اتفاقا تگرا2 دار ها لگ میزنن رو 1080ولی این تحت هیچ شرایطی خیر... البته فیلم 1080 سه بعدی رو نمیتونه پخش کنه ، ولی 720 سه بعدی رو میتونه... فعلا توی گوشی های فعلی فکر میکنم فقط Galaxy Nexus به خاطر چیپ 4460 میتونه 1080 سه بعدی رو پخش کنه...
اتفاقا تگرا2 دار ها لگ میزنن رو 1080ولی این تحت هیچ شرایطی خیر... البته فیلم 1080 سه بعدی رو نمیتونه پخش کنه ، ولی 720 سه بعدی رو میتونه... فعلا توی گوشی های فعلی فکر میکنم فقط Galaxy Nexus به خاطر چیپ 4460 میتونه 1080 سه بعدی رو پخش کنه...
امروز تو بازار موبایل با این گوشی کار کردم و ویدئو پینوکیو ، یه ویدئو تو زیره آب و یه ویدئو رقص را به صورت سه بعدی دیدم .
راستش خب خیلی جالب بود ولی یه چیزی که برام یه کم عجیب بود این بود که بر خلاف تلوزیون های سه بعدی انگار اون قسمت هایی که باید از صفحه نمایش بزنه بیرون حجم ندارند . یعنی مثلا تو ویدئو پینوکیو انگار یه دیوار پشت صفحه بود و با فاصله یه کم جلوتر پینوکیو قرار داشت .
منظورم اینه انگار دو تا تصویر تو فاصه از هم قرار گرفتند و یه جورایی حجم ندارند بلکه اون فاصله تصاویر باعث میشه فکر کنیم سه بعدی هستند .
حالا نمیدونم من درست فکر کردم یا نه ؟
من امروز این گوشیو با گارانتی کامتل گرفتم 650
یه جا رفتم گفت 620!!! بعد گفتم بده گفت حالا برات نمیدونم چیچیشو(نفهمیدم چی گفت)اورژینال بریزم یا کپی.منم گفتم نمیخوام اصلا چیزی بریزی هی از اون اصرار و از من انکار.خیلی با توپو تشر هم حرف میزد.اخر گفت نمیدم اینطوری منم گفتم نده داشتم میومدم بیرون اون کلشو اورد جلو گفت چی گفتی؟منم گفتم برو عمو بعد برگشت گفت حیوون....منم برگشتم سرمو تکون دادم رفتم.
بعد از یه مغازه دیگه 650 گرفتم اونم گیر داد باید از اون چیز میزا بریزم ولی این یکی مودب بود و یه جوری پیچوندمش که فردا میارم بریز برامیه فیلمی بازی کردم خودم حال کردم
میگفت اونارو نریزم گارانتیش فعال نمیشه با گوشی هم هیچ کار نمیتونی کنی و فقط میتونی زنگ بزنی.منم گفتم روشنش نمیکنم تا بیارمش برام بریزی
خلاصه 650 گرفتیم.نسبت به قیمتش خیلی گوشیه خوبیه حرف نداره
فقط یه سوال....موقع عکاسی 3D دوربینش فلاش نمیزنه چرا؟
پ.ن
پخش اهنگ با هنزفریه خودش اصلا جالب نیست ولی یه دونه خوب خودم داشتم کیفیتش با اون فوق العادست
Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-02-2012 at 22:07.
هميشه قبل خريد طي كنين با اين عوضيا كه هيچي نميخواين :|
کیفیت صفحه نمایش چجوریاس؟
تفاوت کیفیتش با گالکسی چقدره؟
من با گالکسی کار نکردم اما کیفیت صفحه این فوق العادس...باید با اس2 مقایسه بشه هرچند صفحه نمایش اس 2 از این بهتره اما این هم واقعا کیفیت خوبی داره....کیفیت صفحه نمایش چجوریاس؟
تفاوت کیفیتش با گالکسی چقدره؟
در کل به نظر من برتریهایی که اس2 نسبت به این داره ارزش 400-500 تومن بیشتر خرج کردن نداره نباید فراموش کنیم که قابلیت 3D این گوشی واقعا فوق العادست
تا اینجا همه چیز جز باتریش فوق العاده بوده.خیلی زود باتری خالی میکنه روزی 2 بار شارژش میکنم.....
میشه یکی بگه هدف ال جی از گوشی 3d max چی بوده ؟ فقط یه رم رو افزایش دادن ( کلاک سی پی یو رو که خودمون هم میتونیم )؟ از الجی بعید بود اصلا حال نکردم
لا اقل چیپش رو عوض میکردن یا دوربینش رو
سلام به همه دوستان
من این گوشی رو خریدم Optimus P920 3D
دسترسی به اینترنت Wifi دارم و میخوام گوشی رو بصورت آنلاین به 2.3 آپدیت کنیم.اما شبکه Wifi من گهگاه سرعتش پایین میاد و قطع میشه.
میخوام بدونم اگه وسط آپدیت Online خط Wifi قطع بشه مشکلی برای گوشی پیش میاد ؟
کسی تا به حال تست کرده این قضیه رو ؟؟
مشکلی پیش نمیاد... اول فایل رو کامل دانلود میکنه ، بعد نصب...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)