دوست من من که پرسیدم هنوز نیومده. فکرم نکنم بیاد. فقط باطری و رم و هارد و بلوری متفاوت از این سیستم گزارش شده. البته اورجینال!
دوست من من که پرسیدم هنوز نیومده. فکرم نکنم بیاد. فقط باطری و رم و هارد و بلوری متفاوت از این سیستم گزارش شده. البته اورجینال!
کلید دوم یعنی بغل esc رو بزن و فقط پروژکتور خالی رو انتخاب کن
سلام
من یه دونه گرفتم با رم 6 و هارد 640 ویندوزش 64 بیتیه یه ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم اما سی دی درایورش واسه ویندوز 32bit نصب نمیشه!فقط 64bit داره
چه کار کنم؟!![]()
نباید ویندوزتو عوض کنی چون 3 گیگ از رمت شناخته نمیشه و نموتونی از نصف قدرت سیستم بهره ببری
باید توش داریور 32 بیت باشه اگه نداره از سایت باید بگیری
من که ویندوز عوض کردم 6g رم رو شناخت!مشکلی باش نداشتم
واسه درایور توی سایت هم که رفتم نداشت
دقیق نمیدونم چه کار باید کنم!میشه راهنمایم کنید![]()
Last edited by Iran.pars; 14-02-2011 at 10:37.
سلام .
دوستان من هم با درایور ها به مشکل بر خوردم .
لطفا لینک دانلود تمام درایور ها رو قرار بدید .
یا توسط برنامه Driver Genius Professional از تمام درایور هاتون بک آپ بگیرید و در آپلود کنید. این برنامه از امام درایور ها بک آپ میگیره و یک فایل EXE تولید میکنه که میشه بر روی نوت بوک های دیگه نصبش کرد .
لطفا حتما این لطف رو در حقمون بکنید .
لینک دانلود Driver Genius Professional :
با تشکر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 1120; 14-02-2011 at 00:48.
شناخت؟؟؟؟6 گبگ رم رو تا جایی که من میدونم بیشتر از 3 گیگ نمیشناسه تو سایت هم نگاه کردم نداشت درایور 32 بیت و اگه سون 32 بیت داری که خودش اکثر درایور هارو میشناسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مختار جان اين لينك رو قبلا ديدم,اما فقط واسه وين سون 64بيت درايور داره
نه خبري از درايور 32بيت هست نه اكس پي !
دوستان من الان دفترچه راهنماش رو خوندم نوشته بود اگه کلید f6 رو بزنی صفحه کلید روشن میشه
من میزنم تغییرری نمیبینم.چجوری هاست
بعدش نوشته بود باتریش اگه لبتاپ خاموش باشه 4 ساعت طول میکشه تا فول شارژ شه
بله دیگه کلید f6 مربوط به روشن خاموش کردن بک لایت کیبورد هستش، که دو تا سطح روشنایی داره و اگه دوباره بزنی سطح نورش کم میشه و اگه دوباره بزنی بک لایتش خاموش میشه،
این بک لایت آپشن هست، ممکنه تو بعضی مدلاش نباشه، مثلا من شنیدم اونایی که بلوری دارن بک لایت ندارن،
شاید مال شمام نداره،
حالا من یه مشکلی دارم، یه چراغی هست بالای تاچ پد، که نوشته بود وقتی تاچ پد رو غیر فعال میکنی روشن میشه، مال من روشن نمیشه! فک میکنید مشکل از کجاشه؟ اونایی که این مدل رو دارن، مال همه روشن میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)