويد:
واكنش حذفي و ناديده گرفتن مشهود در زنجيره جملات نشان دهنده عدم يا كمرنگ شدن منطق و ناتواني در يافتن دلايل مناسب است
الکی با کلمات بازی کنیم تا...
خوب همه منچستر باشگاه بزرگی میدونیم ولی از این حرف شما این نتیجه گرفته میشود!
یعنی منچستر بزرگ هست و بارسا جلوش هیچ حرفی برا گفتن نداره
اطلاعات شما در باب فوتبالی زیره خط فقره :ی
منچستر تیم بزرگیه و بارسلونا هم بزرگه شک نکنید ولی چرا شما نمیتوانی بزرگی بارسا را ببینی اینم ثمره نتایج اخیره که تحمل و تابشو نداشتید
نگاه میکنیم به افتخارات منچستر و بارسلونا البته فقط لیگ و جام حذفی و اروپا مدنظر هست
افتخارات منچستر
لیگ دسته اول و لیگ برتر/:: ۰۸-۱۹۰۷، ۱۱-۱۹۱۰، ۵۲-۱۹۵۱، ۵۶-۱۹۵۵، ۵۷-۱۹۵۶، ۶۵-۱۹۵۵، ۶۷-۱۹۶۶، ۹۳-۱۹۹۲، ۹۴-۱۹۹۳، ۹۶-۱۹۹۵، ۹۷-۱۹۹۶، ۹۹-۱۹۹۸، ۲۰۰۰-۱۹۹۹، ۰۱-۲۰۰۰، ۰۳-۲۰۰۲، ۰۷-۲۰۰۶، ۰۸-۲۰۰۷، ۰۹-۲۰۰۸ = 18 قهرمانی
جام حذفی فوتبال انگلیس/: ۹۲-۱۹۹۱, ۰۶-۲۰۰۵, ۰۹-۲۰۰۸, ۱۰-۲۰۰۹ = 4 قهرمانی
اروپایی
لیگ قهرمانان اروپا/: ۶۸-۱۹۶۷، ۹۹-۱۹۹۸, ۰۸-۲۰۰۷
جام در جام اروپا/: ۹۱-۱۹۹۰
سوپرجام اروپا: ۱۹۹۱
جهانی
جام بینقارهای/: ۱۹۹۹جام باشگاههای جهان : ۲۰۰۸
-----------------------------
افتخارات بارسلونا
لالیگا
- قهرمانی (۲۰): ۱۹۲۸-۱۹۲۹، ۱۹۴۴-۱۹۴۵، ۱۹۴۷-۱۹۴۸، ۱۹۴۸-۱۹۴۹، ۱۹۵۱-۱۹۵۲، ۱۹۵۲-۱۹۵۳، ۱۹۵۸-۱۹۵۹، ۱۹۵۹-۱۹۶۰، ۱۹۷۳-۱۹۷۴، ۱۹۸۴-۱۹۸۵، ۱۹۹۰-۱۹۹۱، ۱۹۹۱-۱۹۹۲، ۱۹۹۲-۱۹۹۳، ۱۹۹۳-۱۹۹۴، ۱۹۹۷-۱۹۹۸، ۱۹۹۸-۱۹۹۹، ۲۰۰۴-۲۰۰۵، ۲۰۰۵-۲۰۰۶، ۲۰۰۸-۲۰۰۹، ۲۰۰۹-۲۰۱۰. =20 قهرمانی
کوپا دل ری
- قهرمانی (۲۵): ۱۹۰۹-۱۹۱۰، ۱۹۱۱-۱۹۱۲، ۱۹۱۲-۱۹۱۳، ۱۹۱۹-۱۹۲۰، ۱۹۲۱-۱۹۲۲، ۱۹۲۴-۱۹۲۵، ۱۹۲۵-۱۹۲۶، ۱۹۲۷-۱۹۲۸، ۱۹۴۱-۱۹۴۲، ۱۹۵۰-۱۹۵۱، ۱۹۵۱-۱۹۵۲، ۱۹۵۲-۱۹۵۳، ۱۹۵۶-۱۹۵۷، ۱۹۵۸-۱۹۵۹، ۱۹۶۲-۱۹۶۳، ۱۹۶۷-۱۹۶۸، ۱۹۷۰-۱۹۷۱، ۱۹۷۷-۱۹۷۸، ۱۹۸۰-۱۹۸۱، ۱۹۸۲-۱۹۸۳، ۱۹۸۷-۱۹۸۸، ۱۹۸۹-۱۹۹۰، ۱۹۹۶-۱۹۹۷، ۱۹۹۷-۱۹۹۸، ۲۰۰۸-۲۰۰۹.
- نایب قهرمانی (۹): ۱۹۰۲-۱۹۰۳، ۱۹۱۸-۱۹۱۹، ۱۹۳۱-۱۹۳۲، ۱۹۳۵-۱۹۳۶، ۱۹۵۳-۱۹۵۴، ۱۹۷۳-۱۹۷۴، ۱۹۸۳-۱۹۸۴، ۱۹۸۵-۱۹۸۶، ۱۹۹۵-۱۹۹۶. = 25 قهرمانی
- قهرمانی لیگ قهرمانان (۳): ۱۹۹۱-۱۹۹۲، ۲۰۰۵-۲۰۰۶، ۲۰۰۸-۲۰۰۹.
- نایب قهرمانی (۳): ۱۹۶۰-۱۹۶۱، ۱۹۸۵-۱۹۸۶، ۱۹۹۳-۱۹۹۴.
و دیگر جام های اروپا
- UEFA Cup Winners' Cup
Winners (4)
- UEFA Super Cup
Winners (3)
- FIFA Club World
Winners:1
حالا اگر بدون حس بد میتوانی ببین ایا بارسلونا هم باشگاه بزرگی هست یا نه؟ جاماش بیشتر هست یا نه :ی چطور منچستر بزرگ هست بارسلونا کوچیک just lol منطق منطق زیباییست البته این پستم دادم که رو هوا حرف زدن ساده هست ولی با دلیل این حرفها اثرشون از بین میرن
پ ن : لطفا نتایج 5-0 و 6-2 و این 5-6 بازی اخیر نادیده بگیرید که تو منطق شما اثر منفی نزارد
تا همین الان اختلاف از عرش هست تا فرش حالا شاید در اینده جاها عوض شه ولی تو همین مدت تفاوت ها مشهوده البته بازی های روبرو و مانیتا تازه مدنظر قرار نمیدیم !^^تفاوت چقدره بین بهترین بارسای تاریخ با رئالی که حتی خود هواداراش میدونن تویه افت به سر میبره(بدلیل نداشتن ثبات)...؟؟
نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...
باز قسمتهای بالای پستمو با دقت مطالعه کنید واگر واقع بین باشید به این نکته میرسید که یک بحث اشتباه شروع کردین ولی ....
در اخر شما فرض کن بارسلونا کوچیکه این منطق شماست و نمیشه عوضش کرد :ی
دوستان قضاوت میکنند که کدام حرف بر پایه اساس هست و کدام بی اساس ^^
یا حق
Last edited by xmehr; 08-04-2011 at 02:53.
من اطلاعات فوتبالیم در حد هویج..طلاعات شما در باب فوتبالی زیره خط فقره :ی
منچستر تیم بزرگیه و بارسلونا هم بزرگه شک نکنید ولی چرا شما نمیتوانی بزرگی بارسا را ببینی اینم ثمره نتایج اخیره که تحمل و تابشو نداشتید
اما همین یه جمله قرمز شما و اون قسمت بولد شده(که مشخصا اصل حرف شماست)، سطح نگاهتون رو نشون میده...
طرفداری که 2-3 ساله فوتبال رو دنبال میکنه...
آره بخدا...واگر واقع بین باشید به این نکته میرسید که یک بحث اشتباه شروع کردین
الکی دارم تایپ میکنم و وقت خودم رو میگیرم(الان، میتونستم یه فیلمی چیزی ببینم)
من میگم بهترین بارسا تاریخ تویه این 10 ساله، 13 تا جام گرفته و رئال افت کرده 10 تا و چندان اینا متفاوت نیستن باهم...
بعد شما میای رو هوا، عرش و فرش میکنی...
+
اکثر دوستان به این نتیجه رسیدن که بحث با شما بی فایدس اما من هر بار، میگم شاید این دفعه یه تغییری شکل بگیره و میام الکی بحث میکنم باهاتون اما...
++
دوستان رئالی، اگه من دیگه بحثی کردم با عزیزان با اطلاعات بارسایی، خواهشا یه تذکر خیلی جدی بهم بدید! (حتی اگه لازم شد، از اعمال خشونت آمیز استفاده کنید!)
پست بالا دقیق و با دقت بخونید![]()
در اینجا هم میتوانی با ارامش مطالعه کنید
مشکل شما اینه خودتم نمیدونی چی میگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا سریع میخوای بحث به حاشیه بکشونی
اول میگی بارسا کوچیکه منچستر بزرگ بهت ثابت کردم که اینطور نیست و بارسلونا هم بزرگه تا دیدی حرف بی اساس زدی با شلوغ کاری بحث به بیراهه میکشی
بحث با شما بی فایده هست![]()
Last edited by xmehr; 08-04-2011 at 03:16.
فقدان اطلاعات! حالا کی طرفدار ۲ یا ۳ ساله هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک بار دیگه پست بالا رو در آرامش مطالعه کن
خوب این قبولحالا تیم بارسا به نظرتون میتونه جزو بزرگان محسوب بشه؟ ای کسی که شما میزان سنجش بزرگان هستید؟
افسانه توشیشان
کاملا به نسبت شرایط میتونه بهترین آپشن برای دیدن باشه (البته مثل همون شخصیتش میتونین رویا پردازی کنین و بارسا رو مانیتایی کنید)
دوستان میتونن از شوکهای اکبر اوتی هم استفاده کنن![]()
احمد جان داری جدی می نویسی؟ چطور یونایتد بزرگه و بارسا کوچک؟! لیورپول الان مدعی چیه؟ رئالی که هفت سال یک چهارم نهایی اروپا رو ندیده همیشه چی بوده؟
اینکه چندمین بارسلونای تاریخه رو اجازه بده هوادارا نظر بدن. علاقه داری بگو چندمین تیم تاریخه؟ژابی آلونزو که یادمه گفت بهترین تیم 20 سال اخیر. برای نمونه بهتر از رئال دل بوسکه و کهکشانی ها.
متاسفانه شما اشتباه می کنید، بارسای 10 سال اخیر بهترین بارسای تاریخ نیست. اتفاقا اوایل همین دهه اصلا سالهای خوبی برای بارسا نبوده. بارسای 3 سال اخیر بهترین بارسای تاریخه، که توی این سه سال تا حالا تمام ال کلاسیکو ها رو برده، 17 گل به رئال زده در مقابل فقط 2 گل خورده. توی این مدت هم در تک تک جام هایی که شرکت کرده بالاتر از رئال بوده، رئال هم هیچ جامی رو برنده نشده. رئال هم دوران موفقی داشته که در اون بارسا موفق نبوده، نه این ارزش اون رو کم می کنه نه اون ارزش این رو کم می کنه... نمی دونم شما قصد ثابت کردن چی رو دارید! تفاوت رئال و بارسای این 3 سال عرش و فرش بوده، همونطور که اگه تاریخ رو نبش قبر کنید زمانی رو پیدا می کنید که همچین تفاوتی به نفع رئال بوده باشه.
شاید سال 2017-2018 بتونید بگید بهترین بارسای تاریخ بارسای 10 سال اخیره، و قطعا اگه بارسای اون زمان بهترین بارسای تاریخ باشه نسبت جام هایی که دو تیم برنده شدن 13/10 نیست. باید صبر کنیم و ببینیم.
یادمون نره هشت قهرمانی از نه قهرمانی رئال در اروپا طی بازه های زمانی پیوسته بدست اومده. 5 قهرمانی طی 5 سال متوالی (56-60) و 3 قهرمانی طی 5 سال متوالی (98 تا 2002) . ادعایی درباره بارسا نیست ولی رئال همچین در طول دوران قدمتش مدعی نبوده وقتی مثلا در 32 سال فقط یکبار به فینال اروپا می رسه (اونو هم قهرمان نمیشه). لیورپول و منچستر هم همینطور.نکته ای که درباره تیم هایی مثل رئال، منچستر، میلان و لیورپول هست، اینه که این تیم ها، برای چند سال نیستن..بلکه در تمام طول دوران قدمتشون، مدعی بودن و هستن و خواهند بود...چیزی که بدون شک در مورد بارسا صدق نمیکنه...
+
من شخصا به نبش قبر تاریخ علاقه ای ندارم، از آخرین تیم رئال که فینالیست اروپا بود فقط یک بازیکن (کاسیاس) در تیم مونده، در حالی که بارسای فعلی تقریبا تک تکشون سابقه همچین چیزی رو دارن. من تیم بارسای فعلی رو بسیار پرافتخارتر از رئال می دونم، نبش قبر کردن تاریخ برای خاطرات همون افرادی که اون تاریخ رو آفریدن خوبه. 5 قهرمانی پشت سر هم رئال در 50 سال پیش افتخاری برای تیم فعلی رئال (و طرفدارای فعلیش) نیست وقتی نمی تونن اونو تکرار کنن، همونطور که موفقیت های فعلی بارسا افتخاری برای بارسای 50 سال آینده نیست اگه نتونن تکرارش کنن.
ببخشید....کی منچستر بعد از 32سال اومده فینال و قهرمان نشده؟؟؟!!!بین فینال نرسیدنش فقط از 68 تا 98 فاصله است!!!2008 و 2009 هم که دیگه همه میدونن....ایشالا بعدیش 2011....وقتی مثلا در 32 سال فقط یکبار به فینال اروپا می رسه (اونو هم قهرمان نمیشه). لیورپول و منچستر هم همینطور.
دوستان بیاین تو سال جدید یه کم خودمون رو عوض کنیم!!
اخه این چه حرفیه که بارسا تیم بزرگی نیست!!
تیمی که واسه نامزدی بهترین بازیکن اروپا هر 3تا نامزد از محصولات باشگاه هست و این همه بازیکن داده و هنوز هم داره تولید میکنه و قهرمانی هی پیاپی مطمئنا تیم بزرگی خواهد ساخت...یه نگاه به قهرمانی های بارسا و منچستر از سال 97 بندازید!!!
هم رئال هم منچستر هم بارسلونا میلان اینتر بایرن از تیمهای بزرگ دهه اخیر تاریخ و اگه لیورپول هم اضافه کنیم میشه بگیم بهترین تیم های تاریخ....اما این که کدوم بهتره در حال حاضر که الان ما هستیم بارسلوناست...ولی هر تیمی تو تاریخ یه دوران طلایی و سر تر بودن داشته که در حال حاضر بارسلونا این مکان رو داره....حالا اینکه تا 10 سال دیگه همینطوری خواهد موند که فکر میکنم با این تفکری که باشگاه داره همینطوری میمونه یه بحث دیگس....ولی همونطور که بارسا پیشرفت میکنه بقیه تیم ها هم رو به رشد هستند...چیزی در مورد 6جوان 15/16 سال برزیلی که منچستر به خدمت گرفته شنیدید؟؟مطمئنا هم بارسا هم منچستر سال های اینده حرف ها و بازیکن های زیاد و بزرگ دیگه ای واسه گفتن دارن....که بارسایی ها تو بارسا میمونن و میشن اسطوره....بازیکن های ستاره مارو رئال میخره و ادامه ماجرا
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
Uefa Champions League Team Of The Week According To Sky Sport
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
3رئالی....3بارسلونایی...4 منچستری
چه میکنن این 3تیم واقعا(به سبک عادل)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)