تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 71 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره تقریبا درسته، مشکل اینه که سیگنال وای.فای رو از یه حدی که کمتر بشه قطعش میکنه، در حالی که حتی تو خیلی سیگنال کمتر هم میتونه خیلی خوب فعالیت کنه، در واقع یه کم زیادی حساسه! توی XDA یه پچ هست اگه گوشی رو روت کنید، میتونید نصبش کنید که این حساسیتش درست بشه...
    ممنونم از توضیحتون
    پس یعنی این مشکل نرم افزاریه نه؟
    مثل سنسیشن بخاطر ساختار بدنه‌اش نیست که با تماس دست به قاب پشتی این بوجود بیاد؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

ممنونم از توضیحتون
    پس یعنی این مشکل نرم افزاریه نه؟
    مثل سنسیشن بخاطر ساختار بدنه‌اش نیست که با تماس دست به قاب پشتی این بوجود بیاد؟
    در اصل مشکل نرم افزاریه،بله...
    چرا اون مسئله وجود داره، بالای گوشی رو بگیری، سیگنال ضعیف میشه و قطع میشه، بالاخره هر گوشی یه جاییش آنتن وای.فای هست که اگه بپوشونیش قاعدتا سیگنال ضعیف تر میشه، ولی توی دیزایر اس، همون یه خرده افت سیگنال باعث قعطی میشه، تفاوت اصلی تفاوت نرم افزاری هست...

3. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

در کل آنتن وایفای قوی ای داره...از ویو و آیپاد تاچ تا حدود 2 برابر قوی تره...

5. 4 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درکل اگه بخواید مقایسه کنید وایفای دیزایراس بهتره (با حل مشکل نرم افزاری) یا سنسیشن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

درکل اگه بخواید مقایسه کنید وایفای دیزایراس بهتره (با حل مشکل نرم افزاری) یا سنسیشن؟
    من چون سنسیشن ندارم نمیدونم...ولی فکر کنم از لحاظ سخت افزار وایفای احتمالا شبیه هم هستند...
    ولی دوست عزیز اینو بدون بدون حل مشکل نرم افزاری بازم با وایفایش مشکلی نخواهی داشت...من خودم هیچ نیازی به هیچ کاری برای وایفای نمیبینم چون واقعا عالیه...
    و دوم اینکه اگه میتونی سنسیشن بخر.بالاخره دو هسته ایه...

8. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چون سنسیشن ندارم نمیدونم...ولی فکر کنم از لحاظ سخت افزار وایفای احتمالا شبیه هم هستند...
    ولی دوست عزیز اینو بدون بدون حل مشکل نرم افزاری بازم با وایفایش مشکلی نخواهی داشت...من خودم هیچ نیازی به هیچ کاری برای وایفای نمیبینم چون واقعا عالیه...
    و دوم اینکه اگه میتونی سنسیشن بخر.بالاخره دو هسته ایه...
    یعنی بنظر شما الان این گوشی ارزش خرید نداره؟
    میخوام هم تا یکی دوسال حداقل باهاش بتونم کار کنم و ازطرف شرکت ساپورت بشه و برنامه براش باشه و احساس کمبود نکنم.
    چون راستش الان اینقدر پول ندارم که سنسیشن بگیرم بخوام باید صبر کنم بیاد پایین(اگه بیاد!!)

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها من دارم فردا میرم این گوشیو بخرم یه کد بود واسه تست گوشی اونی کسی داره ممنون میشم؟؟
    راستی اونایی که دارن فرقی تو چینی و تایوانیش دیدن؟ کدومو بگیرم اگه فرقی نداره خودمو الاف نکنم واسه تایوانی بودنش!!!؟؟؟
    ممنون میشم زود جواب بدید

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

بچه ها من دارم فردا میرم این گوشیو بخرم یه کد بود واسه تست گوشی اونی کسی داره ممنون میشم؟؟
    راستی اونایی که دارن فرقی تو چینی و تایوانیش دیدن؟ کدومو بگیرم اگه فرقی نداره خودمو الاف نکنم واسه تایوانی بودنش!!!؟؟؟
    1. اگه یادم باشه این بود #*06*
    2. بعضیا میگن ساخت تایوان بهتره ولی من نظری ندارم.

12. 2 کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یعنی بنظر شما الان این گوشی ارزش خرید نداره؟
    میخوام هم تا یکی دوسال حداقل باهاش بتونم کار کنم و ازطرف شرکت ساپورت بشه و برنامه براش باشه و احساس کمبود نکنم.
    چون راستش الان اینقدر پول ندارم که سنسیشن بگیرم بخوام باید صبر کنم بیاد پایین(اگه بیاد!!)
    اگه اونقدر بودجه نداری...همینون بخر...چیز زیادی از دست نمیدی و در عوض کیفیت بدنه بالا تر رو داری...
    منم تا 2 سال روش حساب باز کردم...البته زیاده و اگه خودت ازش خسته نشی و گوشی های دیگه وسوسه ات نکنند گوشی کاملا 2 سال از لحاظ ساپورت و برنامه جوابگوست...
    پیشاپیش مبارک...

ممنون میشم زود جواب بدید
    ااا.شما مگه گالکسی نداشتید؟؟؟
    چینی و تایوانی رو نمیدونم...ولی مال من تایوانیه واقعا کیفیت عالیی داره...صفحه نمایش درخشان و خیره کننده...
    بعضی ها گفتند جنس بدنه و نمایش رنگ تو صفحه نمایش چینی بد تره...من نمیدونم...
    ببین اول از همه پشت قوطی رو برچسب بزرگ نوشه تایوان یا چین...وبعد زیر باتری هم حک شده کجایی که امکان لیبل بودن از بین میره...البته فکر نکنم تایوانی گیرت بیاد.چون از یک ماه پیش شرکت ها شروع به وارد کردن چینیش کردند...در کل زیاد رو این مسئله حساس نباش...
    شما هم پیشاپیش مبارک...

14. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

ااا.شما مگه گالکسی نداشتید؟؟؟
    چینی و تایوانی رو نمیدونم...ولی مال من تایوانیه واقعا کیفیت عالیی داره...صفحه نمایش درخشان و خیره کننده...
    بعضی ها گفتند جنس بدنه و نمایش رنگ تو صفحه نمایش چینی بد تره...من نمیدونم...
    ببین اول از همه پشت قوطی رو برچسب بزرگ نوشه تایوان یا چین...وبعد زیر باتری هم حک شده کجایی که امکان لیبل بودن از بین میره...البته فکر نکنم تایوانی گیرت بیاد.چون از یک ماه پیش شرکت ها شروع به وارد کردن چینیش کردند...در کل زیاد رو این مسئله حساس نباش...
    شما هم پیشاپیش مبارک...[/QUOTE]

این گلکسیه واقعا نچسبه نمیتونم تحملش کنم گوشیه خیلی خوبیه ولی من ازش خوشم نمیاد چیکار کنم خب
    چند روز پیش که علاالدین بودم تایوانیش بود 500 520 چینیشم میدادن 480 نقره ایشم اومده بود خیلی خوشگل بود ایشالا که تایوانیشو پیدا کنم
    گرفتم میام یه توضیح مختصر راجع بهش میدم Galaxy S VS Desire S
    فعلا دارم میرم حال این علاالدینی ها رو بگیرم

16. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •