دوست عزیز بازار موبایل که البته یکم گرونتره .. و سفیدم داره و اگه نداشت طبقه ٥ و ٦ علاالدین ٤٢۰ تومن اکثر مغازه ها دارن, مخصوصا ٦
دوست عزیز بازار موبایل که البته یکم گرونتره .. و سفیدم داره و اگه نداشت طبقه ٥ و ٦ علاالدین ٤٢۰ تومن اکثر مغازه ها دارن, مخصوصا ٦
دوستان مثل اینکه الجی اپتیموس. Sol با صفحه امولد و سی پی یو ١ اومده تو بازار البته با اندروید ٢.٣ اینم گزینه خوبیه
اولین دو سیم کارت اندروید هم ال جی داده مثله اولین دو هسته ای و اولین تری دی و اولین صفحه نمایش با روشنایی بالا,
ایتیموس نت مثله اینکه تو بازارم هست با اندروید ٢۰٣,
گزینه خوبیه یه طرف از دیتا ایرانسل و همراه اول.....
Last edited by yee_pesare; 12-11-2011 at 18:55.
این ال جی هم فقط اولین ها رو میزنه و بعد هم ولشون میکنه به امون خدا.....الان اگه هر کدوم از کمپانی های دیگه این کارها رو میکردن تا حالا 60 میلیون بار کرده بودنش تو بوق و کرنا بوسیله ی تبلیغات و بازاریابی و...!!..امان از این ال جی با این تبلیغات و ساپورت و کارای عجیب و غریب دیگه ش!!!...ظاهرا ال جی تو ایران وظایف بازاریابی و تبلیغات و ساپورت مشتری رو که تو دنیای تجارت مدرن جز اصول اولیه و زیربنایی هر کمپانی هست یادش رفته...
Last edited by velvet revoulver; 13-11-2011 at 02:18.
بله ممنون من دیشب رنگ مشکی رو با گارانتی اصلی خریدم 420 و 15 تومن هم دادم مموری 2 همراهش رو با 8 عوض کردم کلاً شد 435 بدون هیچ چیز اضافه ای سفیدش رو هم زیاد داشتند سری جدید سفید بود ولی مشکیش بیشتر خوشم اومد
دوستان لطفاً کمک کنید من مموری گوشی رو وقت خرید عوض کردم میخوام بدونم چه فایلهایی روش بوده ؟ حجمشون چقدره ؟ کسی از دوستان میتونه فایلها رو برام بفرسته ؟
چطور مگه مشکلی پیش اومده برات ؟ فکنمیکنم فایلهای سیستمی رو مموری باشه, البته دقت نکردم چون روی گوشی بوده ممکنه. باشه,
نه مشکلی نیست دنبال lg pc suite میگردم نوشته روی اون مموری بوده
کسی از دوستان گوشی رو آپدیت کرده ؟ مال من روژن v10f داره ولی هنوز هم آپدیت براش میاد 230 مگ هم هست من نزدم آپدیت کنه کسی آپدیت کرده تغییراتش رو بگه ؟
نه نکن .....بزار یه 10 تا 20 روز دیگه بزن برای 2.3 دیگه چه کاریه این کار
من اون ال جی پی سی سوئیت رو دارم حجمش حدود 140 مگابایته خیلی برات واجبه بگو یه جا برات آپ کنم
راستی گوشی مبارک ....
بدیه ال جی اینه که دیر آپدیت واسه سیستم عامل میده
الان که همه دارن میرن روی 4 این تازه میخواد 2.3 بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)