تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 49 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 486

نام تاپيک: Motorola Xoom اولین تبلت با اندروید Honeycomb و صفحه نمایش 10.1 اینچ

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نتیجه هم شد 2 به 15میلیون . درسته؟
    در مورد قدرت سخت افزاری هم چیزی که من شنیدم این بود که قدرت گرافیکی آیپد حداقل 2 برابر از زوم بیشتره. همون کسایی هم که گفتن A5 یک گیگ نیست و 900 مگه به این نتیجه رسیدن.
    من نمیدونم hajoo جان تو با تبلتت چیکار میخوای بکنی که اینقدر usb برات مهمه؟
    رم زوم هم دوبرابر آیپد2 هستش.بعد پردازشگر xoom یک گیگ دو هسته ای هست(tegra 2 ) که به نظر من که هیچی به نظر خودت قوی تر از A5 نیست؟
    usb خیلی بدرد میخوره.تو آپدیت جدید آندروید میشه joy stick رو به تبلت وصل کرد.شاید مهمترین استفادش استفاده از کول دیسک باشه.مثلا دوستم کول دیسک استادمونو طی عمیات انتهاری و مخفیانه! سر کلاس زد به تبلتش و سوالای امتحان رو بالا کشید.هیچکی نفهمید.البته خودش میگه شاید یه جوره دیگه بدستش آورده باشه.ولی مهم اینه که سوالا دستمه
    حالا من به جای اینکه درس بخونم دارم اینجا جواب شما رو میدم
    Last edited by hajoo; 18-05-2011 at 22:27.

2. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رم زوم هم دوبرابر آیپد2 هستش.بعد پردازشگر xoom یک گیگ دو هسته ای هست(tegra 2 ) که به نظر من که هیچی به نظر خودت قوی تر از A5 نیست؟
    usb خیلی بدرد میخوره.تو آپدیت جدید آندروید میشه joy stick رو به تبلت وصل کرد.شاید مهمترین استفادش استفاده از کول دیسک باشه.مثلا دوستم کول دیسک استادمونو طی عمیات انتهاری و مخفیانه! سر کلاس زد به تبلتش و سوالای امتحان رو بالا کشید.هیچکی نفهمید.
    حالا من به جای اینکه درس بخونم دارم اینجا جواب شما رو میدم
    بابا اگه منطقت اینه اصلا توصیه میکنم همون غیر اپل هرچی دیدی همون خوبه بخر. همین تبلت ها که هرروز یه شرکت با یه تگرا2 و یه دونه هانی کام کنار هم میده بیرون.
    این چه حرفیه ، چون که تگرا2 هست قوی تره؟ دلیل دیگه ای وجود نداره؟ A5 هم 1 گیگ Dual core هست. توی بنچمارک باید معلوم بشه نه روی برگ کاغذ.
    شما تبلت میخری که بتونی بهش Joystick وصل کنی؟ میگم چه کاریه xbox هم هستا دیگه لازم نیست این همه پول بدی بابتش.
    یا مثلا تبلت میخری که بتونی اسلایدهای استادو بالا بکشی؟
    تبلت وسیله وب گردی و مطالعه و بازی و کارای دم دستی هست یا کنسول بازی و وسیله بالا کشیدن اطلاعات؟
    آره دقیقا با این منطقی که داری توصیه میکنم همینی که دوست داری بخر. شما اصلا تعریفی که از تبلت داری از پایه و اساس یه چیز دیگه هست. موفق باشی
    Last edited by *Ali*; 18-05-2011 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد پردازشگر به اینجا مراجعه بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد وبگردی که جاهای زیادی دیدم که قدرت وبگردی زوم از بقیه تبلت ها بیشتره.مثلا سرعت پیچ باز کردنش نسبت به بقیه خیلی بالاست
    همونطور که فرمودید یکی از مهمترین استفاده های تبلت بازی هاشه که لذتش با joystick خیلی بیشتر میشه.البته استفاده usb محدود به اینا نیست.میشه انتظار داشت که گجت های جالبی برای تبلت بیان که از طریق usb بهش وصل میشن.

5. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه ندیدم / کی داد ؟ تکرار نداره ؟

اما مشخصه که زوم بهترین تبلت هست . بیخود که برترین دستگاه نمایشگاههای مختلف و سایتهای مختلف نشده
    کلا" آندروید 3 و 3.1 که آپدیتش هست مخصوص تبلت هستن
    در مورد پردازشگر به اینجا مراجعه بفرمایید:
    کد:
    در مورد وبگردی که جاهای زیادی دیدم که قدرت وبگردی زوم از بقیه تبلت ها بیشتره.مثلا سرعت پیچ باز کردنش نسبت به بقیه خیلی بالاست
    همونطور که فرمودید یکی از مهمترین استفاده های تبلت بازی هاشه که لذتش با joystick خیلی بیشتر میشه.البته استفاده usb محدود به اینا نیست.میشه انتظار داشت که گجت های جالبی برای تبلت بیان که از طریق usb بهش وصل میشن.
    این لینک برنامه ی کلیک .
    دانلود کن ببین .
    کد:
    خیلی ببخشیدا . ولی الکی بحث نکنید با هم . نظر هر کس محترمه . به زور که نمیشه به یکی بگب زوم یا آیپد بگیر که .
    من امروز صد جا زنگ زدم ببینم گمرک چجوری محاسبه میشه . توی این خراب شده هیچ کس جواب نمی ده . هدفم خرید از ایران دلیوره . به امید علائدین بمونیم تا ظهور امام زمان طول می کشه فکر کنم .

یکی هم گفته بود با GPRS ایرانسل میشه اینترنت وصل شی . پستشو پیدا نکردم . قربون شکلت اگه سیم کارت می خورد که ما این همه مشکل نداشتیم .
    هنوز کسی نفهمیده این verizone چیه و چجوری کار میکنه ؟ باید زنگ بزنم آمریکا از خود شرکتش بپرسم . این جوری نمیشه .
    من 3G میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااام .
    Last edited by masood.ashoori789; 19-05-2011 at 02:41. دليل: اشتباه در آدرس لینک

7. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم دقیقا مشکل شما رو دارم. مدل 3g میخوام و می خوام که gprs هم داشته باشه.تو دی جی کالا نوشته gprs داره ولی بعضی جاها نوشته فقط edge داره.بعضیا هم میگن هیچ کدومو نداره.

9. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منم دقیقا مشکل شما رو دارم. مدل 3g میخوام و می خوام که gprs هم داشته باشه.تو دی جی کالا نوشته gprs داره ولی بعضی جاها نوشته فقط edge داره.بعضیا هم میگن هیچ کدومو نداره.
    فناوری EDGE در واقع نسل جدید GPRS هست و همه ی دستگاه هایی که GPRS رو پشتیبانی میکنن ، EDGE رو هم ساپورت میکنن . در واقع EDGE بستگی به میزان آنتن دهی و BTS شبکه ی GSM که به اون نزدیکی مربوطه . که شکر خدا ایرانسل این سیستم رو به تازگی راه انداخته و داره کار میکنه . شما مشکل سیم کارتو حل کن قربونت .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مقایسه صفحه نمایش زوم وایپد2
    کد:
    Last edited by P I R A N H A; 19-05-2011 at 15:57.

12. 3 کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون بابت لینک . ( من فعلا اینجوری تشکر میکنم )
    دوستان یه سوال . سری 3G نسبت به Wi-Fi only فقط 3G اضافه شده ؟ منظورم اینه که امکانات دیگش دقیقا مثل همه ؟ چیز دیگه کم یا زیاد نشده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هوراااااااااااااااااااااا اا . تشکر اومد

15. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بررسی تخصصی زووم در gsmarena . به زودی

gsmarena هم فهمید که این تبلت رو دست نداره و طرفداران زیادی جلبش شدن و باید رویوو براش بزاره .

17. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •