عکس داری از هر 2 بزاری؟ شرمنده
نه دیگه بیخیال چوب شدم.
دیماسونی بیحال شد الان هم تو دهان اسکار هست!!!فقط تونست سر دیماسونی رو بخوره.
عکس داری از هر 2 بزاری؟ شرمنده
نه دیگه بیخیال چوب شدم.
دیماسونی بیحال شد الان هم تو دهان اسکار هست!!!فقط تونست سر دیماسونی رو بخوره.
این بلنداشه:
کوتاهاش هم عکس پیدا نکردم،ولی کوتاه و برگای پهنی داره...
با سلام چندتا سوال داشتم
برای راه اندازی یک اکواریوم اب شور
از خودم 1متریه و عرضش هم 20 سانته خوبه ارتفاشم هم 60 سانته
من شنیدم آکواریوم آب شور حداقل باید200 لیتر باشه.
آره،
به نظرم تو که میخوای خرج کنی،حداقل 120 * 50 * 70 راه بنداز!!
عرض باید زیاد باشه،چون باید سنگ و مرجان و اینا بزاری..
هزینه هم حدود 700 تومنی در میاد.شاید هم بیشتر!!![]()
سلام بچه ها منم میخواهم به جمع اکواریومی ها بپیوندم البته تا حالا تجربشو نداشتم میخواستم برای تانک نظرات شما را بدونم
میخواهم یک تانک 150 طول 40 عرض و 70 ارتفاع بردرم با شیشه 10 میل به همراه 6 تا پل 10 سانتی برای بالای اکواریوم به نظر شما مستحکمه؟
سوال دومم این هست که چه تجهیزاتی نیاز دارم؟ مثلا فیلتر را خارج از اکواریوم بردارم یا داخلی و پمپ هوا چه قدرتی داشته باشه؟
و سوال اخر تقریبا کل هزینه این تانکم با تجهیزات بدون ماهی چقدر میشه؟
با تشکر
به نظر من:
اندازش خوبه. ماله من که عرضش 30 هست الان فکر میکنم کمه. هرچی عرض بیشتر باشه بهتر میشه تزیین کرد و وسیله گذاشت توش. پل ها هم چند سانت پایین تر بزن. از چسب خوب هم استفاده کن.
فیلتر هم اگر پول داشته باشی باید اکسترنال بگیری. پمپ هم 2 لول بگیری خوبه. ماله من 5 وات هست برای آکواریوم 1 متری زیاد هم هست. بخاری هم که چیز خاصی نداره.
قیمت هم بستگی به خودتون داره. مثلا برای فیلتر از 50 تومان که چینی هست شروع میشه تا بالای 100 که آلمانی هست و....
برای من فکر کنم کلا شد 100 البته تاپ فیلتر گرفتم که 17 تومان بود.
مسي بيشترشو گفت ولي منم نظرم رو بدم.
اندازه هايي كه گفتي به نظر من مناسبه ولي بازم ميتوني عرضش رو بيشتر كني.
به نظر من اگه پول مشكلي نداري يه ----- اكسترنال بگير (البته آلمانيشو)خيالت از نظر فيلتريزاسيون راحت ميشه.
در مورد بخاري سعي كن استيل بگيري چون شيشه اش حساسه به يه تقه ميشكنه.
شن خيلي ريز نگير(تجربه شخصي) ----- زير شني بگيري خوبه(قيمتشم زياد بالا نيست)
پمپ هوا الان مارك زيادي تو بازار هست قيمتاشم زياد فرق نداره چون همش چينيه ولي يه مدل آلماني داره كه قيمتش ٣ برابر اون يكي هاست ولي همچين فرقي هم نداره.پس من پيشنهاد ميكنم يكي از چيني ها رو بگير.
براي تزيينات هم ميتوني بيس سنگي(مواظب باش آهكي نباشه) و بيس چوبي يا گياهي بزني يا تكيبي كه بازم من تركيب چوب و گياه رو پيشنهاد ميكنم.
همينا به ذهنم اومد خدمتتون عرض كردم. باز سوالي بود در خدمتيم...
ممنون از پاسخگویی سریع شما 1 سوال دیگه با خرید فیلتر اکسترنال ایا دیگه نیازی به تعویض وسیفون اب نیست؟
نه فکر نکنم ربطی داشته باشه سیفون باید انجام بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)