نمی دونم کیبوردو عوض کردمحرف ژ با پ عوض شده! نمیشه درستش کرد؟
نمی دونم کیبوردو عوض کردمحرف ژ با پ عوض شده! نمیشه درستش کرد؟
خیلی از لحاظ داستانی و فنون روایت سینمایی داستان غنی بود. و به هیچ وجه از لحاظ مفهومی کم از یک فیلم سینمایی نداشت که زیاد هم داشت.
اما به شدت تبلیغات امریکایی درش موج میزنه. تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه.
اما آنچنان فیدل کاسترو را انسانی پست جلوه میده که هر فردی بعد از بازی به او لعنت میفرسته.
این خیلی مسخره است.
فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....
راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟
و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟
آره خدائیش یار های آدم ته مخن یه بار حواسم نبود (دسته دستم نبود) کمی عقب تر از اسکواد وایساده بودم ددم یه نفر از بین دو تا یارم بدیو بدیواومد به سمتم این دوتا خل مخ هم وایساده بودن نیگاش می کردن اون اومد دشنه اش رو در قلب پر احساس من فرو کرد
بازی کلا کمتر از MW2 بود در حالت کلی ولی خوب از امکاناتی که برای این نسخه در نظر گرفته شده نمیشه به سادگی عبور کرد... چه کنیم کال آفه دیگه
ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
بازم ممنون
سلام .
آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .
موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینرمحتوای مخفی: ، آخرش میبینیم که
یکی منو ازین حالت دربیاره
پ.ن ۱ : البته نمیدونم تو مراحل بعد جوابش داده میشه یا نه ؟ من هنوز وقت نکردم مرحله ی بعد که کشتی روسکا هست رو بازی کنم .
پ.ن ۲ : یه تشکر ویژه هم باید بکنم از جناب hosseincode2008 که زحمت داستان رو دارن میکشن
![]()
محتوای مخفی: ج
جان اف. کندی واقعا هم دارای اون خصوصیات بوده... آرام و متین... پیشنهاد میکنم شرح سیاستهای اونو در ویکی پدیا مطالعه کنین. چی بخواهیم چی نخواهیم محبوب ترین رئیس جمهور آمریکا تا به حال بوده و کارهای بزرگ و مهمی رو انجام داده. (توضیحش زیاده)
1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند که در پایان کار حدودا 1200 نفر اسیر شده و بقیه کشته شدن که قبول به شکست از طرف کندی و پرداخت دارو و غذا در مقابل بازگشت اسیر ها کندی رو پیش مردم دوست داشتنی تر از قبل کرد.
محتوای مخفی: معرفی دراگوويچ و دلیل زندانی شدن رزنوف
چرا ارمین میاد تو باز امتحان بکنین یه بازی ارکید جالب میادش...ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
بازم ممنون
من که تا لول 15 تونستم برم.
این که برای مردم امریکا محبوب باشه، برای ما مهم نیست.
خوب شما اسم این رو چی میگذارید؟1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند
اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!
به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟
مگه من گفتم شما کندی رو باید تاییدش کنی؟ من فقط چهره آرومش رو تایید کردم و گفتم که آمریکایی ها قبولش داشتند. همین. حالا دنیا چقدر قبولش داره رو خدا داند.
تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.
اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.
خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.
منم دفعه اول که DOA رو زدم نوشت اشتباهه ، دفعه ی بعدیش که تایپ کردم درست شد!
حرفتو قبول دارم! خیلی این نسخه آمریکایی بود! اصلا پوزخندهای ویتنامی ها کاملا مشخص کرده کرده بود. مثلا نشون میداد که ویتنامی ها دارن مردم خودشونو می کشن و ما داریم نجاتشون میدیم! واقعا که مسخره و خنده دار بود!
هم چنین خالی بندی نظامی هم بود ،این بزار و وسایل و تاکتیک و هزاران چیزی که ارتش آمریکا توی سال 1968 داشت واقعا غیر واقعی بود. دقیقا این جور جنگ همه modern warfare هست! یعنی جنگ های مدرن! ولی اون زمان که اینطوری با این ابزار و اسلحه ها و تاکتیک ها و این همه وسایل جنگی نمی جنگیدن که!
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
اولشو قبول دارم ! مردم ایتالیا هم موسولینی رو دوستش داشتن ، مردم آلمان که واسه ی هیتلر می مردن! خودشونو به آتیش میزدند تا یک بار برن پای سخنرانیش!
منظور قسمت دومتو نفهمیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)