سلام خدمت عزیزان
امشب رفتم واسه خرید لاستیک هانکوک چهار فصل(من شهرکرد زندگی میکنم که 9 ماهش برف و بارونه) سایز 15/205 که قیمت جفتش 530 هزار تومن بود.سال ساختشون هم هفته دوم 2012 بود.به نظر شما بخرم؟
سلام خدمت عزیزان
امشب رفتم واسه خرید لاستیک هانکوک چهار فصل(من شهرکرد زندگی میکنم که 9 ماهش برف و بارونه) سایز 15/205 که قیمت جفتش 530 هزار تومن بود.سال ساختشون هم هفته دوم 2012 بود.به نظر شما بخرم؟
اینم رینگ و لاستیک من. امروز بعد از کلی بالا پایین کردنه خیابون امیرکبیر تهران و گشتن تو مغازه های لاستیک فروشی، لاستیک کومهو کره 205/60/15 سال ساخت 2012 با قیمت 400 تومن پیدا کردم. گل لاستیک هم KU31 هست. ولی نمیدونم چرا زیاد لاستیکه پهن به نظر نمیاد. تقریبا همون اندازه 185 هستش
![]()
Last edited by MojiOS; 21-10-2012 at 18:54.
مبارکه
به نظرم ارتفاع عقب از جلو کمی پایین تره
اگر که مایل باشید ارت بزنید ,با یه دست لول فنر جلوی 206 برای جلو ,ماشینتون خیلی رخ میگیره
به هیچ وجه هم به جایی به این سادگی ها گیر نمیکنه ,ضربات هم زیاد نیست با این فنر
ممنون!
آره ارتفاع عقب کمتر از جلو هستش. بردم نشون دادم گفتن عادیه.
با تعویض فنر و تغییر در ارتفاع هم خیلی قشنگ میشه ولی خشک میشه. منم دوست دارم ماشین نرم باشه.
فردا هم می خوام ببرم جلوبندیش رو بریزم پایین. به نظرم لاستیک سایی داره. لاستیک های قبلی رو که می دیدم، لاستیک های جلو به سمته بیرون بیشتر صاف شده بودن و لاستیک های عقب سالم تر از جلویی ها بودن.
سلام
ماشین من 405 هستش و تقریبا هفته ای 700 کیلومتری بیرون شهر باهاش باید رانندگی کنم . مسیر جاده همش آسفالت هست .
خودم هم اهل قرتی بازی و ... نسیتم
لاستیک های ماشینم صاف شدن و می خوام لاستیک نو بخرم
یه راهنمایی کوچیک می خوام
نمی دونم لاستیک 205 بگیرم یا 185؟
ایرانی بگیرم یا خارجی ؟
البته زاپاس خودرو من 185 هستش و در حد نو هست . ولی ایرانیه .
کسی می تونه بگه چه لاستیکی بگیرم ؟ قیمتش چقدره ؟
اگر قیمت های یالا براتون مشکلی نداشته باشه به مراتب لاستیک های خارجی پیشنهاد میشه.
مثلا من به شما لاستیک 205/60/14 رو پیشنهاد میدم مارک کومهو ساخت کشور کره جنوبی قیمتش حدودا جفتی 450 هزار تومان باید باشه.
لاستیک خوب و با کیفیت و نرمی هست و تو ترمزگیری ها هم عملکردش راضی کننده بوده.
به نظر من یه سری به بازار لاستیک بزن تا قیمت ها دقیق بیاد دستت
داداش فنر 206 بندازی اتفاقا نرمتر میشه ! حتما این کارو بکن تا رینگها به چشم بیان. دلیل پهن به نظر نیومدن لاستیکت هم اینه که پهنای رینگت زیاد نیست البته همین خوبه . چون اگه زیاد باشه لاستیک رو رینگ به صورت تخم مرغی وایمیسته
خارجیو که محمد جان توضیح دادن . ایرانی هم اگه 205 میخوام یزد مرکوری خوبه 185 هم یزد اورانوس
دوستان این رینگهای فولادی وزنشون چقدره؟ایا از رینگ های الومینیومی 9/2 کیلوگرمیایرانخودرو بیشتره؟
رینگ های فولادی فابریکی 14 اینچی وزنشون کمتره
دو جفت لاستیک 205در15در60 برای سمند می خواهم با رینک12پر وبرای جفتی320هزار تومان ومی خواهم نرم باشه وگل هاش هم به شکلvباشه چی پیشنهاد می کنید نظرتون در مورد این گل چییه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)