تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 205 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یکی از اعضای سایت دارینوس که از سال 2005 یعنی اوایلش که تقریبا میشه 2004 اونجا عضو شدم و در گروه تحلیل اونجا هم فعالیت داشتم ولی خوب از وقتی دارینوس کمی عوض شده گاهی میاره گاهی نمیاره یعنی مینویسه
    The page cannot be displayed

تقریبا بیشتر از 3000 تا هم پست دارم ولی خوب به یک مشکلی برخورد کردم که یک لحظه آدرس سایت شما به ذهنم اومد و میدنم که این سایت هم مصل سایت دارینوس طرفدارها و اعضای خوبی داره البته میدونم که در مورد موضوع تیپیک زیاد صحبت نکردم و این خلاف قانونهالبته برای معرفی بود برای اینکه تیپیک دیگه ای باز نکنم(راستی تو دارینوس هم با همین شناسه ی کاربردی صبت نام کردم)

من 5 یا 6 روز پیش کرایسس رو خریدم خوب تو یه مرحله گیر کردم که اگه دوستان کمکم کنند ممنون میشم تو مرحله ی 2 بعد از درگیری با نیرهای کره شمالی از یک جا عبور میکنی که شاخ و برگم سر راهت گزاشتن و میری به طرف یک آبشار بزرگ و اونجا همون فرمانده یعنی اون سیاهه هستش ولی نمیدونم اونجا باید چیکار کنم نقشه رو هم میزنم دقیقا بالای آبشار رو نشون میده با قدرتهایی هم که دارم نمیشه رفت بالا اینم عکسش:

اگه عکس نیومد بگید از اول آپلود کنم.

اگه کمکم کنید ممنونم.

موفق باشیدHitman67

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لينك دانلود بازي كرايسيس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ببخشید دوست عزیز این لینک دانلود مال کال 4 هستش

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من یکی از اعضای سایت دارینوس که از سال 2005 یعنی اوایلش که تقریبا میشه 2004 اونجا عضو شدم و در گروه تحلیل اونجا هم فعالیت داشتم ولی خوب از وقتی دارینوس کمی عوض شده گاهی میاره گاهی نمیاره یعنی مینویسه

تقریبا بیشتر از 3000 تا هم پست دارم ولی خوب به یک مشکلی برخورد کردم که یک لحظه آدرس سایت شما به ذهنم اومد و میدنم که این سایت هم مصل سایت دارینوس طرفدارها و اعضای خوبی داره البته میدونم که در مورد موضوع تیپیک زیاد صحبت نکردم و این خلاف قانونهالبته برای معرفی بود برای اینکه تیپیک دیگه ای باز نکنم(راستی تو دارینوس هم با همین شناسه ی کاربردی صبت نام کردم)

من 5 یا 6 روز پیش کرایسس رو خریدم خوب تو یه مرحله گیر کردم که اگه دوستان کمکم کنند ممنون میشم تو مرحله ی 2 بعد از درگیری با نیرهای کره شمالی از یک جا عبور میکنی که شاخ و برگم سر راهت گزاشتن و میری به طرف یک آبشار بزرگ و اونجا همون فرمانده یعنی اون سیاهه هستش ولی نمیدونم اونجا باید چیکار کنم نقشه رو هم میزنم دقیقا بالای آبشار رو نشون میده با قدرتهایی هم که دارم نمیشه رفت بالا اینم عکسش:

اگه کمکم کنید ممنونم.

موفق باشیدHitman67
    اگه دقت کنید می بینید که روی نقشه نوشته Cave System یعنی مجموعه غار.
    یه غار جلوتون هست.باید برید داخل.بعد میره مرحله بعد.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به به به جناب Hitman67 اگه گفتی من کی هستم جایزه داری(البته تو دارینوس)
    ببین عزیز شما هنوز اول بازی هستی من هم این مرحله را یادم هست
    ببین سعی نکن از ابشار بالا بری چون نمیتونی باید از راه زمین بری این بازی اینقدر بزرگ هست که میتونی از همه جا به اون نقطه مورد نظر برسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوستان جناب MR.Punisherمن میرم جلو و همچنین اون سیاهه هم میاد ولی هیچ اتفاقی نمیوفته البته غار هم که نیست هیچ جای بازی نداره ولی بازم میریم جلو نمیره مرحله ی بعد..
    جناب mojtaba007 والله چی بگم مجتبی که زیاد داشتیم یدونه مجتبی داشتیم عاشق سام فیشر بود و فکر کنم عکس آواتارشم یه زن بود تو ریزیدنت اوبل شایدم اشتباه میکنم.
    اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم بازم ممنون از همه ی دوستان.
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

نمیتونی ؟!!!
    من با سیستم زیر تونستم با تنظیمات Very High بازی کنم . البته بدون Anti Aliasing
    VGA : 8600GT 256MB Gddr 3
    Ram 2 GIG
    CPU 3 Full

با ويندوز XP يا VISTA ؟؟؟

رو چه رزوليشني ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این داخل غار هستش ولی غاز خیلی کوچیکه اصلا غار بستستمن هم میرم توش که بره مرحله ی بعد ولی نمیره یا بازی من قاطی کرده یا من دارم اشتباه میرم البته از لای سنگها میشه دید که این غار ادامه داره ولی خوب از سنگ که نمیتونیم عبور کنیم آبشار که نمیشه از هر جهتی اومد نشد از اون آبشار عبور کرد.اصلا تو نقشه که علامت سبز هستش باید رسید بعد رفت مرحله ی بعد ولی نمیتونم برم اونجا

ببینید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزیز تا چند دقیقه دیگر سیو گیم کامل بازی میزارم دارم آپ میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:arnold_ab
    Last edited by arnold_ab; 09-12-2007 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •