دوست عزیز فکر نمیکنید اگه یه ذره زحمت بکشید میتونید چیزایی رو که میخواید تو تاپیک پیدا کنید؟!!!
دیگه قرار نیست خیلی هلو بپر تو گلو باشه
از دست من دلخور نشو ولی وقتی میبینم کسی برا کار خودش هم حاضر نیست یه خورده وقت بگذاره بهم برمیخوره
دوست عزیز فکر نمیکنید اگه یه ذره زحمت بکشید میتونید چیزایی رو که میخواید تو تاپیک پیدا کنید؟!!!
دیگه قرار نیست خیلی هلو بپر تو گلو باشه
از دست من دلخور نشو ولی وقتی میبینم کسی برا کار خودش هم حاضر نیست یه خورده وقت بگذاره بهم برمیخوره
-باور كنيد خيلي كامل گفته شده من نميدونم مشكل كجاست؟
-بعد اينكه hotel mode رو on كردين Hdtv تون رو خاموش كنيد
-بعد بايد وارد سرويس منو بشين كه نياز به زدن كليد هاي info=menu=mute=power هست (زمانيكه خاموش هست hdtv )
-وارد سرويس منو كه شدين بقيه موارد رو اعمال كنيد (تغيير local set ,....)
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
-باور كنيد 1000 بار نوشتم pvr نداره ميخواين روشن كنيد كه چه اتفاقي بيوفته؟
سلام دوستان:
درمدل UA40B6000 كسي تونسته قسمت نمايش فيلمو فعال كنه؟
آخه دوستان نوشتن با تغيير مدل به UA40B7000 نمايش فيلم اضافه ميشه آيا كسي امتحان كرده؟ مشكلي پيش نمياد؟
در بعضي سري ها فعال هست و Usb قابليت اجراي movie رو داره
-ولي در سري هاي قديمي تر خير كه راهش هم تغيير مدل به b7000 هست منتها مسئوليت اون رو بايد خودتون به عهده بگيريد
حسینی جان این قضیه تغییر مدل به مدل بالاتر برای hdtv منم صدق میکنه؟ la40b550 ؟ خطرات چی هست؟
سلام بر دوستان
تلويزيون من 46 سامسونگ b650 هست.(از بانه)
كدوم يكي از اين قابليتها قابل اجرا شدن هست واسه اين مدل ؟
سلام دوستان در سایتی خوندم که میشه 4هزار کانال با این led های سامسونگ گرفت وتمام توضیحاتش مثل توضیحات دوستان بود با این تفاوت که کشور را استرالیا انتخاب کرده بود
ایا این امکان داره شبکه جهانی را با 6200 و انتخاب کشور استرالیا فعال کرد
t-tanhaym از دور میبوسمت کارمون راه افتاد بالاخره ترسم ریخت الان یکی خواست منو فارسی کنه یا pvr رو فعال کنه در خدمتم
با سلام و عرض ادب
در صورت امكان بنده رو راهنمايي بفرماييد كه اين گزينه region در منو مخفي در كدوم قسمت قرار دارد؟
![]()
-اگرمنظور شمارند ه كانال ها هست ممكن
-منتها اگر منظور يك موردي مشابه ---_s هست كه من فكر نميكنم
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
عزيز اگر اروپايي هست (اسلواكي ) كه تيونر ديجيتال داره در غير اين صورت خير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)