هادی جون داره کم کم بهت حسودی می کنم
اسپم به سبک آواز:
بابا تو دیگه هستی دست مارو پشت بستی میان صدتا خوشتیپ بگو مال کی هست .خاطرات فراموش می کنم مو به موشو برو با هرکی که دوست داری رو به رو شو
ببخشد اشتباه شد کیه کیه کیه!
هادی جون داره کم کم بهت حسودی می کنم
اسپم به سبک آواز:
بابا تو دیگه هستی دست مارو پشت بستی میان صدتا خوشتیپ بگو مال کی هست .خاطرات فراموش می کنم مو به موشو برو با هرکی که دوست داری رو به رو شو
ببخشد اشتباه شد کیه کیه کیه!
حرف دلمو زدي دمت جيزز منظور منم اين بود كه نظرا چون خيس ميشهبامپ میدم اما مراقبم که کارم خیس به نظر نرسه حواسم هست
كار خودت ناز ترهعکس یکی به آخری خیلی نازه
به جون داداش چش ماييييييي (تريپ موتادي بخون )بعد در مورد لامپو اینا براش برنامه دارم هنوز خیلی مونده تا این محیط پر شه
لامپو اینا رو هم به چشم :X:X:X
هادي فكر كردم لايت مپ گرفتي آخه ( سايه رو سقف داري از اونجا فهميدم لايتمپ گرفتي ) بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه
لایت مپ نگرفتم که !هادي فكر كردم لايت مپ گرفتي آخه ( سايه رو سقف داري از اونجا فهميدم لايتمپ گرفتي ) بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه
سایه ها و نور ها برای خوده udk هست
منظورت از این چیه ؟
بعد سايه لوستر يا جاي لامپت پس چي ميشه
بپر بخلم ><
منظورم اينه كه اگه زود زود لايت مپ بگيري بعدش بخاي ادوات اضافه كني كلي بي ريخت ميشه اول همه چيشو بزار بعد لايت مپ بدهمنظورت از این چیه ؟
چون گفتي لايت مپ نيست حرف منم باقالي شد
befeshorrrr
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بابا
بیخود نیست میگم به udk ایمان بیاور : دی
لایت مپ udk رو با لایت مپ max اشتباه گرفتیا : دی
فشردم![]()
خوب برای امشب بسه دیگه
رسوندمش تا اینجا
میشه بهش امید داشت ؟
خیلی خوبه ولی خوب من اینجا الان یه محیطی رو میبینم که از نظر گرافیکی جالب شده و همینطور یه سری مدل رو میبینم که خیلی قشنگ هستن . خوب یه سری از مدلها که آماده هستند پس از نظر مدلها ( 40 % کار تو این صحنه ) نمیتونم بگم خوبه چون به هرحال کار شخص دیگه ای هست ! اما از نظر تنظیمات صحنه و کلیات صحنه خیلی خوب شده ...
Last edited by anti-military; 14-05-2011 at 23:39.
خدا رحم کنه !
دوباره شروع نکنید :-؟؟
هادی جان من چیزی گفتم ؟ من فقط گفتم در مورد مدلهاش نمیتونم بگم خوب شده چون کار کس دیگه ای هست اما محیط کلی و تنظیمات خیلی خوب شده ! غیر از اینه ؟ اتفاقا این دفعه نگفتم از مدل آماده استفاده نکن چون تصمیم خودت رو گرفتی و من فقط نظرم رو در مورد اون قسمت از صحنه که کار خودتون بود گفتم ...
ااوکی باشه
ممنونم بخاطره نظره 60 درصدیت
کلا شما لطف کنی بدون قید درصد نظر بدی که دوباره بچه ها پشت بند شما حملاتو شروع نکنند : دی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)