تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 140 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

داره خودمونی میشه Sedabezan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من از 16سالگی سرم شروع کرد به شوره زدن.تو این مدت هم از شامپوهای ایروکس و فولیکا و سینره و هد اند شولدر استفاده کردم هیچ کدوم تاثیر نداشتن.راهی به جز شامپو هست؟دیگه واقعا کلافه شدم.البته شوره سر منن از نوع چربش هست که روی پوست سر میمونه و اکثرا بالا نمیاد.

داره خودمونی میشه joobin_3rip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پرسیدن مارک شامپو یکی از راه هایی که میتونه کمک کنه ولی امکان داره اثراتی که برای موهای دیگران داشته رو برای شما نداشته باشه
    مسائلی که باید در نظر بگیرید
    1- نوع پوست و مو
    2- شرایط آب و هوای محل سکونت
    3- شرایط کاری
    4- مراتب استحمام در هفته
    با توجه به این مسائل باید چند نوع شامپو که افراد آگاه به شما پیشنهاد میکنند استفاده کنید تا جواب دلخواه رو بگیرید
    خود من شامپویی رو که در کرج استفاده میکردم در اصفهان کارایی خاصی نداشت( به دلیل نوع آب و هوا، و شرایط کاریم )

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

علاوه بر مواردی که دوست عزیز در پست قبلی گفتن ، شمایــــی که مشکل شوره ی سر رو داری ، باید
    نحـــــــوه ی شستـــن موهــات هم درست باشه.

بودن کسایی مثـــــ شما که میگفتن آقا هرشامپـــــــویی عوض کردیم جواب نداد.. ولی بعد مشخص شد که نحـوه ی شستنشـــــــــون خیلی بــــــد بوده.

وقتی استحمام میکنید..
    همیشه آخرین کاری که میکنید شستشوی سر باشه. بزارین تا موها حسابی خیس بخورن..

با آب نسبتا
    گرم سرتون رو بشویین.. آب سرد مستعــد شوره هست. چرا که افرادی دوست دارن با آب سرد دوش بگیـــرن که من خودم یکی ازونا هستم !!

مرحله ی شستسوی سر (
    آخرین مرحله ی استحمام ) به این شکل باشه که بار اول شامپــو به موهاتون بزنید و فقط با دست شستشو بدین نه با چیز دیگه

مثلا شونه و ... . به آرومی با دستاتون سرتون رو شستشو بدین به مدت 2 دقیقه. دقت کنید "
    به آرومـــــی " . اصلا فکر نکنید اگه محکم موهاتون رو بشویید

شوره برطرف میشه. جالبه بگم این اصلی ترین بخش هست که افراد درش به اشتباه میفتن.

بعد از 2 دقیقه شستشو یه استراحتی به موها بدین حدود 3 دقیقه. بعد موهارو کاملا آبکشـــی کنید. برای بار دوم شامپــــو بزنید به موها.. این بار هم آروم

ولی اینبار حس میکنید شستشو کمی سخت تر شده یعنی یجورایی موهاتون سفت شده ، این نشونه ی خوبیـــه. وقتی این حالت پیش میاد یعنی چربیهای

موهاتون از بین رفته. اینبار به مدت کمتر از یک دقیقه شستشو بدین و آبکشی کنید. بعد ازین میتونید با یک نرم کننده هم موهاتـون رو مجددا شستشو بدین.

و اما بعد از استحمام..

به محض این که از حموم بیرون اومدین موهاتون رو کاملا خشکـــ کنید. سریعـــــا سشــــــوار استفاده کنید تا هیچ آبی روی سر باقی نمونه. این خیلی مهمه.

ضمنا شوره بیشتر برای افرادی که موهای پر دارن اتفاق میفته ، پس اگه شمــام اینطوری هستین ، وقتی میرین آرایشگاه یگین براتون پیتاژ کنه تا به اندازه ی

کافی موهاتون تنک بشه. اینطوری جربان هوا بین موهاتون عبور میکنه و از تعریق جلوگیری میشه.

موفق باشی.

4. 8 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    علت اصلی شوره سر معمولی نوعی قارچ یا کپک هست به نام Malassezia furfur . خوراک اصلی این قارچ چربی پوست هست.
    هرچه پوست شما چربتر باشه رشد این قارچ بیشتره. پس راه درمان به دوشکل هست: کاهش چربی پوست و پاک کردن چریی با شستشو.
    راه دوم همون شامپو زدنه. هرچه موهای شما چربتر باشه باید تعداد دفعات شامپو زدن بیشتر باشه.
    ولی راه اول با تغییر شیوه زندگی صورت میگیره. کاهش کالری غذا و بویژه کاهش چربی غذا و افزایش فعالیت بدنی.
    باورتون نمیشه که با یک برنامه سختگیرانه ورزشی و تغذیه ای میشه موهای عادی داشت؛ ولی من تجربه کردم.
    تا میتونید غذاهای پرکالری را با میوه و سبزیجات جایگزین کنید.

6. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام دوستان.من از 16سالگی سرم شروع کرد به شوره زدن.تو این مدت هم از شامپوهای ایروکس و فولیکا و سینره و هد اند شولدر استفاده کردم هیچ کدوم تاثیر نداشتن.راهی به جز شامپو هست؟دیگه واقعا کلافه شدم.البته شوره سر منن از نوع چربش هست که روی پوست سر میمونه و اکثرا بالا نمیاد.
    شامپو کتوکونازول طی 1 الی 2 ماه هفته ای 1 بار استفاده کن کل شوره های سر رو از بین میبره اگر خواستی قبلش هم با پزشک مشورت کن

من از شماپو فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه استفاده میکردم قیمتشم 11 یا 12 تومنه شامپو واقعا خوبی هستش (برای موهای آسیب دیده رو خواستی بگیر)

البته این شامپو سرم ضد ريزش فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه رو هم داره که بهتر همراه شامپوش استفاده شه اما باید پولشم باشه دیگه

8. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هم 4 ساله که از شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف ایوروشه استفاده میکنم و خیلی عالیه البته قبلا یعنی تا قبل از عید شامپوهای ضد ریزش این شرکت سفید رنگ بود و قیمتش 9 تومن ولی از عید به این ور شکل و شمایل شامپو عوض شد و سبز رنگه به شکل استوانه گرد و قیمتش هم به 15 تومن رسیده

10. این کاربر از reza3322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بایدم گرون بشه عزیز...قبل از عید دلار 2 تومن نبود که.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من هم 4 ساله که از شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف ایوروشه استفاده میکنم و خیلی عالیه البته قبلا یعنی تا قبل از عید شامپوهای ضد ریزش این شرکت سفید رنگ بود و قیمتش 9 تومن ولی از عید به این ور شکل و شمایل شامپو عوض شد و سبز رنگه به شکل استوانه گرد و قیمتش هم به 15 تومن رسیده
    ولی الانم همون سفید رنگاش هنوزم هستش قیمتشم 12 تومن شده
    نمیدونم شما از کدوم دارو خانه خریداری میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خیلی از داروخانه ها رفتم واونایی که هنوز سفیدش رو دارن حتما خرید قبلشونه نمونه ش داروخانه ونک و داروخانه ستارخان قبلش این مدل بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی از بعد از عید اکثرا این مدل رو دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    شامپو هد اند شوردر هایی که دوباره وارد بازار شده اصل هستن؟
    من یه خنک کنندش رو گرفتم وقتی استفاده کردم خیلی زیاد سرد میکنه درصورتی که قبلا که استفاده میکردم سرماش خیلی زیاد نبود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •