اره دیگه مجبورم اگه فردام نیاورد![]()
اره دیگه مجبورم اگه فردام نیاورد![]()
ولی در کل نتیجه رو بگو که چی شد!
چشم
فردا اطلاع میدم اگرم اومد عکساشو میذارم رو تاپیک
نه نیاورد
سلام.
خسته شدم این شرکت سام سرویس تلفن شکایتم داره؟مگه جت میخوایم ما؟!!! بابا واسه یه مانیتور انقدر باید ادمو بپیجونن؟؟؟ واقعن جهان سومییم.
مجتمع کامپیوتر ایران با پایتخت طبقه همکف یه چرخی بزنید پیدا میکنیدش!اسم مغازه ها رو نمیدونم ببخشید ولی من که میگم گرونه صبر کنید ارزون شه. راستی قیمت این سایت چرا ارزونه :
shop.------------/Shop/Cat-Samsung-197-1.html
Last edited by Abbas.sedighi; 29-05-2011 at 16:55.
اسم سایتش چیه این که ناقصه!!!
شاید کلاه بردارن![]()
ظاهراً نایاب شده این مدل. موندم صبر کنم بیاد یا ایسوس بگیرم. راستی سامی مدل جدیدی تو راه نداره؟ شاید یه خبراییه که دیگه سام سرویس px23720 پخش نمیکنه؟ قضیه ی این BX2350 چیه؟ هم اینو هم px2370 رو تو سایت سامسونگ زده $339.99 از لحاظ فنی یکی هستن به جز خروجی ها که برتری با bx هست؟ از نظر ظاهر هم به نظر من پایه bx بهتره باز. نمیدونین کدوم جدیدتره؟ BX2350 مال 2011 هست؟
اینم یه برنامه برای تست زمان پاسخ گویی (Response Time) مانیتور(نیاز به نصب نداره و راحت اجرا میشه) :
یه سایت برای px2370 رو گذاشته بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Normal
Faster
Fastest
![]()
Last edited by siamak_mu; 31-05-2011 at 22:49.
من هم اینقدر صبر میکنم تا اونی که دوست دارم بگیرم نه اونی که هست!
کاش عکسها رو کوچک میزاشتی به عکس بزرگتر لینک میدادی.
حجمشون کمه. رو هم 299 کیلوبایت!
این قسمت رو من تو تاپیک دیگه هم پست زدم فقط خواستم جهت اطلاع شما هم بگم چون هنوز نخریدین:
من خیلی تحقیق کردم اگه نقد سایت Cnet رو مرجع قرار بدیم هیچ کدوم مانیتور بی نقصی نیستن. bx مشکل ابری شدن رو داره ولی ML و MS ایسوس نداره ولی در عوض زاویه دیدش بده و رنگ صفحه متمایل به سبز میشه اگه با زاویه بهش نگاه بشه. px هم که خودمون داریم میبینیم تا حدودی همون ابری شدن و آبی تیره نشون دادن رنگ مشکی مخصوصاً در پایین صفحه رو داره. فقط دوست دارم بدونم سامی 23 اینچ جدید برای 2011 در راه داره یا نه؟ که بدونم صبر کنم یا نه. چون دیگه نمیخوام 2012 بشه و با یه مانیتور CRT ناکام از دنیا برم!![]()
نه برای به هم ریختگی سایز صفحه گفتم و کلا صفحات حجیم وب رو که تو ویندوز باز کنی رم میخوره و ما هم که 400 ساعت یکبار ویندوز رو خاموش میکنیم و همزمان 100 تا تب باز داریم فکر کن چی میکشیم از دست کمبود رم.
ماینتورهای LCD یا LED backlight موجود همشون با رنگ مشکلی یه مشکلاتی دارن ولی بعضیها رو راحت نمیشه تشخیص داد بهتره. چون edge light هم هستن همه نور بقل هم دارن کم رو زیاد.
مانیتور های سونی میگن خیلی خوبه و کیفیت داره ولی گرونه و چون ایران خوراکش جنس بنجل و ارزونه که وارد کنن گرون بدن نسیب ما نمیشه. اگه هم تکی بخواهیم بیاریم نصف پولش بیشتر باید عوارض و کرایه و ... بدیم.
سامسونگ 2011 به راحتی یا اصلا به دست ما نخواهد رسید.
ما الان یه مانیتور LCD زمون انقلاب داریم و یه CRT عهد تیرکمون شاه. من همه کارهای طراحی و چرخش و خوندن رو با CRT دارم انجام میدم. فرکانسش نامنظم شده چش و چار نزاشته واسم. توی آفتاب یا محیط نورانی میرم چشام به پت پت میافته مثل لامپ مهتابی!
کی به فکر رضایت مصرف کننده است دیگه! همه به فکر دنیاشون هستن و چه جوری پول جمع کنن واسه دوا درمونشون!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)