تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 43 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا فرق نسخه Prepare To Die با سایر نسخه ها چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من لول 23 ام و کلاسم warrior هست
    من بیشتر strength, dexterity و vitality رو لول آپ می کنم
    چه ترتیبی برای لول آپ کردن بهتر و کاربردی تره ؟
    چه state هایی مهم ترن؟
    منم دارم با کلاس warrior بازی میکنم ! برای شروع کسایی که زیاد حرفه ای نیستن یا به این سری بازی آشنایی ندارن Pyromency بهتره چون از اول جادو داره ! warrior قدرت فیزیکیش بیشتره ! اتفاقا همین 3تایی که آپ میکنی خیلی مهمن ! به نظر من Ent هم مهمه به خاطر stamina ! اما همه این چیزها بستگی به نیازت داره که برای استفاده از یه اسلحه یا یه جادو و با توجه به سبک بازی خودت آپ کنی .

شنیدم یه سری Boss و Item و weapon های جدید بهش اضافه شده
    Last edited by boy_teh; 13-02-2013 at 00:28.

3. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اژدهارو که خیلی وقته رد کردم ! کیلید بودم روش بکشمش ! تو DS اون اژدها قرمزرو با 220 تا تیر کشتم ! آنلاین DS که عالیه ! هنوزم سروراش روشنه ! مخصوصا اگه موقع رسیدن به old monk آنلاین باشی که یکی از black phantom های آنلاین رو احضار میکنه جای خودش که خیلی حال میده !باس dephte رو هم زدم در تو darkrut gardenam باز کردم
    منم دو تا اژدهای Demon's souls رو کشتم و البته اون دوتا رو اگه بکشی دیگه توی دور دوم بازی نمیان...
    اون Old Monk هم یکی از مزخرف ترین باس های بازی بود که گفتم کشتنشون اصلا استراتژی نمی خواد. همه ضرباتش دفاع میشه، خیلی عادی هم میجنگه، در کمتر از 3 دقیقه هم میمیره، ناسلامتی جزو باس های آخر بازیه ... اون دو تا Man Eater ی که توی مرحله قبلش روی پل هستن کشتنشون سخت تر بود.
    راستی می دونستی که باس توی Depth جزو باس های اختیاری بازیه و اصلا میشه توی این قسمت از بازی نرفت ؟

شنیدم یه سری Boss و Item و weapon های جدید بهش اضافه شده
    کلا DLC بازی رو داره که چند تا محیط جدید به بازی اضافه می کنه به علاوه ی اون چیزایی که Boy Teh گفت. به شدت توصیه میشه که این نسخه رو بگیرید.

5. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم دو تا اژدهای Demon's souls رو کشتم و البته اون دوتا رو اگه بکشی دیگه توی دور دوم بازی نمیان...
    اون Old Monk هم یکی از مزخرف ترین باس های بازی بود که گفتم کشتنشون اصلا استراتژی نمی خواد. همه ضرباتش دفاع میشه، خیلی عادی هم میجنگه، در کمتر از 3 دقیقه هم میمیره، ناسلامتی جزو باس های آخر بازیه ... اون دو تا Man Eater ی که توی مرحله قبلش روی پل هستن کشتنشون سخت تر بود.
    راستی می دونستی که باس توی Depth جزو باس های اختیاری بازیه و اصلا میشه توی این قسمت از بازی نرفت ؟.
    نه Alireza هر بار بازیو تموم کنی بازم هر دو اژدها برای بار بعدی میان و هستن !
    old munk خودش تو حالت آفلاین آسونه ! ولی وقتی آنلاین میزنی یه black phantom احضار میکنه که اونم داره آنلاین میزنه واگه قوی باشه خیلی سخت میشه زدنش ! یه بار من با یه پسره 15 ساله امریکایی 35 دقیقه مبارزه مون طول کشید یه استرس و هیجانی داشت
    آره Maneater هی پرتت میکرد پایین !
    آره باس اختیاری بود . داداش من اختیاری مختیاری حالیم نیست همرو باید بکشم مگه ندیدی قفلی زدم رو اژدها

7. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه Alireza هر بار بازیو تموم کنی بازم هر دو اژدها برای بار بعدی میان و هستن !
    old munk خودش تو حالت آفلاین آسونه ! ولی وقتی آنلاین میزنی یه black phantom احضار میکنه که اونم داره آنلاین میزنه واگه قوی باشه خیلی سخت میشه زدنش ! یه بار من با یه پسره 15 ساله امریکایی 35 دقیقه مبارزه مون طول کشید یه استرس و هیجانی داشت
    آره Maneater هی پرتت میکرد پایین !
    آره باس اختیاری بود . داداش من اختیاری مختیاری حالیم نیست همرو باید بکشم مگه ندیدی قفلی زدم رو اژدها
    نه والا من دور دوم که بازی کردم خبری از اژدها نبود. رفتم روی پل و منتظر شدم که اژدها بیاد ولی هرچی صبر کردم نیومد بعدش رفتم اونجایی که هر دو تا اژدها میشینن دیدم هیچ کدوم نیستن، همه آیتمها رو رفتم با خیال راحت برداشتم.
    توی Dark souls اصلا مزه ش به اینه که همه رو بکشی و همه جاشو بگردی، قبل از اینکه با غول آخرش مبارزه کنی مطمئن شو که همه جا رو گشتی، چون چیز های مخفی زیادی داره

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه والا من دور دوم که بازی کردم خبری از اژدها نبود. رفتم روی پل و منتظر شدم که اژدها بیاد ولی هرچی صبر کردم نیومد بعدش رفتم اونجایی که هر دو تا اژدها میشینن دیدم هیچ کدوم نیستن، همه آیتمها رو رفتم با خیال راحت برداشتم.
    توی Dark souls اصلا مزه ش به اینه که همه رو بکشی و همه جاشو بگردی، قبل از اینکه با غول آخرش مبارزه کنی مطمئن شو که همه جا رو گشتی، چون چیز های مخفی زیادی داره
    همچین اتفاقی تا حالا برای خودم که پیش نیومده از کسی هم نشنیدم که اژدهارو کشته باشه و دفعه بعدی نیاد دوباره !
    نمیدونم
    ولی Alireza کاش میشد با هم انلاین بزنیم ! اگه هنوز به DS دسترسی داری هماهنگ کن بزنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

همچین اتفاقی تا حالا برای خودم که پیش نیومده از کسی هم نشنیدم که اژدهارو کشته باشه و دفعه بعدی نیاد دوباره !
    نمیدونم
    ولی Alireza کاش میشد با هم انلاین بزنیم ! اگه هنوز به DS دسترسی داری هماهنگ کن بزنیم
    شرمنده اخلاق ورزشیتم ، در خواست زیاد داشتم برای آنلاین ولی پلی استیشن که ندارم، ایکس باکسم هم که جی تگه و آنلاین نمیشه !
    بعضی از بازیا رو خیلی دوست داشتم آنلاین بزنم مثل همین بازی یا بازی مورتال کمبت، ولی حیف

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببخشید زیاد سوال میکنم ، شما که معلومه استادید تو این سبک ، من اولین باره که این نوع سبکو بازی میکنم ! میخوام یه سری نکته و اموزش بگید که بتونم بازی رو خوب پیش برم ، دمتون TNT

12. این کاربر از A M I R G A M E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده اخلاق ورزشیتم ، در خواست زیاد داشتم برای آنلاین ولی پلی استیشن که ندارم، ایکس باکسم هم که جی تگه و آنلاین نمیشه !
    بعضی از بازیا رو خیلی دوست داشتم آنلاین بزنم مثل همین بازی یا بازی مورتال کمبت، ولی حیف
    پس با عرض پوزش باید بگم نصف عمرت برفنا رفته که آنلاین DS نزدی !
    از همینجا اعلام میکنم همه Ds & Dk ی ها داداشای گل منن

A M I R G A M E R داداش شما پست های قبلی Alireza و باقی بچه هارو بخونی برات خوبه ! هرجاشم به مشکل خوردی همینجا بپرس ! یکی از کلاسای خوب و آسون برای شروع هم به نظر من Pyromancy هست که از اغاز دستکش و جادوی آتیش رو داره !

14. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

برای بازی آنلاین چی کار باید بکنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •