بچه ها کسی جدیدا پیغام عوض شدن fingerprint برای md5 و SHA1 و تغییر زمان اعتبار در حالت ssl برای gmail رو گرفته؟
من چی کارش کنم؟![]()
بچه ها کسی جدیدا پیغام عوض شدن fingerprint برای md5 و SHA1 و تغییر زمان اعتبار در حالت ssl برای gmail رو گرفته؟
من چی کارش کنم؟![]()
عجیبه که جیمیل با آخرین نسخهی هر 4 مرورگر کروم، فایرفاکس، اکسپلورر و سافاری سازگار کرده خودش رو، اما به اپرا اهمیت نداده !!!!!!!!!!
حتی زحمت تست کردن اپرا رو هم ندادن به خودشون !!
تا این حد تبعیض ؟! آخه اپرا کجا و اکسپلورر کجا ؟!
خيلي ممنون از پاسختون. بايد بگم هيچ كدوم از دو موردي كه شما فرموديد نيست. من از اينترنت پرسرعت استفاده ميكنم و همين طور آخرين نسخه فاير فاكس رو دارم. نكته اين جاست كه موقع استفاده از همون فرم بيسيك، وقتي كه ميخوام فايلي رو از جيميلم دانلود كنم سرعت دانلود بسيار پايينه. در حد مثلا 5 و 6 كيلو بايت. ضمنا لود شدن standard view هم خيلي طول ميكشه. از طرفي همون طور كه گفتم اين مشكلات با استفاده از آنتي ف ي ل ت ر پيش نميان. حالا موندم كه مشكل از كجاست. ممكنه يه وقت از سرويس آي اس پي باشه. البته من از وايمكس ايرانسل استفاده ميكنم.
راستي يه وقت ممكنه كسي ايميلم رو هك كرده باشه؟ من البته از https استفاده ميكنم.
با سلام
به احتمال زیاد از آی اس پی هست.
خیر اگه ایمیل -- شده سرعت کاهش پیدا نمیکنه.
موفق باشید.
کند شدن سرعت لود جیمیل چیزیه که از دو روز پیش برای من اتفاق افتاده و با 3 تا آی اس پی متفاوت که دارم هم تست کردم نتیجه یکسانه.
خيلي ممنون از پاسختون. از كجا ميتونم چك كنم كه آيا ايراد از آي اس پي هست.
سلام.شما آي اس پي تون چي هست؟
سلام.شما آي اس پي تون چي هست؟
سلام
من از وايمكس ايرانسل، سرويس 512 نامحدود استفاده ميكنم.
با سلام
به نظر میرسه جدیدا همونطور که دوستمون در جایی دیگه هم گفتن مشکل از خوده یا جیمیل هست یا کلا پورت جیمیل دچار مشکل شده.
چون من و خیلی های دیگه هم برای دسترسی به جیمیل جدیدا به مشکل همین کمبود سرعت خوردیم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)