+++سالمترین کرک بازی یا همون کرک فیکس اصلاح شده:
بعد از این کدوم فایلو بگیرم 4 تا کرک هستش
و چط.وری استفاده بکنم اگه میشه راهنمایی کنید
+++سالمترین کرک بازی یا همون کرک فیکس اصلاح شده:
بعد از این کدوم فایلو بگیرم 4 تا کرک هستش
و چط.وری استفاده بکنم اگه میشه راهنمایی کنید
Last edited by mostafabad2007; 06-08-2011 at 22:18.
هر چهار مورد یکی هستن. فرقی ندارن...
فایل رو از حالت فشرده خارج میکنین و کپی میکنین در محل نصب بازی, روی خود همون فایل.
با سلام توی چپتر 12 یا 13 اون موجود که هی میکشیش و دوباره دست و پاش در میاد و نمیمیره رو چطوری بکشیم
اون کشته نمیشه فقط باید فرار کنی
یعنی واقعا بهترین بازی عمرم فقط این بازیه دیگه هیچ وبس!!! فقط همین هر کی به این بازی فحش داد با ما طرفه
ولی یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومد![]()
اونم اینه که میرم توی بازی هی داره دور خودش میچرخه و میچرخه و میچره!دیگه واقعا نمیدونم چیکارش کنم این اتفاق قبل از اینکه وارد ویندوز پر شکوه(البته خاکبرسرش)سون برم اینطور نشده بود ولی وقتی اومدم تو این یارو اینجوری شد
کرکش کامل ترین کرکه فیکسه فیکسه خواهشا نگید که کرک دانلود کنم چون13مگابایته!!این دایل طفلکی نمیکشه!!!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک من این بازی خیلی قشنگ رو تا لول قبل از zealotرفتم و بدون کد تموم کردم انشالله میخوام برم hardcoreرو هم بتمومم
سلام بچه ها همین الان رفتم به این پست
و مشکلم حل شد
ولی کلا بازی خیلی خوبیه بچه ها از دستش ندید من که برم بازیش کنم این دفعه از zealotمیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
خدایا شکرت که راه ما رو به این پی سی ورلد باز کردی و گرنه معلوم نبود به خاطر این مشکل کوچولو چیکار میکردم
احتمالا گیم پد داری؟؟؟؟اونم اینه که میرم توی بازی هی داره دور خودش میچرخه
میخوای بری تو بازی اونو بکش بعد برو،بعدش مشکلت حل میشه
بچه ها سلام یه سوالی داشتم میخواستم بدونم که این ورژنی که دارم آپدیت شدس یا نه؟
اینم از عکسش:
اخه آپدیتش 27مگه اگه 2-3مگابایت بود نمیپرسیدم
یه شکی هم دارم اینه که سمت چپیه اون فایل اصلیه که باهاش بازی میکنم و چپیه اون پچس نگاه کنید ورژنشون یکیه پس یعنی بازی من پچ شدس؟اگه نیست پس اپدیتشو دانلود کنم ها؟
سلام اگه میشه جواب بدید ممنون
راستی یه وسل دیگه دارم از همین طریق میشه فهمید که بازیمون کدوم ورژنه آره؟
اونی که Date Modified اش 1/29/2011 هست دومین کرک این بازیه یعنی کرک اصلاح شده که مشکل چپتر 7 رو حل میکنه.
اونی هم که Date Modified اش 4/9/2011 هست آپدیت کرک شده حساب میشه که همون 27 مگ زیپ شده است و من همینو توصیه میکنم.
خیلی ممنو که جوابیدید ولی اون آپدیت کرک شده نیست و و سریال نامبر میخواد هر کی تونست کرکش ورژن1.1رو بده ممنونش میشم
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
اون اورجینال فایل نیم منظورش چیه؟
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
پس اگه اون اپدیته پس چرا ورژنشون یکیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)