کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
مشخصات فنی
طرح ظاهر دستگاه کلاسیک لمسی رنگ بندی مشکی سیستم نرم افزاری باند GSM و EDGE HSDPA 900 / 2100 / GSM 850 / 900 / 1800 / 190 باند 3G - GPRS بله سیستم عامل اندروید 2.2 Java بله اندازه وزن 113 گرم ابعاد ۱۱۲.۴ x ۵۹.۹ x ۱۱.۵ میلیمتر نمایشگر فناوری TFT صفحه لمسی ، 16 میلیون رنگ دقت تصویر ۳۲۰ x ۴۸۰ پیکسل اندازه 3.5 اینچ باتری ظرفیت Standard battery, Li-Ion 1350 mAh زمان مکالمه تا 11 ساعت آماده به کار تا 640 ساعت دوربین دقت تصویر دوربین 5 مگاپیکسل بزرگنمایی دیجیتالی/نوری بله فلاش LED ISO - موسیقی و صدا پخش کننده موسیقی بله آهنگ زنگ MP3 پلی فونیک ، WAV ، MP3 DRM - فن آوری صدای سه بعدی - بازی و سرگرمی بازی های داخلی JAVA - رادیو FM بله تجارت و محل کار مشاهده گر سند بله حالت آفلاین بله یادداشت صوتی و پست صوتی بله پیام رسانی SMS بله MMS بله ورودی متن پیشگوی T9 بله ایمیل بله قابلیت اتصال بلوتوث دارد با A2DP USB بله WAP بله SyncML(DS) بله SyncML(DM) بله WiFi Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA خروجی TV - برنامه همگام سازی با رایانه - حافظه حافظه کاربر 158 مگابایت مدیریت اطلاعات شخصی تقویم بله برنامه ریز بله ساعت بله ماشین حساب بله دفترچه یادداشت بله عملکردهای تماس تلفن بلندگو بله شناسه تماس گیرنده بله چندنفره بله
من ميخوام اين گوشي رو بخرم لطفا نتيجه نهايي رو بگيد ارزش خريد داره يا نه؟؟؟؟؟؟
از همه نظر اين گوشي رو OK مي دونم فقط عدم پخش دايويكس هست كه ميشه ازش گذشت ولي باطري ضعيف رو نه!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد....
باطریش ضعیف نیست به نظرم...ال سی دی به اون گندگی و سی پی یو 800 رو باید جواب بده خوب مصرفش طبیعتا کم نیست
ممنون از جواب ،يه سوال ديگه آيا اين گوشي پخش دايويكس با يرنامه داره ، در كل ارزش خريد داره؟؟؟؟؟.
بين اين گوشي و c6-01 نوكيا موندم كه كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
با moboplayer دایویکس هم پخش می کنه...
در مقایسه با اون گوشی نوکیا که این خیلی بهتره...دیگه این روزا کی نوکیا می خره؟![]()
منو قدیمی ها شاید بشناسن... از طرفدارهای نوکیا بودم...
اما از بعد اینکه 5800 خریدم و 4 ماه از 1 سال رو توی تعمیرگار بود... دیگه حالم از نویکا بهم میخوره...
دیروز هم رفتم این گوشی رو خریدم... خدا وکیلی بعد از عادت به symbian... کار کردن با آندروید خیلی لذت بخشه...
تازه میفهمی چه بیخود بوده اون![]()
از اصفهان گرفتی ؟
قیمت چه قدر بود ؟
با گارانتی ؟
من دو سال 5800 داشتم.سری اول بود.خداییش خیلی گوشیه خوبی بود.نمیدونم ماله شما چرا اینجور بوده؟
ولی خب نوکیا دوره اش گذشته.مخصوصا از وقتی که روی اون سیمبیان داره حیثیتی کار میکنه و به نتیجه نمیرسه.![]()
من ديروز واسه خريد اين گوشي به چندموبايلي رفتم و تعجب كردم چون گفتن كه قيمت گوشي بالا رفته و اين گوشي قيمتش 380 هست، آيا واقعا همينه . چون سايت گوشي شاپ زده 335!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)