جدای از همه مقایسه ها به دو دلیل 2011 بودن و آپدیت مدل قبلی بودن قطعا NX720 بهتره......![]()
جدای از همه مقایسه ها به دو دلیل 2011 بودن و آپدیت مدل قبلی بودن قطعا NX720 بهتره......![]()
دوستان من به فکر خریدن یه led هستم که 42 یا 46 اینچ باشه(زیر 40 نباشه).....
بعد از کمی تحقیقات فهمیدم که led بهتر از پلاسما و lcd هست،درسته؟؟؟
اما نمیدونم کدوم مارک بهتره!!!!!!!
سامسونگ یا ال جی یا سونی یا پاناسونیک و یا...
البته نظر خودم رو سامسونگه ولی میگم که هیچ جا برام اثبات نشده کدوم بهتره...
اگه کسی 100% میدونه کدوم مارک بهتره لطفآ بگه...
بودجم هم تا 1500 هست(اصلآ با 1500 میشه همچینچیزی گرفت؟؟؟)
اگه میشه بگین بهترین مدلی که با این پول میشه گرفت چیه؟؟؟
یه چیزی میخوام که افت قیمتشو کرده باشه و بعد از خرید هی نیاد پایین تر(البته با توجه به قیمت فکر کنم افت قیمتشو کرده باشه ولی محض احتیاط گفتم)
100% ورودی hdmi داشته باشه و رزولیشنش هم هر چی بالاتر بهتر...(برای گیم و فیلم مناسب باشه)
ممنون
در مورد مشکل ابری بودن (عدم یکنواختی شدت نور) پنلهای سامسونگ که سال پیش هم گزارشاتی در این مورد در ریویوهای مختلف انتشار پیدا کرده بود ظاهرا این مشکل در بین پنلهای مختلف حتی در یک مدل مشخص شدت و ضعف داره یعنی بعضی از پنلها مشکل ابری بودن تصویر دارن ولی در بعضی دیگه این مشکل کمتر هست و روال مشخصی هم طی نمیکنه البته در اروپا برخی از مدلهای مونتاژ شده در لهستان مشکلات کمتری نسبت به مدلهای مونتاژ شده در چین داشتن اما باز هم نمیشه صرفا به این مسئله تاکید کرد بنابراین برخورد به این مشکل و یا شدت و ضعفش یک امر کاملا راندم و به قولی شانسی هست.
دوستان آِیا مدل D650 سامسونگ هست .46 اینچ داره یا خیر
بنظرم توی تاپیک مربوطه سوال رو مطرح کنید نتیجه بهتری میگیرد!
اگر 2400 گرفتین و tv هیچ موردی نداشته باشه خیلی میارزه بنظرم.
عکس هم بگذارید خیلی خوبه.
بهتر یا بدتر وجود نداره. بسته به سلیقه هست. البته معمولا led کنتراست و رنگ بهتری نسبت به lcd ارائه میکنه اما پلاسما کلا نوع تصویرش فرق میکنه. باید ببینید کدوم نوع تصویر رو میپسندید.
مارک هم بهتر و بدتر نداریم. هر برندی توی سطوح مختلف و با قیمتهای مختلف محصول داره. اما بنظرم برای یه راهنمایی کلی توی led و lcd با توجه به سابقه قبلی، قیمت، امکانات جانبی و گارانتی سامسونگ توصیه میشه و برای پلاسما با توجه به همون موارد بالا پاناسونیک. اما بازهم میگم معنیش این نیست که مثلا اگر پلاسما از سامسونگ بگیرید ضرر کرده باشید...
فکر میکنم با افزایش بودجه تا 1700 بشه سریهای 5 2011با گارانتی یا سریهای 6 2011 روبدون گارانتی تهیه کنید.
الان دیگه full hd و HDMI port برای tv مثل فرمون و لاستیک شده برای ماشین!ا
ظاهراً سری D7xxx دو مدل داره که در یکیش Micro Dimming وجود نداره. ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز امین اشتری می تونید تاپیک فرق سونی را به من راهنمایی کنید با تشکر
در هر یک از تاپیکهای زیر میتونید سوالتون رو مطرح کنید. ضمن اینکه اگه منظورتون sony nx710 و nx720 هست مهمترین تفاوتشون توی refresh rate هست که توی nx720 مقدار 240 هرتز و در nx710 مقدار 120 هرتز هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)