تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 46 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

داداش اینا رو یک ویرایش کن خیلی تو چشمه!هر کی منظور و نگیره خندش میگیره!: دی
    نمیدونم چرا حرف-ژ-اینقدر خنده داره!!: دی
    نمی دونم کیبوردو عوض کردمحرف ژ با پ عوض شده! نمیشه درستش کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیلی از لحاظ داستانی و فنون روایت سینمایی داستان غنی بود. و به هیچ وجه از لحاظ مفهومی کم از یک فیلم سینمایی نداشت که زیاد هم داشت.

اما به شدت تبلیغات امریکایی درش موج میزنه. تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه.

اما آنچنان فیدل کاسترو را انسانی پست جلوه میده که هر فردی بعد از بازی به او لعنت میفرسته.

این خیلی مسخره است.

فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....

راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟

و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟

3. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم 3 4 تا مرحله رفتم اما به نظرم اصلا جالب نیبود . برای من که اینجوری بود و نظر کاملا شخصی هستش .
    دیگه تولید دشمن هم حدی داره تا چند ساعت هم وایسی همینجوری آدم از در و دیوار میریزه . افرادی که منو همراهی میکنن نمیدونم اصلا برای چی تو بازی قرار داده شدن چون عملا هیچ کاری نمیکنن و حتی یه جاهایی باعث کشته شدن منم میشن . تنها نکته ی مثبت بازی تا اینجا ShotGun های بازی بوده که فوق العاده بودن .
    آره خدائیش یار های آدم ته مخن یه بار حواسم نبود (دسته دستم نبود) کمی عقب تر از اسکواد وایساده بودم ددم یه نفر از بین دو تا یارم بدیو بدیو اومد به سمتم این دوتا خل مخ هم وایساده بودن نیگاش می کردن اون اومد دشنه اش رو در قلب پر احساس من فرو کرد
    بازی کلا کمتر از MW2 بود در حالت کلی ولی خوب از امکاناتی که برای این نسخه در نظر گرفته شده نمیشه به سادگی عبور کرد... چه کنیم کال آفه دیگه

یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید
    ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
    بازم ممنون

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .

موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینر
      محتوای مخفی: ، آخرش میبینیم که 

رزنوف دکتر رو میکشه . بعد میره تو اطاق شکنجه که هادسون میاد دست میسون رو باز میکنه و صحبت که میکنن هادسون میگه رزنوف ۵ سال پیش مرده اصلا . این جریانش چیه ؟؟! (من انگلیسیم ضعیفه و نمیدونم درست متوجه شدم یا نه )
    حتی وقتی که فلش بک میزنه به فکر کنم ۲۰ دقیقه قبل و بازم در قالب گروه یارای خودی . میبینیم که میسون تنهاس تو اطاق و خود میسون هست که استاینر رو میکشه !!! .
    توی دمو هم نشون میده که میسون رو خوابوندن و استاینر و کراچنکو و اون یکی دیگه بالا سرشن .

یکی منو ازین حالت دربیاره

پ.ن ۱ : البته نمیدونم تو مراحل بعد جوابش داده میشه یا نه ؟ من هنوز وقت نکردم مرحله ی بعد که کشتی روسکا هست رو بازی کنم .

پ.ن ۲ : یه تشکر ویژه هم باید بکنم از جناب hosseincode2008 که زحمت داستان رو دارن میکشن

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

سلام .

آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .

موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینر
      محتوای مخفی: ، آخرش میبینیم که 

رزنوف دکتر رو میکشه . بعد میره تو اطاق شکنجه که هادسون میاد دست میسون رو باز میکنه و صحبت که میکنن هادسون میگه رزنوف ۵ سال پیش مرده اصلا . این جریانش چیه ؟؟! (من انگلیسیم ضعیفه و نمیدونم درست متوجه شدم یا نه )

محتوای مخفی: ج 

رزنوف جایی که از زندان فرار میکنین محاصره میشه و کشته میشه.(اونجا که میسون میپره روی قطار) میسون هم به دلیل شستشوی مغزی که توی زندان روش انجام شده فکر میکنه رزنوفه...کلا توهم زده...هر مرحله ای بعد از زندان که رزنوف توش باشه چیزی جز خیال و وهم نیست!
    اون مرحله هم که گفتی دقیقا جریانش اینه میسون فکر میکنه رزنوف داره این کارو میکنه ولی وقتی که شما با هادسون و ویور میری میفهمی که خود میسون قاتل استاینره...

8. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

... تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه...

فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....

راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟

و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟
    جان اف. کندی واقعا هم دارای اون خصوصیات بوده... آرام و متین... پیشنهاد میکنم شرح سیاست‌های اونو در ویکی پدیا مطالعه کنین. چی بخواهیم چی نخواهیم محبوب ترین رئیس جمهور آمریکا تا به حال بوده و کارهای بزرگ و مهمی رو انجام داده. (توضیحش زیاده)

1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند که در پایان کار حدودا 1200 نفر اسیر شده و بقیه کشته شدن که قبول به شکست از طرف کندی و پرداخت دارو و غذا در مقابل بازگشت اسیر ها کندی رو پیش مردم دوست داشتنی تر از قبل کرد.

محتوای مخفی: معرفی دراگوويچ و دلیل زندانی شدن رزنوف 
    شروع معرفی نیکیتا دراگوویچ که شخصیت منفی این بازیه برمیگرده به اواخر جنگ جهانی دوم و بعد از محاصره استالینگراد که فردی هست نا مطمئن و زیاده خواه و خشن... با بازجویی از اسیران آلمانی اون متوجه گیر کردن یک کشتی آلمانی در حوالی قطب شمال میشه که مشخص میشه این کشتی مجهز به موشک های V2 بوده که هر موشک یک کلاهک Nova 6 رو به همراه داشته و قرار بوده این موشک ها به سمت آمریکا و شوروی پرتاب بشه که موفق به این امر نشده. حالا دراگوویچ به همراه لو کراوچنکو به قطب شمال حرکت میکنند تا در نتیجه دانشمندی آلمانی به نام اشنایدر که موفق به پیدایش Nova 6 شده رو دستگیر و به همراه موشک ها به روسیه ببرن که در این عملیات هم کاپیتان رزنوف به همراه دیمیتری پپترنکو (نقش اصلی جناح روسیه در World of War) که تحت امر دراگوویچ و کراوچنکو بودند حضور داشتند...

وقتی که اونها تسلیحات رو پیدا میکنند دراگوویچ تصمیم میگیره که اثر گاز Nova 6 رو به چشم ببینه که در این آزمایش پترنکو و افرادش کشته میشند اما قبل از اینکه دسته رزنوف با پترنکو و افرادش در مرگ سهیم بشه کماندو های انگلیسی از راه میرسن و در جریان یک نبرد سه طرفه در نتیجه کشتی نابود میشه. به خاطر این قضیه رزنوف به کمپ کورتوگا تبعید میشه و امید داره که روزی بتونه انتقام خون پترنکو رو از دراگوویچ کراوچنکو و اشنایدر بگیره... حالا دراگوویچ در جریان جنگ سرد به کمک کوبا میاد و این نقشه رو داره که موشک هایی مجهز به گاز Nova 6 رو به سمت آمریکا روانه کنه که بایستی جلوش گرفته بشه.

10. 11 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
    بازم ممنون
    چرا ارمین میاد تو باز امتحان بکنین یه بازی ارکید جالب میادش...
    من که تا لول 15 تونستم برم.

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این که برای مردم امریکا محبوب باشه، برای ما مهم نیست.
    1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند
    خوب شما اسم این رو چی میگذارید؟

اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!

به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!

مگه من گفتم شما کندی رو باید تاییدش کنی؟ من فقط چهره آرومش رو تایید کردم و گفتم که آمریکایی ها قبولش داشتند. همین. حالا دنیا چقدر قبولش داره رو خدا داند.

تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.

اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.

خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.

15. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بازم ممنون
    منم دفعه اول که DOA رو زدم نوشت اشتباهه ، دفعه ی بعدیش که تایپ کردم درست شد!

حرفتو قبول دارم! خیلی این نسخه آمریکایی بود! اصلا پوزخندهای ویتنامی ها کاملا مشخص کرده کرده بود. مثلا نشون میداد که ویتنامی ها دارن مردم خودشونو می کشن و ما داریم نجاتشون میدیم! واقعا که مسخره و خنده دار بود!

هم چنین خالی بندی نظامی هم بود ،‌این بزار و وسایل و تاکتیک و هزاران چیزی که ارتش آمریکا توی سال 1968 داشت واقعا غیر واقعی بود. دقیقا این جور جنگ همه modern warfare هست! یعنی جنگ های مدرن! ولی اون زمان که اینطوری با این ابزار و اسلحه ها و تاکتیک ها و این همه وسایل جنگی نمی جنگیدن که!

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.

اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.
    اولشو قبول دارم ! مردم ایتالیا هم موسولینی رو دوستش داشتن ، مردم آلمان که واسه ی هیتلر می مردن! خودشونو به آتیش میزدند تا یک بار برن پای سخنرانیش!

منظور قسمت دومتو نفهمیدم!

17. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •