دستت درد نکنه اره باید یکم دیگه صبر کنم تا هم قیمتا بیاد پایین و هم 50 اینچش عرضه بشه
دستت درد نکنه اره باید یکم دیگه صبر کنم تا هم قیمتا بیاد پایین و هم 50 اینچش عرضه بشه
50 خوب سایزیه.
42 چند سال پیش خیلی بزرگ به نظر میومد ولی برای الآن کوچیک حساب میشه.
این U20 و U30 کیفیتشون چه طوری هست به V20 میرسن..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیتشون خوبه. من U30 رو چند روز پیش، صبح تو یه فروشگاهی که خیلی نور گیر بود در کنار V20 تست زدم.
نور U30 تو مد دینامیک خیلی خوب بود. تصویرش در حد CRT است. با اینکه بطور خیلی محسوسی تو نور و کنتراست باV20 فاصله داشت اما راضی کننده بود.
من U30 رو بیشتر برای گیم و دیدن فیلم های Full HD میخوام آیا میتونم روش حساب کنم.. چون قیمت V20 بالا هست حدود 300 تومن اختلاف قیمت دارن و منم محدودیت دارم..کیفیتشون خوبه. من U30 رو چند روز پیش، صبح تو یه فروشگاهی که خیلی نور گیر بود در کنار V20 تست زدم.
نور U30 تو مد دینامیک خیلی خوب بود. تصویرش در حد CRT است. با اینکه بطور خیلی محسوسی تو نور و کنتراست باV20 فاصله داشت اما راضی کننده بود.
راستی عکسی از مقایسه V20 و U30 ندارین..؟
راستش اين پست رو دو جاي ديگه شبيه به هم ولي با برندهاي متفاوت نوشتم و اميدوارم ميران عزيز ايرادي به من نگيرند چونكه نميشه گفت پستهاي تكراري هست و سوالات مربوط به برندي متفاوت هست
سلام بچه ها
راستش سوالي ميپرسم كه تقريبا عجله دارم برا جوابش
يه LED _ Plasma ميخوام كه حدوداي قيمتش تا 1100 تا 1200 باشه و بيشترين چيزي كه واسه من مهمه شفافيت تصوير و وضوح و اينكه طبيعي بودن مدنظرم هست و اصلا و بهيچ عنوان نيازي به 3D بودن و اينترنت ندارم و واسش ريالي هم حاضر نيستم پول بدم . مخصوصا اينترنتش كه صدقه سر( ا . ن )كلا خط تلفن ما فيبر هست و ADSL رو ساپورت نميكنه كه اينترنتش واسم مهم باشه . اينچ هم از 40 كمتر نباشه .
و اما سوال دوم
LCD ميخوام Full HD ( رزوليشن 1920 * 1080 ) نهايت قيمت هم 350 تا 450 و اينكه از 27 اينچ پايينتر نباشه
چرا وقتی یه تصویر تمام مشکی پخش میشه توی پلاسما .دقت کنی و ازگوشه ببینی اینگار مثل برفک ریز میمونه؟اینگار یه برفک خفیف داره
عادی هست؟
خودت باید بری تصویر U30 تست کنی ببینی خوشت میاد یا نه. بنظر من که تصویرش خوب بود ولی شاید به سلیقه شما جور نیاد.
عکسی از مقایسش ندارم. ای کاش موقع تست کردنش یه عکسی ازش می گرفتم.
این طور بهت بگم بهتره: تصویر V20 در حدود 20 - 30 درصد نور و کنتراستش بهتر از U30 است.
سلام دوست عزیز...من نمیدونم تا الان تلویزیون رو خریدی یا نه ...اما میخواستم یه توصیه کوچیک بهت بکنم ..البته اگه تا الان اگه خریدی که هیچ ..اما اینو دوست دارم بگم تا بقیه دوستان هم اینجا بخونن...
اگه همونطور که خودت نوشتی تا الان از ال سی دی استفاده میکردی بهت پیشنهاد میکنم که اگه سراغ پلاسماها نری بهتره..ال سی دی ها مقدار روشنایی خیلی بالاتری نسبت به پلاسماها دارن بطوریکه تصویر بسیار براق و درخشان و اصطلاحا shiny دیده میشه و رنگها زنده تر ودرخشان تر هستند...پلاسما ها حتی بهترین مدلهاشون هم روشنایی پایینتری نسبت به ال سی دی ها دارن در نتیجه تصاویر کمی تاریک و کدر به نظر میرسن و البته همین موضوع باعث میشه که پلاسمها رنگ مشکی رو بهتر نشون بدن اما در عوض در نمایش رنگهای روشن ضعیفتر هستند...من نمیخوام قضاوت کنم که کدوم بهتره..هر کسی یه سلیقه ای داره..اما نکته اینجاس که اگه چشمات به ال سی دی عادت کردن بهتره که سراغ پلاسما نری چونکه ممکنه تاریک بودن و کمی کدر بودن تصویر تو ذوقت بزنه....این اتفاق برای من هم افتاد و راستش یه کم تو ذوقم خورد...چونکه از پلاسما ها خیلی تعریف شنیده بودم فکر میکردم که پلاسماها میتونن همون درخشندگی ال سی دی ها رو داشته باشن و در عین حال عمق رنگ مشکی بالاتری هم داشته باشند ..که در عمل دیدم اینطوری نیست....با اینکه پلاسماها مشکی بهتری دارن اما به همون نسبت هم تو نشون دادن رنگهای سفبد و روشن ضعف دارن...من اکثر پلاسماهایی که دیدم رنگ سفید رو خاکستری نشون میدن...ظاهرا این مساله ی کنتراست فقط با اومدن oled ها کاملا حل خواهد شد....
سلام 1_ کدوم مدل پلاسما داشتی؟
2_ پلاسماهای دیگه که دیدی از نزدیک کدوم مدلها بودن؟ 3_ پلاسماهای 2011 پاناسونیک ودیگر برندها از نزدیک دیدی؟
Last edited by kambiz11000; 22-08-2011 at 08:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)