اقا فرق نسخه Prepare To Die با سایر نسخه ها چیه ؟![]()
منم دارم با کلاس warrior بازی میکنم ! برای شروع کسایی که زیاد حرفه ای نیستن یا به این سری بازی آشنایی ندارن Pyromency بهتره چون از اول جادو داره ! warrior قدرت فیزیکیش بیشتره ! اتفاقا همین 3تایی که آپ میکنی خیلی مهمن ! به نظر من Ent هم مهمه به خاطر stamina ! اما همه این چیزها بستگی به نیازت داره که برای استفاده از یه اسلحه یا یه جادو و با توجه به سبک بازی خودت آپ کنی .
شنیدم یه سری Boss و Item و weapon های جدید بهش اضافه شده
Last edited by boy_teh; 13-02-2013 at 00:28.
منم دو تا اژدهای Demon's souls رو کشتم و البته اون دوتا رو اگه بکشی دیگه توی دور دوم بازی نمیان...
اون Old Monk هم یکی از مزخرف ترین باس های بازی بود که گفتم کشتنشون اصلا استراتژی نمی خواد. همه ضرباتش دفاع میشه، خیلی عادی هم میجنگه، در کمتر از 3 دقیقه هم میمیره، ناسلامتی جزو باس های آخر بازیه ... اون دو تا Man Eater ی که توی مرحله قبلش روی پل هستن کشتنشون سخت تر بود.
راستی می دونستی که باس توی Depth جزو باس های اختیاری بازیه و اصلا میشه توی این قسمت از بازی نرفت ؟
کلا DLC بازی رو داره که چند تا محیط جدید به بازی اضافه می کنه به علاوه ی اون چیزایی که Boy Teh گفت. به شدت توصیه میشه که این نسخه رو بگیرید.
نه Alireza هر بار بازیو تموم کنی بازم هر دو اژدها برای بار بعدی میان و هستن !
old munk خودش تو حالت آفلاین آسونه ! ولی وقتی آنلاین میزنی یه black phantom احضار میکنه که اونم داره آنلاین میزنه واگه قوی باشه خیلی سخت میشه زدنش ! یه بار من با یه پسره 15 ساله امریکایی 35 دقیقه مبارزه مون طول کشید یه استرس و هیجانی داشت
آره Maneater هی پرتت میکرد پایین !
آره باس اختیاری بود . داداش من اختیاری مختیاری حالیم نیست همرو باید بکشممگه ندیدی قفلی زدم رو اژدها
![]()
نه والا من دور دوم که بازی کردم خبری از اژدها نبود. رفتم روی پل و منتظر شدم که اژدها بیاد ولی هرچی صبر کردم نیومد بعدش رفتم اونجایی که هر دو تا اژدها میشینن دیدم هیچ کدوم نیستن، همه آیتمها رو رفتم با خیال راحت برداشتم.
توی Dark souls اصلا مزه ش به اینه که همه رو بکشی و همه جاشو بگردی، قبل از اینکه با غول آخرش مبارزه کنی مطمئن شو که همه جا رو گشتی، چون چیز های مخفی زیادی داره![]()
همچین اتفاقی تا حالا برای خودم که پیش نیومده از کسی هم نشنیدم که اژدهارو کشته باشه و دفعه بعدی نیاد دوباره !
نمیدونم
ولی Alireza کاش میشد با هم انلاین بزنیم ! اگه هنوز به DS دسترسی داری هماهنگ کن بزنیم
شرمنده اخلاق ورزشیتم ، در خواست زیاد داشتم برای آنلاینولی پلی استیشن که ندارم، ایکس باکسم هم که جی تگه و آنلاین نمیشه !
بعضی از بازیا رو خیلی دوست داشتم آنلاین بزنم مثل همین بازی یا بازی مورتال کمبت، ولی حیف![]()
ببخشید زیاد سوال میکنم ، شما که معلومه استادید تو این سبک ، من اولین باره که این نوع سبکو بازی میکنم ! میخوام یه سری نکته و اموزش بگید که بتونم بازی رو خوب پیش برم ، دمتون TNT![]()
پس با عرض پوزش باید بگم نصف عمرت برفنا رفته که آنلاین DS نزدی !
از همینجا اعلام میکنم همه Ds & Dk ی ها داداشای گل منن
A M I R G A M E R داداش شما پست های قبلی Alireza و باقی بچه هارو بخونی برات خوبه ! هرجاشم به مشکل خوردی همینجا بپرس ! یکی از کلاسای خوب و آسون برای شروع هم به نظر من Pyromancy هست که از اغاز دستکش و جادوی آتیش رو داره !
برای بازی آنلاین چی کار باید بکنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)