تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 99 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام دوستان خودم یه چیزایی پیدا کردم
    همینا درست هست

‌آيين‌نامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگردي

7/3/1358‌آيين‌نامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگردي
    1358.03.07
    ‌هيأت وزيران دولت موقت انقلاب اسلامي در جلسه مورخ 58.3.7 بنا به پيشنهاد شماره 14.1366 مورخ 1358.2.24 وزارت اطلاعات و تبليغات به‌استناد بندهاي ش و ع ماده يك و ماده شش قانون تأسيس وزارت اطلاعات و جهانگردي آيين‌نامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگردي‌را به شرح زير تصويب نمودند.
    ‌ماده 1 - تأسيس آژانس مسافرتي و جهانگردي يا شعبه آن به وسيله هر شخص حقيقي يا حقوقي موكول به گرفتن پروانه طبق مقررات اين آيين‌نامه‌است.
    ‌ماده 2 - آژانس مسافرتي داراي دو نوع فعاليت است.
    ‌الف - ترابري هوايي، صدور بليت مسافرت هوايي، ذخيره جا، صدور بارنامه و يا هر گونه اقدام ديگر مربوط به ترابري هوايي مسافر و كالا را انجام‌مي‌دهد.
    ‌جهانگردي كه خدمات لازم در زمينه تنظيم برنامه مسافرت افراد و گروه‌ها و گشتهاي داخلي و خارجي زميني و درايي و هر گونه فعاليتها و خدمات‌جهانگردي را براي جهانگردان داخلي و خارجي انجام مي‌دهد.
    ‌ماده 3 - هر گاه درخواست كننده پروانه شخص حقيقي باشد وجود شرايط زير لازم است.
    ‌الف - تابعيت ايران
    ب - حداقل 30 سال سن
    ج - داشتن اهليت قانوني و نداشتن شهرت به فساد اخلاق و پيشينه محكوميت كيفري كه موجب سلب حقوق اجتماعي باشد.
    ‌د: حداقل 5 سال سابقه كار مسئوليت‌دار در امور مربوط به ترابري هوايي يا جهانگردي (‌براي فعاليت بند الف يا بند ب ماده 2) و در مورد فارغ‌التحصيلان‌آموزشگاه ها و مدارس رسمي جهانگردي داخلي يا خارجي كه مورد تأييد كميته موضوع ماده 7 اين آيين‌نامه باشد سه سال سابقه كافي است.
    ه: تسليم تضمين قابل قبول از قبيل چك يا سفته يا سپردن وثيقه ملكي به مبلغ 5 ميليون ريال.
    ‌و: ارائه محل مناسب با نوع فعاليت براي دفتر آژانس به تأييد كميته موضوع ماده 7 اين آيين‌نامه بر اساس دستورالعمل مربوط.
    ‌تبصره 1: دفتر آژانس منحصراً بايد در محل ارائه شده دائر گردد.
    ‌تبصره 2: مبلغ تضمين قابل قبول يا وثيقه ملكي موضوع بند ه ماده سه هر سه سال يك بار توسط كميته موضوع ماده 7 اين آيين‌نامه با توجه به‌شاخص قيمت كالاها و خدمات كه از طرف بانك مركزي منتشر مي‌شود تعيين خواهد شد.
    ‌تبصره 3: در صورتي كه درخواست كننده پروانه سفته يا چك فاقد تاريخ به عنوان تضمين تسليم نمايد بايستي پرداخت مبلغ مندرج در آن از طرف‌شوراي آژانس‌هاي مسافرتي در ظهر سفته يا چك تسليمي تعهد و تضمين گردد و به همراه آن از طرف متقاضي فرم مربوط وكالتنامه بلاعزل (‌مبني بر‌حق وصول بدون قيد و شرط مبلغ تضمين در وجه وزارت اطلاعات و تبليغات) را تكميل و امضا نمايد.
    ‌تبصره 4: هر گاه درخواست كننده پروانه شخص حقوقي باشد داشتن شرايط بندهاي الف و ه مذكور در اين ماده الزامي است. مدير عامل و اعضاي‌هيأت مديره بايد فاقد پيشينه محكوميت كيفري مؤثر باشند.
    ‌ماده 4 - در مواردي كه درخواست كننده پروانه شخص حقيقي و فاقد شرايط مندرج در بند ماده 3 باشد بايد يك نفر از به عنوان مدير فني معرفي كند‌مدير فني بايد علاوه بر شرايط مذكور در اين ماده پيشينه محكوميت كيفري مؤثر نداشته باشد.
    ‌ماده 5: در مواردي كه درخواست كننده پروانه شخص حقوقي باشد بايد يك نفر را به عنوان مدير فني معرفي كند. مدير فني بايد داراي شرايط مندرج‌در ماده 3 به استثناي بندهاي "ه" و "‌و" آن باشد.
    ‌مدير عامل يا هر يك از اعضاي هيأت مديره با داشتن شرايط مذكور مي‌توانند به عنوان مدير فني نيز معرفي شوند.
    ‌تبصره 1 - در مواردي كه مدير فني شرايط مندرج در اين آيين‌نامه را از دست بدهد يا محجور شود دارنده پروانه بايد حداكثر ظرف يك ماه مدير‌فني ديگري را كه واجد شرايط مذكور باشد به كميته معرفي كند در غير اين صورت از ادامه كار آژانس تا معرفي مدير فني جديد جلوگيري خواهد شد.
    ‌تبصره 2 - هرگاه دارنده پروانه آژانس مسافرتي تمام يا يكي از شرايط مندرج در اين آيين‌نامه را از دست بدهد از ادامه كار آژانس جلوگيري خواهد‌شد.
    ‌ماده 6: يك نفر نمي‌تواند مديريت فني بيش از يك آژانس مسافرتي را همزمان بر عهده گيرد و خدمت او بايد به طور تمام وقت باشد.
    ‌اشتغال مدير فني و آژانس مسافرتي داراي دو نوع فعاليت و همچنين اشتغال آژانس مسافرتي به يك يا دو نوع از انواع فعاليتهاي مذكور در ماده 1 بلامانع‌است.
    ‌ماده 7: به منظور صدور پروانه تأسيس، تعليق يا لغو پروانه آژانسهاي مسافرتي نظارت بر فعاليت آنها و همچنين رسيدگي به شكايات از آژانسها و‌تخلفات آنها كميته آژانسهاي مسافرتي مركب از نمايندگان وزارت اطلاعات و تبليغات، سازمان هواپيمايي كشوري و هواپيمايي ملي ايران رييس يا دبير‌سنديكاي آژانسهاي مسافرتي در وزارت اطلاعات و تبليغات تشكيل مي‌گردد و شركت آنان در رأي به شرح زير است:
    1 - در مواردي كه كميته براي صدور پروانه تأسيس تشكيل مي‌شد از رييس يا دبير سنديكا فقط براي اداي توضيح دعوت به عمل مي‌آيد. در اين مورد‌دبير يا سنديكا داراي حق رأي نيست.
    2 - در مواردي كه كميته براي تعليق يا لغو پروانه يا رسيدگي به شكايات تشكيل مي‌شود از نماينده هواپيمايي ملي و مدير آژانس مربوط براي اداي‌توضيح دعوت به عمل مي‌آيد. نماينده هواپيمايي ملي و مدير آژانس در اين مورد داراي حق رأي نمي‌باشند.
    ‌ماده 8: كميته حداقل سه ماه يك بار تشكيل جلسه مي‌دهد،‌تصميم كميته به اكثريت آرا معتبر است.
    ‌ماده 9: در دان پروانه آژانسهاي مسافرتي، كميته به ضرورتهاي گسترش صنعت جهانگردي و ترابري هوايي و تقويت آژانسها و برقراري تناسب ميان‌شمار مسافران و جهانگردان و شمار آژانسهاي مسافرتي توجه نموده و بر اساس شرايط مقرر در اين آيين‌نامه ضوابط لازم تعيين خواهد نمود.
    ‌ماده 10 - وظايف كميته به شرح زير است:
    ‌الف - رسيدگي و تصميم‌گيري در مورد درخواستهاي صدور پروانه آژانسهاي مسافرتي و يا گشايش شعبه آژانس، درخواستها بايد طبق اين آيين‌نامه‌تكميل و به وزارت اطلاعات و تبليغات تسليم گردد، تقاضاي تأسيس آژانس مسافرتي بايد ظرف يك ماه به كميته آژانسهاي مسافرتي ارجاع شود. كميته‌موظف است ظرف سه ماه نظر خود را دائر به رد يا قبول درخواست اعلام نمايد.
    ب: نظارت مستمر بر فعاليتهاي آژانسهاي مسافرتي و بازرسي از آنها.
    ج: رسيدگي و تصميم‌گيري در مورد شكاياتي كه از آژانسها يا شعبه‌هاي آنها مي‌رسد.
    ‌د: صدور اخطار كتبي يا تعليق تا سه ماه يا لغو پروانه آژانس يا شعبه آن.
    ه: بررسي گزارشهاي بازرسان منتخب كميته و تصميم‌گيري در مورد آنها.
    ‌تبصره: در تعيين و تشخيص ضوابط كميته به دستورالعمل‌هاي وزير اطلاعات و تبليغات و حسن شهرت و سرمايه و سابقه و تجربه كار‌درخواست‌كنندگان و همچنين انتخاب محل مناسب و تجهيزات آن و يا توجه به احتياجات ناحيه يا شهر يا كشور در مورد تأسيس آژانسهاي جديد توجه‌خواهد كرد.
    ‌ماده 11: تصميم كميته از طريق سازمانهاي دولتي مربوط به اجرا گذاشته خواهد شد پروانه آژانس مسافرتي با امضاي دو تن از مقامات مسئول‌وزارت اطلاعات و تبليغات و سازمان هواپيمايي كشوري صادر مي‌شود و تصميم تعطيل موقت و يا لغو پروانه آژانس حسب مورد به وسيله سازمانهاي‌مربوط از طريق درج در روزنامه‌هاي كثيرالانتشار به آگاهي عموم خواهد رسيد.
    ‌ماده 12: در موارد تعليق پروانه آژانس مسافرتي يا شعبه آن موظف است از تاريخ ابلاغ تعليق تعهدات تازه ايجاد و قبول نكند و ضمن تكميل امور و‌تعهدات نيمه تمام نسبت به استرداد بليط و اوراق بهادار مسافرتي طبق مقررات مربوط اقدام نمايد. در صورت عدم رعايت مراتب مذكور پروانه مربوط‌لغو خواهد شد.
    ‌ماده 13: هر گاه آژانس مسافرتي يا شعبه آن بيش از سه ماه بدون عذر موجه تعطيل باشد كميته پروانه آن را لغو خواهد كرد.
    ‌ماده 14: آژانس مسافرتي مكلف است حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ صدور پروانه آغاز به كار كند در غير اين صورت پروانه آن لغو مي‌شود و هر گاه‌پس از آغاز به كار از ادامه فعاليت منصرف گردد كميته حداكثر شش ماه مهلت براي شروع مجدد به كار به آژانس مي‌دهد در صورتي كه در مهلت مقرر‌شروع به كار نكند پروانه آن لغو خواهد شد.
    ‌ماده 15: هر گاه دارنده پروانه آژانس مسافرتي فوت شود در صورتي كه بين ورثه شخص واجد شرايط درخواست پروانه كند با موافقت ساير ورثه‌حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ موافقت وراث پروانه آژانس مسافرتي به نام او صادر خواهد شد و تا صدور پروانه كه حداكثر از يك سال تجاوز نخواهد‌كرد ادامه كار مدير فني قبلي و آژانس مسافرتي به تشخيص كميته فني بلامانع است در غير اين صورت و همچنين انحلال شخص حقوقي كه به موجب‌قانون قطعي شده باشد سبب لغو پروانه خواهد بود.
    ‌ماده 16: انتقال پروانه آژانس مسافرتي با رعايت مقررات اين آيين‌نامه و با تأييد كميته مجاز است به شرط آن كه انتقال گيرندگان يا انتقال گيرنده اعم‌از حقيقي يا حقوقي شرايط مندرج در اين آيين‌نامه را داشته باشند ولي در هر حال پروانه آژانس مسافرتي با رعايت مقررات اين آيين‌نامه و يا تأييد كميته‌مجاز است به شرط آن كه انتقال‌گيرندگان يا انتقال گيرنده اعم از حقيقي يا حقوقي شرايط مندرج در اين آيين‌نامه را داشته باشند ولي در هر حال پروانه‌آژانس با توافق انتقال‌گيرندگان به نام يك نفر از آنان صادر مي‌شود. در غير اين صورت پروانه آژانس ملغي است.
    ‌ماده 17: در سر لوحه نامه‌ها و مكاتبات آژانسهاي مسافرتي بايد نام و نشاني كامل مبلغ سرمايه و شماره و نوع پروانه ذكر شود.
    ‌ماده 18 : آژانس مسافرتي بايد در آغاز فعاليت خود فهرستي از افراد شاغل خود را با ذكر مشخصات فردي و شغلي در اختيار وزارت اطلاعات و‌تبليغات و سازمان هواپيمايي كشوري قرار دهد و هر نوع تغييرات بعدي را نيز ظرف يك ماه اطلاع دهد.
    ‌ماده 19: آژانس مسافرتي مكلف است اطلاعات لازم را كه از سوي وزارت اطلاعات و تبليغات يا سازمان هواپيمايي كشوري درباره فعاليت آن‌خواسته مي‌شود در اختيار بگذارد.
    ‌آژانسهاي مسافرتي حسب مورد موظف به رعايت مقررات و دستورالعملهاي هر يك از مراجع ياد شده در زمينه فعاليت خود هستند.
    ‌ماده 20: اعتراضات رسيده در مورد تصميمات كميته آژانسهاي مسافرتي در كميته عالي متشكل از مقامات زير و بنا به دعوت وزير اطلاعات و‌تبليغات مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت.
    1 - وزير اطلاعات و تبليغات.
    2 - معاون وزارت راه و ترابري و رييس سازمان هواپيمايي كشوري.
    3 - مدير عامل شركت هواپيمايي ملي ايران.
    ‌تبصره 1: رأي وزير اطلاعات و تبليغات براي تصميم‌گيري كميته عالي ضرورت دارد و تصميم كميته عالي به اكثريت آرا معتبر است كميته عالي‌مي‌تواند از شاكي براي اداي توضيحات دعوت كند.
    ‌ماده 21: از تاريخ تصويب اين آيين‌نامه آژانسهاي مسافرتي كه تا تاريخ 21 بهمن ماه 1357 طبق آيين‌نامه حمل و نقل هوايي مصوب 16 تيرماه1346 هيأت وزيران اجازه فعاليت اخذ نموده‌اند و همچنين آژانسهاي موجود از هر نوع كه بخواهند به فعاليت خود ادامه دهند مكلف هستند ظرف سه‌ماه مدارك لازم را براي بررسي در اختيار وزارت اطلاعات و تبليغات قرار دهند. مدارك مزبور بايد ظرف يك ماه از تاريخ وصول براي رسيدگي به كميته‌آژانسهاي مسافرين فرستاده شود. كميته موظف است ظرف دو ماه تصميم خود را درباره نوع آژانس تأييد يا اصلاح پروانه اعلام دارد هر گاه آژانسهاي‌مذكور ظرف مهلت مقرر كه شش ماه پس از ابلاغ تصميم كميته آژانسهاي مسافرتي مي‌باشد وضع خود را با مفاد اين آيين‌نامه تطبيق ندهند و نواقص‌خود را رفع نكنند پروانه يا لوحه آنها لغو خواهد شد.
    ‌ماده 22: مؤسساتي كه به فعاليتهاي غر از موضوع اين آيين‌نامه اشتغال دارند به هيچ عنوان نبايد از نام آژانس مسافرتي و توريستي يا جهانگردي‌استفاده كنند.
    ‌ماده 23: هر گاه آژانس‌هاي مسافرتي از رعايت مقررات مندرج در اين آيين‌نامه تخلف نمايند پروانه آنها ملغي و از كار آنان جلوگيري خواهد شد.
    ‌ماده 24: شهرباني جمهوري اسلامي ايران و ساير مراجع مربوط مكلفند به تقاضاي وزارت اطلاعات و تبليغات از ادامه كار اين قبيل آژانسها‌جلوگيري نمايند.
    ‌ماده 25: از تاريخ تصويب اين آيين‌نامه كليه مقررات و آيين‌نامه‌هاي مغاير با آن لغو مي‌گردد.

2. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا با 2 - 3 میلیون هم میشه کاری کرد ؟
    خواهشا راهنمایی کنید
    ممنون

4. این کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

14 کمک برای مجوز

سلام دوستان....به امید خدا میخوام یه گیم-کافی نت بزنم...حالا میخوام بدونم برای مجوز باید چیکار بکنم ؟ کجاها باید برم ؟ اگه بخوام نمایندگی یه شرکت (مثلا شرکت های adsl یا کامپیوتر) بگیرم باید چیکار بکنم ؟
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض درباره شغل دوم بعد از انتقالی

سلام دوستان
    من در حال حاضر در اهواز مشغول کار در یک ارگان دولتی هستم که بصورت رسمی استخدام شدم . به علت گرفتن وام زیاد حالا حقوقم شده ماهی صدو پنجاه هزار تومن که باید صد و ده هزار تومن بذارم روش که قسطامو بدم . با یه شغل دوم با در امد ماهی تقریباً چهارصد هزار تومن بر این مشکل غلبه کردم اما بخاطر آب و هوای خیلی خیلی خیلی خیلی ..... خیلی بد اهواز میخوام به شهر زیبای خودم شیراز منتقل بشم که با انتقالم موافقت شده .لازم به ذکره که من فقط تا برج سه 91 قسط دارم و بعدش از شر صد و شصت تومن از قسطا خلاص میشم . حالا برای رفتن باید ریسک کنم چون مطمئن نیستم که توی شیراز هم یه شغل دوم مثل این که الان دارم گیرم بیاد ولی امید به لطف خدا دارم خیلی زیاد.نظرتون چیه ؟ برم ؟ بمونم ؟ اینم بگم که خیلی از زندگی تو اهواز ناراضی هستم چون هواش خیلی بده : یه روز گرما یه روز گرد و خاک ، یه روز یه چیز دیگه....تورو خدا کمک کنید تصمیممو بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من می خوام تو یک نمایندگی بیمه کوچیک کار کنم. (صاحبش نه ، به عنوان کارمند دفتری می خوام استخدام شم) به نظر شما وقت تلف کنیه یا میتونه سابقه کاری خوبی برام باشه؟)
    می ارزه که به طور مداوم به عنوان شغل انتخابش کنم؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من می خوام تو یک نمایندگی بیمه کوچیک کار کنم. (صاحبش نه ، به عنوان کارمند دفتری می خوام استخدام شم) به نظر شما وقت تلف کنیه یا میتونه سابقه کاری خوبی برام باشه؟)
    می ارزه که به طور مداوم به عنوان شغل انتخابش کنم؟
    سلام ، با توجه به اینکه شغل اصلی من هم بیمه هست موارد زیر به نظرم میتونه کمک بکنه به شما :

بستگی دار به اینکه اون نمایندگی :

1- برای کدوم برند بیمه باشه

2- درجه چندم باشه ( نماینده های قوی درجه یک ، متوسط درجه 2 و ضعیف درجه 3 ) که البته درجه یک ها معمولا کارمند صدور با تجربه استخدام می کنند /

سابقه ی کاری خوبی هست برای اخذ نمایندگی بیمه ، اما صرف کارمند نمایندگی بیمه بودن شغلی نیست که جای پیشرفت داشته باشه مگر اینکه از لحاظ مالی چشمگیر باشه ( که اون هم معمولا برای کارمندان صدور با تجربه خوب هست ) .

به طور کل من بازاریابی بیمه رو پیشنهاد میکنم چون واقعا جای پیشرفت داره و بیمه هایی مثل مسئولیت ساختمان سازی و آتش سوزی با توجه به کارمزد بالایی که دارند پورسانت خوبی رو نصیب بازاریابان بیمه میکنند ، البته با توجه به پایین بودن فرهنگ بیمه در جامعه ی ما ، کار خیلی راحتی نیست اما با تجربه و روابط عمومی مناسب و نیز مطالعه در این زمینه میشه در حد عالی موفق بود /

9. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض كار با ٦٠٠ميليون تومن پول

سلام به نظرتون با اين حجم پول چه كاري ميتونيم انجام بديم كه بشه باش خوب پول دراورد. من نظرم شراكت و ساخت و سازهه و يا به نظرتون خريد مغازه. منتظر راهنماييتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به نظرتون با اين حجم پول چه كاري ميتونيم انجام بديم كه بشه باش خوب پول دراورد. من نظرم شراكت و ساخت و سازهه و يا به نظرتون خريد مغازه. منتظر راهنماييتون هستم
    شما اول ببین چه کاری رو دوست داری و تن انجام چه کاری رو داری
    چیز دیگه ای که خیلی خیلی مهمه تجربه شما در اون ضمینه هست
    600 تومن پول کمی نیست پشتوانه خیلی خوبی هم هست اما چه بسا نداشتن تجربه در کاری که مشغول اون میشید ممکنه خیلی از پول شما رو به هدر بده
    فقط پولتون رو تو بانک نگذارید که بهرشو بگیرید

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ساخت و ساز يك راه عالي در حال حاظر هست
    با بحران شديد مسكن كه به اين زودي ها هم فروكش نمي كنه سود بسيار عالي مي تونيد در بياريد

اگر توانايي و اشنايي با بازار مالي و توان ريسك كردن داريد سرمايه گذاري در ارز و طلا هم الان مي تونه سود ( همچنين ضرر) زيادي نسيبتون بكنه

اگر تجربه كار توليدي هم داريد مي تونيد با شراكت كار توليدي (نه هر توليدي چون كلا اوضاع توليد كنندگان داغون هست) خوبي بزنيد مثلا توليد اب ميوه يا پكيجينگ

اگه هم سر رشته اي از واردات داريد مي تونيد به راحتي با سرمايه اي كه داريد جنس وارد كنيد و منفعت زيادي ببريد

مي تونيد در نقاط بالا شهر رستوران بزنيد يا باغچه اي بزنيد و غذا به همراه چاي و قليون بديد

مهم اين هست شما در چه كاري تجربه و توانايي داريد

13. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای گرفتن مجوز برای سفره خونه مختلط توی جایی مثل فرحزاد یا فشم و لواسون به چه فاکتوری نیاز هست؟
    باید از خانواده شهدا باشی نه ؟
    یا چی؟؟؟؟

15. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •