تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 227 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شخصیت های Mass Effect 3

سری دوم...

Legion

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطمئنا مرموزترین شخصیت سری مس افکت legion خواهد بود
    legion اگر یادتان باشد کاملا زخمی در مس افکت 2 پیدا شد و درمان شد و به خدمت تیم شپرد در اومد
    legion از همان ابتدای بازی در کنار ما خواهد بود و از نزاد Geth هستش که کمی متفاوت هستش
    او بیشتر عاشق نشانه گیری هستش و دوست دارد از دور دست اهداف خود را نشانه بگیرد
    و از حک کردن هم بیزار نیست و دوست دارد دستی در این کار داشته باشد

قدرت و سبک این شخصیت..:

AI Hacking, Combat Drone, Geth Infiltrator, Geth Shield Boost

سلاح های پرکاربرد او..:

Assault Rifles, Sniper Rifles

کار صداپیشگی این شخصیت رو هم اقای D. C. Douglas انجام داده که حتما صدای لیجن برای همه
    جالب و شنیدنی هستش

Miranda Lawson

حتما بعد از شپرد زن نرماندی میراندا خواهد بود
    میراندا از ME2 حضور مداوم پیدا کرد و در کنار شپرد بود هنوز در قسمت جدید چهره جدیدی ازش نیدیدیم
    او هنوز روابطی با اعضای Allience رو داره و با سربروس در ارتباط بود که باید دید در قسمت جدید چگونه خواهد بود.
    او در زمین متولد شده و از اعضای نیروی ارتش محسوب میشه او از خانواده ثروتمندی متولد شده که برخلاف رسوم خاندانش
    بسیار ارام و با منطق هستش او در فناوری اطلاعات مهارت خاصی دارد
    حتما ماموریتی که در ME2 برای دیدن خواهرش انجام دادیم رو به خاطر دارید واقعا تاثیر گذار بود

قدرت و سبک میرادندا در....

Cerberus Officer, Overload, Slam, Warp

سلاح های کاربردی او..

Heavy Pistols, Submachine Guns

کار صداپیشگی و مدل میراندا را خانم yvonne strahovski انجام داده.

Tali'Zorah nar Rayya

مطمئنا خیلی ها می خوان چهره این شخصیت رو ببینن مخصوصا کسانی که موفق به انجام رمانس با این شخص نشدن (من که نتونستم)
    اگر تالیا را زنده نگه داشتید در کنار شما حضور دارد و یار همراه شما خواهد بود تالیا 24 سال سن دارد
    او اطلاعات زیادی در مورد saren در اختیار دارد و می تواند کمک کندحتما ماموریت تالیا رو در ME2 به یاد دارید و شهر و اقوام انها

سبک تالیا بیشتر در..

AI Hacking, Combat Drone, Energy Drain , Quarian Machinist

سلاح های کاربردی او...

Heavy Pistols, Shotguns

متاسفانه تالیا هم برای من در Me2 از دست رفت

کار صداپیشگی تالیا را خانم Ash Sroka بر عهده دارد..

Jacob Taylor

جیکوب در یک عنوان فرعی با نام ME : Galaxy بود که در این بازی معرفی شد و از انجا در کنار میراندا
    به تیم شپرد ملحق شد جیکوب ادم شکاکی هستش و به هم چیز مضنون میشه
    خط داستانی جیکوب بسیار غنی و خاص هستش و شاید در اینده برای این شخص یک داستان مجزا داشته باشیم
    او تفنگدار سابق نیروی دریای بود که به کهکشان امده او قدرت بدنی خوبی دارد و توانایی بلند کردن دشمنان
    سنگین رو دارد

سبک و قدرت او..:

Barrier, Cerberus Operative, Incendiary Ammo, Pull

سلاح های پرکاربرد او..:

Heavy Pistols, Shotguns

کار دوبله جیکوب رو اقای Adam Lazarre-White بر عهده دارد

Jack (a.k.a. Subject Zero)

از جمله دیگر شخصیت های عجیب ME2 که حتما حتی چند دقیقه صحبت کردن با او بسیار کار دشواریست
    جک گذشته ای مبهم دارد که باعث شده بیشتر به این دیدگاه و این مدل بیاید او کشتن را دوست دارد و لذت می برد او حرکات دیوانه واری دارد و بیشتر باید مراقت حرف های خودمون با او باشیم
    او در تلاش است تا در کنار خدمت به شپرد به گذشته خود دست یابد و ابهاماتی رو برطرف کند
    اگر به یاد داشته باشید ما برای نجات جک به محلی برزخی رفته بودیم و او زندانی بود.
    حتما گفتگوهای خشن بین جک و میراندا رو به یاد دارید و روابطشون مخصوصا روابط نزدیکشون خالی از لطف نبود

مهارت ها و سبک او..:

Pull, Shockwave, Subject Zero, Warp Ammo

سلاح های او..:

Heavy Pistols, Shotguns

جک هم برای من در مس 2 کشته شد

کار صدا پیشگی جک رو هم خانم Courtenay Taylor. بر عهده دارد

روی تصاویر شخصیت ها کلیک کنید تصاویر جالبی قرار دادم و تصاویر زیر هم روزلیشن خوبی دارن

2. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

حامد همه رو که به کشتن دادی!
    از بین شخصیت ها از Garrus و اضلی بیشتر خوشم میاد.شخصیت جالب تری دارن............

4. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک نکته جالب در مس افکت دو هم یادم اومد بگم البته من کشفش نکرده بودم تا اینکه دوستم زنگ زد و بهم گفت.

در امگا کافه پایین یک فروشنده batarian بود رفتم ازش نوشدنی گرفتم خوردم افتادم! بیدار که شدم بیرون کافه بودم با همراهام. رفتم داخل کافه دوباره نوشیدنی سفارش دادم یارو منو دید اول خواست بپیچونه ولی وقتی یادش انداختم که چه بلایی سرم اوارده گفت این سم رو هر ادمی تابحال خورده مرده من موندم تو چطوری زنده ای!!! بعد دوتا گزینه داشت. پاراگونش این بود که طرف رو ببخشم و رنجید اینکه از اون نوشیدنی خودش بخوره و وقتی خورد مرد!

6. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

یک نکته جالب در مس افکت دو هم یادم اومد بگم البته من کشفش نکرده بودم تا اینکه دوستم زنگ زد و بهم گفت.

در امگا کافه پایین یک فروشنده batarian بود رفتم ازش نوشدنی گرفتم خوردم افتادم! بیدار که شدم بیرون کافه بودم با همراهام. رفتم داخل کافه دوباره نوشیدنی سفارش دادم یارو منو دید اول خواست بپیچونه ولی وقتی یادش انداختم که چه بلایی سرم اوارده گفت این سم رو هر ادمی تابحال خورده مرده من موندم تو چطوری زنده ای!!! بعد دوتا گزینه داشت. پاراگونش این بود که طرف رو ببخشم و رنجید اینکه از اون نوشیدنی خودش بخوره و وقتی خورد مرد!
    آره همچین اتفاقی برای منم افتده بود هنگام سفارش دادن.ولی فک کنم turian بود طرف البته اگه اشتباه نکنم

8. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این هم صدا پیشه و مدل شخصیت جدید بازی وگا : اقای JAMAL KAZAK .

NEON جان BATARIAN بود .چون فقط باتارین ها مشکل دارن با ادما

10. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

و رنجید اینکه از اون نوشیدنی خودش بخوره و وقتی خورد مرد!
    Renegade ، رنِگِید خونده میشه . ببخشید ها صرفا" برای جلوگیری از ضایع شدن در جمع گفتم دوست عزیز

12. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شخصیت های Mass Effect 3

سری اخر

EDI

مطمئنا یک هوش مصنوعی هم جز شخصیت ها محسوب میشه مخصوصا که در این دوره با وجود هوش مصنوعیی مثل کورتانا و ادی باید
    این جمع رو هم به عنوان شخصیت های داخل بازی بدانیم
    EDI در مس افکت 2 کمک های زیادی رو به شپرد میکنه

کار صداپیشگی ادی رو خانم Tricia Helfer انجام داده که کارنامه خوبی هم در این امر داره.

James Vega

شخصیت جدید این سری که برای اولین بار در کنار ما حضور پیدا خواهد کرد
    هیکلی تنومند و چهره ای خشن از معیارهای این شخصیت هستش او در ME: CN معرفی شد
    و به این قسمت منتقل شده قبلا نام او سندرس بود که تغییر یافت

هنوز صداپیشه ای برای این شخص وجود نداره ولی در فروم BW که میگشتم کامنت هایی مبنی بر این
    شخص وجود داشت

Kaidan Alenko

این شخص کمی زیاد مورد توجه قرار نگرفت مخصوصا در قسمت اول که قرار شده در این قسمت
    با عنوان Spectre حضور داشته باشد
    او یک ستوان هستش و 32 سال سن دارد که عضو ارتش نیروی دریای هستش وقتی ما با شپرد مونث بازی کنیم
    میتونه معشوقه خوبی برامون باشه ....(عجب)

کار صداپیشگی این شخص رو هم اقای Raphael Sbarge بر عهده داره

اندرسون هم از شخصیت های جدید خواهد بود او قبل از شپرد فرمانده نرماندی بود که
    جای خود را به شپرد میده انردسون در زمین در کنار ما حضور خواهد داشت و در کنار نیروهای مقاومت حضور خواهد یافت

Keith David کار دوبله این شخص رو انجام داده...

The Illusive Man

حتما همتون چشمان این مرد رو به یاد دارید نام واقعی این شخص Jack Harper هستش
    و او مسئول خیلی از کارها در سریوس هستش و مسئول جدایی حزب ائتلاف و مسائل ان هستش
    در کل هدف او برتر کردن نژاد انسان ها هستش و در این راه کارهای زیادی انجام میدهد
    همانطور که د راواخر ME2 دیدیم با شپرد ابشون در یک جو نرفت و تفکرات شوم جک کاملا برای بازیباز
    نگران کننده بود...باید منتظر ماند و دید..

Martin Sheen هم کار صدا پیشگی این شخص رو انجام دادن

14. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Mass effect 3 Class

همه میدونیم که با یک سبک RPG روبرو هستیم پس حتما باید با توجه به این روند مد ها کلاس های خاصی رو داشته باشیم تا به درون مایه اصلی بازی که همون RPG باشه نزدیک بشیم
    البته بیشتر منتقدان به ME2 (نه به عنوان نکته منفی) به عنوان یک ایده و نظر میگفتند که زیاد به اکشن و گیم پلی که بازیباز رو به اکشن نزدیک کرده میبرد ، حرف صحیحی هستش ولی باید گفت همچین درون مایه اکشنی هم طرفداران خودشو داره من خودم شخصا ME رو به خاطر فضای اکشنی که داره دوس دارم ME برای من مجذوبیت هایی رو داره که اولویت هاش مثل..

1- استیل خاص گرافیکیش..: کلا در این بازی مخصوصا ME2 گرافیک بازی شفافیت خاص زیبای خودش رو داره لباس و زره ای که به تن دارند عالی هستن و شخصا موقعی که با شپرد کاور گرفته تیراندازی میکردم از استیل این شخص لذت میبردم و روحیه ادامه پذیری رو میگرفتم.

2- ترکیب گیم پلی بازی با گیم پلی های روز ...شاید همون اوایل که ME2 رو شروع کردم و سبک کاور گرفتنش منو یاد GEOW انداخت اما به مرور فقط کاور گرفتنه شبیه اون بازی بود چرا که گیم پلی بازی در نوع خود حتی میتونه صاحب سبک باشه امیدوارم که همین روند خوب رو ببینم..

3- دیالوگ ها.... دوستان میدونید وقتی به یک بازی میگن داستان خوبی داره تنها به همون مبحث داستان به طور خاص دلالت نداره ...؟ یک داستان خوب ارتباط بسیار مستقیمی با صداگذاری اون داره حتما دیالوگ و نوع دیالوگ در روند و بهینه شدن داستان عالی هستش برای مثال عنوانی مثل بایونتا با این که داستان شصته رفته ای نداشت اما کمک دیالوگ ها و مخصوصا کلماتی که شخصیت ها مناسب با نوع خود بیان میکردند عالی هستش باعث میشد تا ایراد داستان کم رنگ بشه مثلا GEOW مخصوصا قسمت اول ان هر چه قدر داستان بازی ضعیف بود بعضا دیالوگ های ضعیف بخش صداگذاریش هم همکاریش میکرد به هیچ عنوان مارکوس به اندازه درجه و هیکل خودش حرف نمیزد و به دور از شان خودش در نزد بازیباز دیالوگ هایی داشت پس حتما در کنار صداگذاری خوب داستان برای گیمر قابل هضم تر میشه اینجا هم وقتی که مثلا با Jack داری حرف میزنی عملا گیمر با توجه به گفتگو ها جذب میشه که چه شده و چه حوادثی باعث هست که میزنه همچین عناوینی رو بهترین بازی سال میکنه.

در کنار اینها وجود شخصیت های تو دل برو هر گیمری رو نه تنها من مجذوب خوش میکنه که این ملاک باعث میشه یک بازی رو بزرگ کنه شخصا عادت ندارم راه به راه به هر بازی بگم بزرگ و اون کلمه شاهکار رو به هر بازیی نمیگم ولی این بازی در خور اینه که بهش بگیم شاهکاری که از همه لحاظ دیداری شنوایی گیم پلی داره گیمری رو مجذوب و منتظرمیکنه...

در کل ما 6 کلاس خواهیم داشت...که شاید اولین مورد این لیست انتخاب اکثر گیمرها باشه از جمله خود من..

لازم به تذکر هستش که در تمامی کلاس ها استفاده اسلحه قرار گرفته (در این قسمت)
    Soldier

پر کاربرد ترین کلاسی که شاید همه ازش استفاده خواهند کرد همین باشد..
    تو این کلاس امکان استفاده از اکثر سلاح ها موجود هستش
    مثل این که فقط در این کلاس میتونیم از امکانات سلاح های سنگین و نارنجک بهره ببریم و میتونیم
    از زره نیز بهره مند بشیم عکس اعمل های سریع و تند از ملاک های این کلاس هستش

Adept

مهارتی در بازی وجود دارد به نام بایوتیک این کلاس تنها کلاسی هستش که از تمامی این مهارت بهره مند هستش
    مزیت این مهارت در اینه که میتونیم قدرت حرکت دادن و جابه جایی رو داشته باشیم حال این قدرت میتونه روی اجسام یا
    افراد باشه که بسیار مهارت زیبا و در خورد توجهی هستش موضوع مهم این بود که در ME 2 در این کلاس امکان استفاده
    از سلاح نبود که در این قسمت امکان استفادش هست

همانطور که میبینید فردی در هوا معلق مانده

Infiltrator

این کلاس قابلیت ترکیبی دارد یعنی هم یک مهندس هستش هم یا سرباز که از قابلیت های هر دو
    به صورت متعادلی بهره مند هستش زیرا که می تواند در کنار استفاده از برخی اسلحه ها امکان نامرئی شدن همراه با
    سرعت بالا رو داشته باشه البته در این بین زره این کلسا بسیار سبک هستش
    در کل در این کلاس سرعت شخص به مراتب بالا هستش

میبینیم که فردی نامرئی شده

Engineer

از اسمش مشخص هست که در چه مواردی بیشتر کاربرد خواهد داشت
    حک کردن ، قابلیت بازیابی سلامتی یارها ، غیر فعال کردن سلاح های دشمن در کنار استفاده از امکانات Teach
    مهندس یار مناسبی در کنار یک سرباز می تواند باشد اما برای شخصی که می خواهد
    از سلاح های زیاد یا همش بهره ببره گزینه مناسبی نیست

نمونه ای که در ان از قابلیت های Tech بهره مند شده

Sentinel

یکی از پیچیده ترین و پرقدرت ترین کلاس ها هستش
    بیشتر با قدرت teach و بایوتیک ترکیب شده و تواناهی های خاصی رو ارائه میده
    می تواند محافظ هایی رو برای خود و یاران خودی ایجاد کند و مانند قدرت مهندسی توانایی بازیابی سلامتی رو داره

Vanguard

کلاسی هستش که از ترکیب دو کلاس adept و سرباز هستش
    انتخاب خوبی هستش چون هم توانایی استفاده از سالح رو داره هم میشه با استفاده از قدرت های بایوتیک
    دشمننان رو مورد حمله قرار داد
    حالت هجومی این سبک چیزی برابر با سرباز هستش
    Last edited by Layken; 25-12-2011 at 15:48.

16. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون. من بار اول مس افکت رو با sentinel رفتم ولی بعد از اون به غیر از سرباز نرفتم چون بیوگرافی اصلی خود شپرده. یارام هم همیشه میراندا و جک بودند و بعد از دانلود کاتسومی شد میراندا کاتسومی.

راستی احتمالا دموی بازی تا شب سال نو(میلادی) بیاد خودتون رو اماده کنید. این بازی رو هم تموم کنیم بعد دنیا در دسامبر ۲۰۱۲ منفجر شه اشکال نداره

18. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون. من بار اول مس افکت رو با sentinel رفتم ولی بعد از اون به غیر از سرباز نرفتم چون بیوگرافی اصلی خود شپرده. یارام هم همیشه میراندا و جک بودند و بعد از دانلود کاتسومی شد میراندا کاتسومی.

راستی احتمالا دموی بازی تا شب سال نو(میلادی) بیاد خودتون رو اماده کنید. این بازی رو هم تموم کنیم بعد دنیا در دسامبر ۲۰۱۲ منفجر شه اشکال نداره
    به نظر من بهترین کلاس بازی Adept هست ولی یه مشکلی داره که تا آخر بازی رو مخه !!! فقط از یه کلت میشه استفاده کرد !!!
    سرباز هم که راحت ترین کلاس هستش و بازی باهاش لذت بخشه

جک و میراندا رو چجوری تا آخر بازی کنار هم نگه داشتی ؟
    اگه کلاست سرباز باشه بهترین تیم فک کنم جک و گروس باشه البته Thane هم بد نیست
    من یه مشکلی که تو این بازی داشتم این بود که نمی تونستم 2تا همراهم رو انتخاب کنم واقعا هر کدوم شخصیت پردازی فوق العاده ای داشتن
    از معدود بازی هایی بود که ده بار هم تمومش می کردی باز هم برات تازگی داشت امیدوارم شماره سوم هم همینطور باشه

20. 3 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •