تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 73 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 722

نام تاپيک: Tomb Raider

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من یه نکته ای بگم. بستگی داره اون خانوم محترم با 2تا دستش کجاهای کمان را بگیره و بگذاره رو گردن شما و فشار بده تا جونت در آد و بمیری!

اگه 2 تا گوشه ی کمان را بگیره اونوقت متاسفانه شما میتونی با همین روشی که گفتی از دستش در بری اما اگه بیاد و دستاش را جاهایی از کمان قرار بده که بشن اطراف گردنت اونوقت نمیتونی کاری بکنی و 3 سوته انجمن بی ناظر میشه.
    اصلا این هیتمن جماعت قتل و کشتار تو خونشونه دقیق به همه چی دقت می کنن
    اتفاقا من به اون نکته هم توجه کردم و اگه دستهاشو بیاره وسط و نزدیک های گردن بنده بیاره تا حدودی اره کار دشوار میشه که البته در بازی هم میاره اما باز به تنومند بودن فرد مقابل بستگی داره

البته اگر لارا قصد کشتن بنده را داشته باشه بیشتر سعی می کنم از روش های مصلحتی و سیاست بازی وارد میدان بشم و بهش پیشنهاد یک گفتگو بدم و بگم که با جنگ و خون ریزی کاری از پیش نمیره و یک پیشنهاد بهش میدم که یهو دیدید ناظر انجمن متاهل شد
    Last edited by Layken; 17-03-2013 at 16:26.

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اصلا این هیتمن جماعت قتل و کشتار تو خونشونه دقیق به همه چی دقت می کنن
    اتفاقا من به اون نکته هم توجه کردم و اگه دستهاشو بیاره وسط و نزدیک های گردن بنده بیاره تا حدودی اره کار دشوار میشه که البته در بازی هم میاره اما باز به تنومند بودن فرد مقابل بستگی داره

البته اگر لارا قصد کشتن بنده را داشته باشه بیشتر سعی می کنم از روش های مصلحتی و سیاست بازی وارد میدان بشم و بهش پیشنهاد یک گفتگو بدم و بگم که با جنگ و خون ریزی کاری از پیش نمیره و یک پیشنهاد بهش میدم که یهو دیدید ناظر انجمن متاهل شد
    مبارک باشه به پای هم دیگه پیر شین الهی

دوستان قبول دارید یه کمی انیمیشن حرکت روی طناب به خصوص روی پاهای لارا بد کار شده؟ به نظرم مصنوعی میاد. البته شایدم توی واقعیت هم وقتی کسی از طناب بالا میره باهاش را اینجوری بالا ببره.

بعد از 3 روز بازی و جمع کردن تقریبا همه کالکتیبل ها رسیدم اونجایی که میخوان مشغول قربانی کردن سم بشن. با درصد پیشروی حدود 50. واقعا تا الان بهترین بازی امسال بوده

4. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جالب اینکه تو تنظیمات Ultra ,Ultimate لارا با اینکه همش تو خاک هست و وقت حموم کردن هم نداره موهاش همیشه تمیزه و حالت اتو کرده به خودش داره.نسبت به کارکتر نسخه های قبل چهره خیلی معصومانه داره.یکی از بازی های خوب سال 2013 است ولی من یک ساعت بازی کردم یک باگ دیدم که رو اعصاب بود

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

!The Seductive Ass Kicka Is Born

بعد از جندین سال شاهد بازگشت سری Tombraider با یک Reboot موفق از استدیوی خوش نام Crystal Daynamics هستیم ، این لارای کریستالی حرفای زیادی برای گفتن داره و میبینیم که چطور معادله Action Adventure رو ارضا میکنه ...

داستان بازی مربوط میشه به یک گروه از افراد عشق تاریخ که دست به یک سفر برای کشف یک سری مجهولات تاریخی خودشون میزنن و محوریت داستان روی کرکتر اصلی بازی Lara craft هستش ،

شروع داستان با گرفتار شدن کشتی به یک طوفان شروع میشه و درطی یک کش و قوس لارا از بقیه جدا میفته و هدف اصلی داستان جستجوی دوستان لارا میشه ...داستان بازی متناسب با اتمسفر و

سبک و سیاقش هست و در حد قابل قبول ! بعضی از قسمت های داستان نیاز به یک Background و پس زمینه داره که درغالب کتاب هایی که در خلال گیم پلی بازی پیدا میشه گفته شده که به نظرم

بهتر بود روش دیگه ای رو انتخاب میکردن ، شخصیت پردازی خود کرکتر لارا حرف نداره و با یک بازیگری خوب به اوج خودش رسیده ولی سایر کرکترا اونجور که باید و شاید به شخصیتشون پرداخته نشده ، به

فلش بک های بیشتر میشد این ضعف رو جبران کرد . حالا این داستان خوب میاد با یک گیم پلی فوق العاده ترکیب میشه ، هیجان گیم پلی فقط تو شلیک کردن خلاصه نشده مثل برخی از بازی ها ! سکو

بازی با هیجان بی نظیر ، آپگرید سلاح ها با یک روند منطقی و متناسب با پیشرفت بازی ، پازل های ترکیبی که هم تو روند بازی موجود هست و هم به صورت انتخابی در دنیای بازی قرار داده شده ، هر

چند انتظار میرفت پازل ها نیاز به فکر کردن بیشتر داشته باشن ولی خیلی راحت بودن ! یه مورد جالبی که خیلی خوب ازاب دراومده سیستم Looting هستش که خیلی راحت میتونم بگم تو خیلی از بازی

ها بود و نبودش فرق نمیکنه ولی تو این بازی برای آپگرید کردن اسلح ها نیاز به Looing هست که ابتکار خوبی بود ، AI و هوش مصنوعی بازی هم واقعا تو سطح بالایی قرار داره هر چند بعضی جاها یه

خورده گیج میزنه ولی بازم عالیه ،تعادل خوبی هم بین Stealth و Action برقرار شده ،Bow بیشتر مخصوص مخفی کاری و 3 اسلحه ی دیگه هم بیشتر به درد سروصدا میخورن ! دی !

گرافیک هم نمیخوام بگم عالیه ولی کمک زیادی به اتمسفر قوی بازی کرده ، هر چند میتونست خیلی بهتر ازین باشه ، تکنولوژی Tressfx هم در نوع خودش عالی بود هر چند خیلی اذیت کرد برای

کسایی که از کارت های Nvidia استفاده میکنن ! تکسچر های بازی آنچنان قوی نیستن فقط میشه گفت خوب ! خیلی کم پیش میاد از لهجه ی بریتانیایی خوشم بیاد و لارا جزو اون دسته معدودی بود که

واقعا خوشم اومد ازش ، هیجان گیم پلی بیشتر مدیون موسیقی فوق العاده بازی هستش که با یه تایمینگ متناسب سکانس های فراموش نشدنی رو بوجود آورده

بدون شک بهترین بازی امسال بوده تا به اینجا که ارزش تکرار بالایی داره ، تا آخر سال 2013 صبرمیکنم تا سر شاهکار 2013 بودن یا نبودنش تصمیم بگیرم !دی !

Enthusiastic 9.3 !

Last edited by mjorh; 18-03-2013 at 15:23.

7. 10 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا بازی به این توپی رو یکی دو روزه تموم میکنین
    مگه چه تعداد بازی به درد بخور تو 1 سال درست میشه ؟؟!!
    به نظر من روزی 20 دقیقه بیشتر نباید بازیش کرد که دیرتر تموم شه
    یاد Tomb Raider پلی استیشن 1 بخیر....
    بعد از مدتها از 1 بازی خوشم اومد،اما کاش معماهای خفن Tomb Raider پلی استیشن رو هم داشت
    Last edited by jojo_90; 18-03-2013 at 17:26.

9. 3 کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض Tomb Raider بیش از یک میلیون نسخه در هفته ی اول فروخته است

با توجه به جزییات نشان داده شده توسط سایت VGChartz بازی Tomb Raider توانسته آمار بسیار جالبی را در زمینه فروش بر جای بگذارد و تنها در عرض ۶ روز موفق به فروش بیش از یک میلیون نسخه شده است.

این سایت در گزارش خود اعلام کرده است که نسخه ی PS3 بازی بیشترین میزان فروش را با ۵۳۸,۲۲۴ هزار نسخه داشته و این در حالی است که این آمار در کنسول xbox 360 رقمی معادل ۴۷۸,۶۸۰ هزار نسخه می باشد. نسخه ی pc بازی هم با فروشی معادل ۷۰ هزار نسخه رده ی آخر را به خود اختصاص داده است.

این آمار برای Tomb Raider وقتی قابل توجه می شود که متوجه می شویم که عنوان Metal Gear Rising بعد از سه هفته انتشارتازه توانسته از مرز یک میلیون نسخه فروش عبور کند و این در حالی است که Crysis 3 که توقعات بسیاری از آن می رفت هنوز بعد از سه هفته انتشار ، راه طولانی را برای رسیدن به یک میلیون نسخه فروش در پیش رو دارد.

ریبوت Tomb Raider که این بار به اولین ماجراجویی لارا کرافت در یک جزیره خطرناک پرداخته است و سختی های این جزیره راه جنگجو شدن را به وی نشان خواهد مدتی پیش برای هر سه پلتفرم اصلی ( ps3 ، xbox 360 و pc ) عرضه شد و میانگین امتیاز خوب ۸۷ را از آن خود کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

12. 6 کاربر از bsireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم بازی رو خریدم ... بازی جالبیه ... مث فیلم سینمایی میمونه

فقط نمیدونم چرا هی یاد فارکرای میفتم ... آخه اونجام تو جزیره گیر کرده بودیو دنبال دوستات بودی

تیرکمونشم منو یاد acIII میندازه

خیر سرشون اومدن تکنیک TressFX درست کردن این که راحت 10 15 فریم میگیره

14. 5 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

من نمیدونم کی میگه که کمه ؟ من 48 ساعت بازی رو یه سره رفتم، تازه گفت 35%

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب ! در آستانه ی این شب ِ فوق العاده ، یکی از بهترین بازی های عمرم رو هم تموم کردم !

واقعا از این که چنین افراد سخت کوش و با انگیزه ای در گوشه ای از این کره خاکی دارند زندگی و کار می کنند ، به وجد آمده ام !

وقتی که عکس هاشون رو در Credit آخر بازی نشون می داد ، انگیزه و امید و هیجان ازشون می بارید ؛ و همچنین وجد و خوشحالی به خاطر خلق شاهکاری که در 10 روز اخیر تجربه اش کردیم .

جمله ای که در آخر بازی نشون داده شد و تشکر کرد از این که برای بازیشون وقت گذاشتیم ؛ واقعا بیش از پیش از کار خودم راضی ام کرد که این همه وقت پای بازی گذاشتم و 99% ش کردم .

بازی نه سراغ ماموریت های جانبی خیلی خاص رفته بود و نه خود را درگیر دیگر مرسومات این روزهای بازی ها کرده بود .

تیم سازنده سعی کرده بود لارا را بسازد و فوق العاده موفق هم عمل کرده بود ...

محتوای مخفی: صحنه آخر بازی  
    صحنه آخر بازی که لارا و سم را نشان می دهد واقعا فوق العاده است .
    کارگردانی این صحنه ، تمام شدن طوفان ها و طلوع خورشید همه و همه بی نظیراند ...

و سپس یک پایان باز ِ خوب برای ادامه این شاهکار ...

سیو ام رو هم براتون قرار می دم . ( داخل این فایل RAR دو تا سیو قرار داره . اولی قبل از پایان بازی و 97% است ؛ و دیگری بعد از آن و بازی 99% شده است . )

علت اون 1% هم اول :یک مین در منطقه Shipwreck Breach است و دوم : دو تا Sun Killer در منطقه ی Research Base !! ( که به حول و قوه ی الهی اونا رو هم پیدا می کنیم ایشاا... !!! )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال تحویل فوق العاده و بعدش هم سالِ بی نظیری داشته باشین !

در پناه حق .
    Last edited by Mammad Prince; 19-03-2013 at 21:41.

17. 4 کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •