تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 62 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 613

نام تاپيک: Galaxy Ace S5830 | گوشي سامسونگ با پردازنده ي 800 مگاهرتزي و صفحه نمايش 3.5 اينچي

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
    برای GPS اینترنت میخواد؟

داره خودمونی میشه marshal2600's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مشخصات فنی
    طرح ظاهر دستگاه کلاسیک لمسی رنگ بندی مشکی سیستم نرم افزاری باند GSM و EDGE HSDPA 900 / 2100 / GSM 850 / 900 / 1800 / 190 باند 3G - GPRS بله سیستم عامل اندروید 2.2 Java بله اندازه وزن 113 گرم ابعاد ۱۱۲.۴ x ۵۹.۹ x ۱۱.۵ میلیمتر نمایشگر فناوری TFT صفحه لمسی ، 16 میلیون رنگ دقت تصویر ۳۲۰ x ۴۸۰ پیکسل اندازه 3.5 اینچ باتری ظرفیت Standard battery, Li-Ion 1350 mAh زمان مکالمه تا 11 ساعت آماده به کار تا 640 ساعت دوربین دقت تصویر دوربین 5 مگاپیکسل بزرگنمایی دیجیتالی/نوری بله فلاش LED ISO - موسیقی و صدا پخش کننده موسیقی بله آهنگ زنگ MP3 پلی فونیک ، WAV ، MP3 DRM - فن آوری صدای سه بعدی - بازی و سرگرمی بازی های داخلی JAVA - رادیو FM بله تجارت و محل کار مشاهده گر سند بله حالت آفلاین بله یادداشت صوتی و پست صوتی بله پیام رسانی SMS بله MMS بله ورودی متن پیشگوی T9 بله ایمیل بله قابلیت اتصال بلوتوث دارد با A2DP USB بله WAP بله SyncML(DS) بله SyncML(DM) بله WiFi Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA خروجی TV - برنامه همگام سازی با رایانه - حافظه حافظه کاربر 158 مگابایت مدیریت اطلاعات شخصی تقویم بله برنامه ریز بله ساعت بله ماشین حساب بله دفترچه یادداشت بله عملکردهای تماس تلفن بلندگو بله شناسه تماس گیرنده بله چندنفره بله

3. این کاربر از marshal2600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من ميخوام اين گوشي رو بخرم لطفا نتيجه نهايي رو بگيد ارزش خريد داره يا نه؟؟؟؟؟؟
    از همه نظر اين گوشي رو OK مي دونم فقط عدم پخش دايويكس هست كه ميشه ازش گذشت ولي باطري ضعيف رو نه!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد....

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من ميخوام اين گوشي رو بخرم لطفا نتيجه نهايي رو بگيد ارزش خريد داره يا نه؟؟؟؟؟؟
    از همه نظر اين گوشي رو OK مي دونم فقط عدم پخش دايويكس هست كه ميشه ازش گذشت ولي باطري ضعيف رو نه!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد....
    باطریش ضعیف نیست به نظرم...ال سی دی به اون گندگی و سی پی یو 800 رو باید جواب بده خوب مصرفش طبیعتا کم نیست

6. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از جواب ،‌يه سوال ديگه آيا اين گوشي پخش دايويكس با يرنامه داره ، در كل ارزش خريد داره؟؟؟؟؟.
    بين اين گوشي و c6-01 نوكيا موندم كه كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون از جواب ،‌يه سوال ديگه آيا اين گوشي پخش دايويكس با يرنامه داره ، در كل ارزش خريد داره؟؟؟؟؟.
    بين اين گوشي و c6-01 نوكيا موندم كه كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
    با moboplayer دایویکس هم پخش می کنه...

در مقایسه با اون گوشی نوکیا که این خیلی بهتره...دیگه این روزا کی نوکیا می خره؟

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با moboplayer دایویکس هم پخش می کنه...

در مقایسه با اون گوشی نوکیا که این خیلی بهتره...دیگه این روزا کی نوکیا می خره؟

منو قدیمی ها شاید بشناسن... از طرفدارهای نوکیا بودم...
    اما از بعد اینکه 5800 خریدم و 4 ماه از 1 سال رو توی تعمیرگار بود... دیگه حالم از نویکا بهم میخوره...
    دیروز هم رفتم این گوشی رو خریدم... خدا وکیلی بعد از عادت به symbian... کار کردن با آندروید خیلی لذت بخشه...
    تازه میفهمی چه بیخود بوده اون

11. 3 کاربر از Kolang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

اما از بعد اینکه 5800 خریدم و 4 ماه از 1 سال رو توی تعمیرگار بود... دیگه حالم از نویکا بهم میخوره...
    دیروز هم رفتم این گوشی رو خریدم... خدا وکیلی بعد از عادت به symbian... کار کردن با آندروید خیلی لذت بخشه...
    از اصفهان گرفتی ؟
    قیمت چه قدر بود ؟
    با گارانتی ؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من دو سال 5800 داشتم.سری اول بود.خداییش خیلی گوشیه خوبی بود.نمیدونم ماله شما چرا اینجور بوده؟

ولی خب نوکیا دوره اش گذشته.مخصوصا از وقتی که روی اون سیمبیان داره حیثیتی کار میکنه و به نتیجه نمیرسه.

14. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من ديروز واسه خريد اين گوشي به چندموبايلي رفتم و تعجب كردم چون گفتن كه قيمت گوشي بالا رفته و اين گوشي قيمتش 380 هست، آيا واقعا همينه . چون سايت گوشي شاپ زده 335!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •