سلام
آپدیت ال سی دی la46b550k1rxhc می خواستم و نحوه آپدیت
با تشکر
سلام
آپدیت ال سی دی la46b550k1rxhc می خواستم و نحوه آپدیت
با تشکر
Last edited by sasan28; 13-12-2013 at 13:33.
سلام من تلویزیون ps50e490هستش توسایت سامسونگ نمی تونم پیداش کنم(نیست)چیکارکنم؟منوی تنطیمات وکانل یایشم قفل شده(دردست رس نیست)لطفاکمکم کنید
دوست عزیز
از این مسیر برو و آن را ریست فاکتوری کن
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
و اگر رسیت نشد از راه زیر وارد منوی مخفی شوید و از منوی option رسیت فاکتوری کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
اینم سایت دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم هفته ی پیش آپدیت تلویزون رو از سایت امارات دانلود و نصب کردم
الان همه چیه تلویزون درسته
اما دیگه فرمان صوتیش و همینطور قسمت ورود به حساب سامسونگ غیرفعال شده.
با Browser تلویزیون میتونم کار کنم اما
smart hub رو که باز میکنم و میخوام باهاش کار کنم میگه که باید تنظیمش کنه
به وای فای به اینترنت وصلش کردم اما بازم میگه اتصال به اینترنت ثابت نیست و از نصب خارج میشه.
میشه راهنماییم کنید باید چکار کنم؟
دوست عزیز
و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنیددر ضمن بعلت مشگل در فرمان صوتی در حال حاضر این امکان حذف شده و به احتمال زیاد در آبدیت بعدی فعال خواهدشد.
واقعا از لطفت متشکرم که خیالم رو راحت کردی.
خیلی گلی دوست من متشکرم![]()
نرم افزارش راازکجادانلودکنیم؟
دوست عزیز
وقتی که سوالی می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل ذکر کنید تا معلوم شود شما چه چیزی را می خواهید.؟
سلام آقای متین پور
مدل تی وی 46" 6850 است
تو سایت امارات ورژن فریمور را زده 1115 و تو سایت آفریقا زده 1116 و تو سایت اصلی زده 1117
سوالی که داشتم سایت نوشته برای This firmware is for TV Model(s): LED F5500/F6300/F6350/F6400/F6800/F7050/F7100/F7150, PDP F5500
و کنار فریمور نوشته All OS شما چند جا گفته بودی برنامه کشور های دیگه را روی تی وی نصب نکنیم ممکنه برای تنظیمات و کیفیت تصویر مشکل ایجاد کنه آیا خود نرم افزار اتومات مدل و ساخت کشور را تشخیص نمیده و برنامه مورد نظر را آپدیت کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by o3n; 24-12-2013 at 00:29.
سلام.دوستان من فریمور ال ای دی سامسونگ مدل ua40f5570 رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)