موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو...نوشته شده توسط ghara
![]()
موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو...نوشته شده توسط ghara
![]()
سلامنوشته شده توسط shakerifar
مگه سیدی که گرفتی راهنمای نصب نداره-اگه مشکلی داری توضیح بده همه کمک می کنند...![]()
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
![]()
جواب بده تا کمک کنیم...
lovergod14amorousand
عزيز من شما يه ساعت داري ميخواي به يه نفر كمك كني هي سوالات تابلو ميپرسي
به خودت زحمت نده خودم كمكش ميكنم
ghara جان شما باید MSVCR71 دانلود کنی و به این جایی که میگم پست کنی(براي دانلود صفحات اين تاپيك را بگرد از سير تا پياز هيتمن رو بارت نوشته)
وارد فولدر windows شو و این فایل رو در فولدر system32 پست کن
كمكش كن موفق باشي اما ديگه اينطور نه...نوشته شده توسط PARSA123
![]()
man marhaleye aval nasb ro anjam dadam vali toye marhaleye dovom gir kardam chon har kari mikonam configure baz nemishe bazi ham mahsoul sherkate pardise
مومن خدا ديمون تولز داره بايد اون نصب بشه...نوشته شده توسط shakerifar
![]()
overgod14amorousand
رمز ها رو بزار. ولی فکر کنم کسی بخواد با رمز رد کنه.
ghara
همین 2 صفحه پیش یه کاربر دقیقا همین مشکل رو داشت. بهتره بری ببینی به اون کاربر چه پاسخی داده شده.
پارسا
اون فایل دی ال ال ربطی به این مشکل نداره.![]()
مي شه لطف كنيد و اسم اون فايلي رو كه من بايد به وسيله ي دمون تولز مونت ايميج كنم بفرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)